Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Szukam filmu, którego akcja działa się chyba na terenie dawnej Jugosławii (ale nie jestem pewien). Głównym bohaterem był facet, któremu porwano ojca i zażądano okupu. Gdy miał już pieniądze (które były w sportowej torbie) przypadkowo znalazł się w autokarze z wycieczką dzieci i został uznany za opiekuna. Kiedy...

więcej

Heja
Kilka lat temu oglądaliśmy z żoną film (niemieckojęzyczny), którego fabuła w większości rozgrywała się w piwnicy domu. Rodzina z dziećmi została w tej piwnicy uwięziona przez jakiś przypadek i spędzili tam kilka dni. Rodzina z dorastającymi dziećmi więc relacje jakie między nimi się rozwinęły w ograniczonym...

Witam,poszukuję filmu "Go" z 1999 roku.Gdzie mogę ten film obejrzeć w polskiej wersji lub z polskimi napisami?Ewentualnie gdzie mogę zakupić?

Witam, mam prośbe bo nie moge sobie przypomnieć tytułu jaki to film... Jest to horror o opętanym domu (to nie jest Obecnosc ale podobne) - Na poczatku jest scena prolog jak starszy brat zabija mlodsza siostrzyczke i mowi cos w stylu "Przepraszam, kocham cie". Potem Matka z bodajże dwójką dzieci i swoim nareczonym (jej...

więcej

Moi mili... zwracam się do Was z prośbą o pomoc w odszukaniu animacji, którą oglądałam wielokrotnie jako dziecko (na staaarym VHS-ie). Bajka opowiadała oczywiście o królowej śniegu, była to stara animacja, i wiem na pewno, że nie chodzi o tę radziecką z 1957 roku. O ile dobrze pamiętam w animacji tej właściwie nie było...

więcej

Witam wszystkich i z góry dziękuję bardzo za pomoc.

Szukam nazwy filmu produkcji USA
Rok lata 2005 2010

Film opowiada o parze (facet i kobieta) Którzy latają po kraju i zwalniają osoby z różnych firm na tym opiera się fabuła.
Niestety więcej szczegółów nie znam bo widziałem go tylko kiedyś na...

chodzi mi o horrory w których grupa ludzi gdzieś wyjeżdża i nie potrafi się stamtąd wydostać np frozen bardzo mi się podobał. Ewentualnie nie musi być horror, ale cos w stylu 127 godzin :)

Szukam filmu, który oglądałam z 2 lata temu. Była to komedia o bogatym małżeństwie, mąż potem zostawił żonę (chyba zaczął ją zdradzać) i wyrzucił ją z domu. Byli bogaci więc nigdy nie pracowała i po rozstaniu musiała radzić sobie sama. Pamiętam scenę w której wchodzi ze swoją babcią (chyba) do domu męża i babcia była...

więcej

hej byłem dzisiaj w empiku z kolegą i był film którego nie widziałem a nie pamietam tytułu. Film ten jest o nalocie kosmitów na ziemię i jak pokazałem go koledze w empiku to mówił ze juz go widział wiec pewnie nie jest jakiś bardzo najnowszy.
Wiecej z tyłu nie było napisane na okładce, może podrzucicie jakieś tytuły...

więcej

Cześć :)

Szukam filmu, który oglądałam już kilka lat temu na TVP1 lub TVP2 nie pamiętam dokładnie. W każdym bądź razie akcja filmu dzieje się w niedużym miasteczku w Hiszapnii, może Portugalii itp. Była tam kobieta tak ok. 50 lat, która sypiała z różnymi facetami za pieniądze, pamiętam, że był tam na pewno taki...