Ja osobiście uważam ,że Kulesza nominacji nie dostanie (wielka szkoda) , aczkolwiek Ida ma szanse na Oscara .Jakie są wasze opinię :)?
Witam szukam pewnego filmu. Grupa ludzi (może nawet i rodzina przyjeżdża na weekend do domu) Następnego dnia budzą się i w basenie znajdują ciało głowy rodziny. Potem cały film to śledztwo i kilka różnych wersji tego kto mógł go zabić w filmie przedstawiona jest opcja ze każda z osób mogła go zabić a i tak kończy się...
więcejPoszukuję tytułu filmu, o chłopaku hokeiście, który zmarł i drogą reinkarnacji wcielił się w młodą dziewczynę, która była łyżwiarką figurową.
Morderca przykul kobiete do jakiejs deski ktora jedzie w kierunku pily w tartaku. JAkies dziecko wylacza ta pile i ucieka. Morderca jednak wlacza ja ponownie. Kobieta ginie. Dziecko ucieka ale mordrca pozniej je dogania autem i przejezdza.
Nie moge sobie przypomniec za nic.
Nowy filmweb mi sie nie podoba . Forum zlewa się z recenzjami uzytkowników .
A gdzie znajdę ocenę np aktorów i ilosć głosów ? Chyba jestem ślepa
Czy zna ktoś tytuł filmu o dziewczynie/młodej kobiecie która ma problemy z jąkaniem. Ma młodszą siostrę, która w przeciwieństwie jest weselsza i odważniejsza. Utkwiły mi w pamięci zimowe sceny z przystanku tramwajowego. Dziewczyna chodzi na terapię. Pod koniec jest chyba wolontariuszką w szpitalu i tam poznaje faceta-...
więcejAkcja filmu działa się w tzw. dobrej szkole (chyba liceum), środowisko bogatej młodzieży, głównymi bohaterkami były trzy uczennice, przyjaciółki. Jedna z nich (nazwę ją Dziewczyną nr 1)chyba chyba zalecała się do jednego z nauczycieli, on ją odepchnął, następnie dziewczyny oskarżyły go fałszywie o molestowanie/ gwałt....
więcejNa początku filmu gościu lezy z dziewczyna w łóżku i kradną mu auto. Oni wychodzą zobaczyć co sie dzieje, następnie uciekają do lasu bo w domu zaczyna straszyć. Poźniej się rozdzielają i on zostaje zabity ona ucieka do jakiegoś tunelu(podziemia), tam trafia na małego chłopca który mówi jej, że jej pomoże i zabiera ją...
więcej
Witam wszystkich,
Poszukuję filmu, w którym jednym z bohaterów był biało-włosy holenderski lokaj o ksywce "dutch" lub coś bardzo podobnego wydaje mi się, że film ten był komedią.
Scena, która chodzi mi po głowie to scena z baru pełnego rosjan, w którym dutch traci panowanie nad sobą obrazek wyglądał mniej więcej...