Macie jakieś pomysły jakie filmy byście sobie obejrzeli w Sylwestrowy wieczór? Jakieś nowościi których nie widzieliście a może jakieś starsze filmy które z chęcią zobaczylibyście kolejny raz ? Ja w Sylwka ide do kina z żoną ale po powrocie chcemy coś w domu obejrzeć, bo w tym roku Sylwek w domu.
Macie jakieś...
Szukam rosyjskiego filmu o marsie z lat 90. Fabuła zasadzała się na tym, że astronauci lądując na marsie znaleźli się na jakiejś radzieckiej wsi, a wszystko sprowadzało się w pewnym stopniu do matrixa.
Kategorie:
1. DRAMAT (w tym obyczajowy, wojenny, psychologiczny, sensacyjny itD.)
2. KOMEDIA
3. THRILLER/ HORROR
4. SCIENCE-FICTION
1. Dramat (tutaj wojenny) - Furia
2. Komedia - Milion sposobów, jak zginąć na Zachodzie
3. tutaj Horror - Zbaw nas ode złego
4. Sci-fi - X-Men, przeszłość, która nadejdzie
Tak jak w tytule poszukuję dobrych filmów biograficznych sławnych kobiet. Jeśli macie jakiś do polecenia, piszcie:)
Ten film widziałam w dzieciństwie, początek lat 90-tych. Wiem napewno, że filmu nie obejrzałam w całości. Było to tak, że moja mama przełączała kanały i natrafiła na ten film, ale później go chyba przełączyła. Ja ukradkiem się mu przyglądałam ;) No ale do rzeczy. Film był dziwny. Na tyle co zdąrzyłam zobaczyć...
Witam. Czy wie ktoś może jak się nazywa film w którym profesor zahipnotyzował swoich studentów, oni ginęli itd itd. Po od hipnotyzowaniu ginęli w podobny sposób. Pamiętam jeszcze, że film rozgrywał się w śnieżnej scenerii.
Poszukuje filmu ktory widzialem raz za dzieciaka. A oto obrazy jakie pozostaly w mojej pamieci z tego filmu:
- akcja chyba w texasie
- pwnica w ktorej "cos" zylo
- obok domu bylo jakies oczko i nad nim hustawka z opnony i sznurka ( byla tam chyba scena jak ktos z rodzicow zabronil sie na niej hustac w obawie ze ten...
Cześć,
szukam starego polskiego filmu w którym tracący pracę mężczyzna zaczyna chodzić po restauracjach i udawać, że sprawdza jakość serwowanych potraw.
Z góry dzięki za pomoc...