grupka napada na rodzinke w trakcie kolacji jednak nie wszystko idzie po mysli okazuje sie ze zamieszany jest członek rodziny ktory chce przejac kase.film jest 2-3 letni
bodajże francuskiego opowiadającego o imigrantkach (matka z córką), we Francji chyba, Tam poznają kucharza, z którym planują otworzyć restaurację, etc. Leciał kiedyś na C+ ale nie pamiętam tytułu. Z góry dzięki za pomoc.
Witam.
Poszukuję dwóch filmów.
1. Słabo go pamiętam. Leciał kiedyś na Polsacie. Jest morderstwo w dość dużym mieście (coś jak Rzym, ale może być też w Ameryce). Próba jego rozwiązania jest pokazana z 7 różnych ujęć - do każdego z nich dochodzą po wcześniejszym. W tytule była chyba cyfra 7 i coś jeszcze, jak np. 7...
Hej, szukam filmu jest mały problem pamiętam tylko jeden urywek. Młoda dziewczyna wchodzi do wanny, zakłada słuchawki i słucha muzyki. Ma zamknięte oczy w tym czasie czarna "substancja?" przedostaje się przez wentylacje w jej kierunku. Ktos ( z rodziny) zaczyna sie dobijać do drzwi i substancja się cofa. Dodam, że to...
więcejJak nazywa się film w którym ludzie żyją na innej planecie,mają wymazaną pamięć i nie mogą pamiętaj o życiu na ziemi lecz chłopak śni o pewnej kobiecie.w pewnej chwili chłopak znajduje w kapsule tą dziewczynę o której śnił i ta okazuję się być jego żoną
Zna ktos strone z przetłumaczonymi odcinkami CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas dokładnie chodzi mi o sezon 15 ( Odcinek: 9 (Let's Make a Deal)
Odcinek: 10 (Dead Rails )
Odcinek: 11 (Angle of Attack)
Prosze o link. :)
Na dzisiejszy dzień to jest moje top 5. A wasze typy to jakie?
1. Pod mocnym aniołem
2. Grand Budapest Hotel
3. Na skraju jutra
4. Jack Strong
5. Służby specjalne
5. Locke
Zna ktos strone z przetłumaczonymi odcinkami CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas dokładnie chodzi mi o sezon 15 ( Odcinek: 9 (Let's Make a Deal)
Witam, poszukuję filmu, który oglądałam jakieś 7 lat temu w TV. Początek filmu: Kobieta i mężczyzna (małżeństwo?) chodzą po górach i mężczyzna wychodzi na skały żeby zobaczyć wszystko z góry i przepada jak kamień w wodę, kobieta zaczyna go szukać, wynajmuje ludzi, którzy znają bardzo dobrze szlaki górskie ,...