Oglądałam pewien horror max 6 lat temu. Pamiętam, że główną bohaterką była dziewczyna, która przeniosła się do innego miasta do szkoły, jej ojciec był chyba kimś wysoko postawionym w armii wojskowej. Główną złą postacią była Azjatka.
Rodzice chłopca spotykają się z rodzicami drugiego chłopca z powodu bójki między chłopakami. Podczas tego spotkania (rodziców) dochodzi do rozmaitych kłótni i sprzeczek. Pamiętam, że 1 z rodzin była zamożna, gdzie mąż/ojciec pracował dla firmy farmaceutycznej i ciągle odbierał telefony.
Nie znam tytułu ani nazwisk...
Witam, Poszukuję tytułu filmu o młodym wynalazcy któremu pewien milioner zapisuje fabrykę. Z tego co pamiętam chłopak zaczyna nieźle prosperować. Film nie jest stary ale nie mogę przypomnieć sobie tytułu to mogą być lata 90-te .Pomóżcie dzięki.
P.S Przypomniałam sobie że film był nadawany na kanale HBO i był pod nazwą...
Szukam rosyjskiego filmu o marsie z lat 90. Fabuła zasadzała się na tym, że astronauci lądując na marsie znaleźli się na jakiejś radzieckiej wsi, a wszystko sprowadzało się w pewnym stopniu do matrixa.
Witam, poszukuję od pewnego czasu tytuł filmu który kiedyś oglądałem.
Film opowiada o mężczyźnie i pewnej kobiecie. Mężczyzna pracował bodajże w kawiarni. Gdy ten mężczyzna szedł spać śnił o kobiecie która była w śpiączce. A ona w czasie śpiączki śniła o nim. We śnie się razem spotykali. Ona pewnego dnia wybudziła...
Nie chodzi mi tu o pary filmowych kochanków czy tych poza okiem kamery. Mam na myśli reżyserów i aktorów, scenarzystów itp. którzy stworzyli razem wiele dzieł filmowych. Moi ulubieni to Scorsese i de Niro oraz Fellini i Mastroianni. Znacie innych?
Szukam filmu :
1.Ten film lecial w tv pamietam tylko urywki jego ze dziewczynka idzie sobie droga ze szkoly i jest pole
kukurydzy i zaczepia ja facet i proponuje jej ze cos jej pokaze potem ja tam zaprowadza i zabija cialow
cwiartuje na kawalki potem te kawalki wklada do sejfu i wywozi je na bagna i wrzuca ten...
Witam.
Szukam filmu który oglądałam kilka lat temu, nie mogę sobie przypomnieć tytułu..
Film jest o chłopcu który ma nietypowy dar, gdy kogoś dotyka bądź gdy się boi osoby w jego otoczeniu umierają ( umierają też zwierzęta i rośliny).. Jego matka zmarła rodząc go w samochodzie, był wychowywany przez ojca który go za...
Film jugoslowianski, komedia.
Facet wraca z saksow w reichu. Zaklada sie ze wytapetuje chalupe banknotami (chyba marki RFN
Film z lat 70-80. Wydaje mi się, że europejski ale może być też amerykański - nie pamiętam. Za bardzo fabuły nie pamiętam bo oglądałem go jako dziecko. Akcja toczyła się współcześnie jak na tamte czasy. Śmierć była przedstawiona jako zakapturzona postać z kosą i ogólnie chciała kogoś zabić bo wcześniej uniknął śmierci....
więcej