Cześć! Któregoś niedzielnego popołudnia zeszłego roku oglądałam fajny film. Kategoria: fantastyczny, baśniowy, dla całej rodziny.
Pamiętam niewiele:
- domek w lesie, który zamieszkiwała rodzina. Dzieci z tej rodziny widziały stwory (zielone? gobliny?) wokół swojego domu, dorośli nie;
- jedna z dziewczynek znalazła...
tak mi sie wydaje ze film nazywa sie 10 nieszczesliwych wypadków. chodzi o to ze rodzenstwo zostaje sierotami i wój ich przejmuje ktorego w sumie nie znają. On ma trzecie oko i powoduje takie sytuacje aby oni tez zgineli. Wiem ze najmłodsza siostra to słoneczko taka mała i gryzie wszystko ta starsza zawsze zawiązywała...
więcejPoszukuję jakieś fajnej komedii, coś jak Jump Street, ale niekoniecznie. Czekam na jakieś propozycje.
Siema.
Pisze z telefonu, wiec może być nie do końca czytelnie. Myślę jednak, ze dacie rade!
Jak w temacie szukam filmu który opowiada o losach rozwiedzionej kobiety wraca z dzieckiem. Mieszkają na odludziu, obok wprowadza się płatny morderca, ktory ma ich sprzatnac. Z czasem zaprzyjaźniają się i morderca zaczyna...
Dawno nikt nie odnawiał tematu, zasady są proste: jedna osoba podaje kilka tytułów filmów, a reszta ma zgadnąć co je łączy. Ja zaczynam.
Drive
Hot shots
Psy
Poszukuje filmu o dziewczynie mieszkającej obok przystojnego chłopaka, który cały czas sprowadza do mieszkania różne dziewczyny i nie daje jej spać (chyba wiadomo z jakiego powodu ;) ). Po jakimś czasie jednak się przyjaźnią i na końcu zakochują. Bohaterowie mają pewnie ok 20 lat i akcja jest rozgrywana w USA. Proszę o...
więcej
Witam,
Zależy mi na wersji z (moim zdaniem) najbardziej pasującym do tego filmu lektorem.
Proszę o kontakt na venom.pl1@WuPe.PeeL
Może być vhs, dvd, inny nośnik.
Wersja z Markiem Lelkiem na dvd nie jest zła, ale jak ktoś oglądał Szklaną pułapkę to chyba zrozumie, że męski głos jest tylko jeden :D
Poszukuje filmu o dziewczynie mieszkającej obok przystojnego chłopaka, który cały czas sprowadza do mieszkania różne dziewczyny i nie daje jej spać (chyba wiadomo z jakiego powodu ;) ). Po jakimś czasie jednak się przyjaźnią i na końcu zakochują. Bohaterowie mają pewnie ok 20 lat i akcja jest rozgrywana w USA. Proszę o...
więcejPoszukuję jakieś fajnej komedii, coś jak Jump Street, ale niekoniecznie. Czekam na jakieś propozycje.