Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

GDZIE MOGĘ OBEJRZEĆ PODAJCIE JAKIEŚ NAMIARY

Szukam filmu który parę lat temu leciał w TV prawdobodobnie na TVP1 lub na Polsacie
Ogólnie akcja filmu rozgrywała sie albo podkoniec XIXw. lub na początku XXw. , film z tego co pamiętam był o kumplach/braciach co okradali banki i czasem towarzyszyła im dziewczyna . wszystko zawsze im się udawało dopóki nie wprowdzili...

więcej

o nowych tematach. Po jaką cholere mi te informacje...

Męczy mnie brak możliwości przypomnienia sobie tytułu pewnego filmu sprzed kilku (kilkunastu?) lat. Najgorsze, że niewiele pamiętam z rzeczy, które mogłyby na niego naprowadzić.

Kto jednak oglądał to skojarzy. Głównym bohaterem jest facet, któremu wydaje się, że świat nie jest taki jakim go widzi. Ma jakieś...

kochani pomóżcie ...
od kliku tygodni męczy mnie film, który obejrzałam kilka ładnych lat temu :(
Treść mniej więcej
"kobieta w średnim wieku organizuje wystawę o prawdopodobnie o skandynawskiej poetce z małej wsi, która mąż bije notorycznie ( tą pisarkę) Film rozgrywa się podczas srogiej zimy w jakiejś wiosce....

więcej

Kiedyś słyszałem o filmie, który opowiadał o siostrach, które odziedziczyły w spadku po ojcu ośrodek naturystyczny o którym nie widziały.

Nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywał, może ktoś z Was kojarzy?
Chyba to było coś z lat 2005-2010, choć też nie jestem pewny.

Jakby ktoś podał mi tytuł to byłbym...

W związku że sylwestra spędzam w domu , z powodu zapalenia płuc chciałabym obejrzeć kilka fajnych filmów najlepiej kryminał , thriller , lub horror. taki który wciągnie w fabułę. dziękuję za propozycje które podacie .Pozdrawiam i życzę udanego sylwestra

Witam,
czy znacie ktoś filmy o dojrzałych małżeństwach, ewentualnie starszych osobach. Taki, które będą warte obejrzenia. "Pamiętnik", "Daleko od niej", "Kwartet", "Jeszcze nie wieczór" i "Pora umierać" - już znam ;)

Pozdrawiam,
Oliwia

Witam. w filmie chodzi o to, że jedzie jakaś paczka znajomych chyba na wyścigi i w trasie postanowili sprawdzić swoje auto sportowe (subaru) i w pewnym momencie tym zajechał drogę tirowi i ten się wkurzył i zaczął ich łapać i mordować. Nie pamiętam tak dobrze tego :)

Temat jakich pewnie na tym forum mnóstwo. Otóż chciałbym prosić o pomoc w znalezieniu filmu. Z tego co pamiętam (a oglądałem go dość dawno temu) film jest o człowieku, który był aniołem. Pamiętam też cytat, pojawił się gdzieś na końcu filmu i było to coś takiego: "Jak mogliście zabić anioła" (nie do końca pamiętam, ale...

więcej