Witam,szukam horroru w którym była 2 dzieci i one nie mogły oglądać słońca,żyly w ciemnym domu,proszę o podpowiedź :)
Witam,
Od wielu lat staram się znaleźć dwa filmy, które utkwiły mi w pamięci - niestety bezskutecznie. Chciałabym prosić Was o pomoc.
1. Film jest na podstawie książki o tym samym tytule. Opowiada o czterech siostrach, które miały samobójcze skłonności. Jeśli dobrze pamiętam, to jedna próbowała podciąć sobie żyły w...
Ostatnio wszystkie filmy, które oglądam aż topią się w bzdurach i nonsensach. Tak więc szukam jakichś ,,sensownych" filmów, w których ciężko jest znaleźć takie podstawowe głupoty (w stylu: ktoś go goni po domu, a on nie pomyślał, żeby otworzyć drzwi i wybiec)
I interesują mnie thrillery, dramaty, horrory, raczej nie...
Witam, szukam filmu
Kobieta pracuje w firmie która zajmuje się sortowaniem, sprzedażą diamentów postanawia ich okradać pomaga jej w tym jakiś woźny albo sprzątacz nie pamiętam aktorów i roku produkcji jeśli zna ktoś tytuł tego filmu proszę o pomoc
W filmie tym zabijane są kobiety które niedawno dokonały zabiegu aborcji. Sprawe w swoje ręce bierze ojciec jednej z nich i poszukuje mordercy. Przy okazji nawiazuje romans z kobieta.
Komedia romantyczna.
Pulchny chłopak w czasie szkoły zakochuje się w przyjaciółce. Ona go odrzuca.
Następnie wątek kontynuowany jest kilkanaście lat później, kiedy jest wysportowany zrobił dużą karierę zawodową i wraca do rodzinnego miasta. Tam spotyka swoją szkolną miłość.
Ktoś kojarzy?
Witam,
od dłuższego czasu próbuję znaleźć tytuł filmu, który oglądałam kilka lat temu na HBO. Problem w tym, że niestety niewiele z niego pamiętam.
Główną postacią była kobieta w średnim wieku, która z ulicy trafiła do bardzo bogatego domu (może hotelu) i była służącą, pomocą (?) pewnej młodej, zamożnej kobiety...
witam szukam filmu o pewnej grupie ktora napada na dom i zabijaja ludzi potem okazuje sie ze zamieszany jest członek rodziny , chyba w maskach byli film wyszedł na przestrzeni 2 lat
Witam, szukam pewnego filmu, nie pamiętam tytułu. Wojenny, była taka scena: wojsko jest w jakiejś wiosce. Żołnierz podaje tamtejszej dziewczynce czekoladki. Japończycy atakują wioskę, strzelają tamtemu żołnierzowi w plecak z materiałami wybuchowymi/łatwopalnymi. Potem Japończycy w dziesięciu porywają jedną osobę i chcą...
więcejWitam, poszukuje horroru z tego roku, mało o nim w internecie jest, a jak jest to po angielsku. Na filmwebie też jest. Kiedyś natrafiłem na ten film przez fb i zapomniałem o nim a był naprawdę mega, nie oglądałem filmu ale czytałem o nim i oglądałem zwiastun. Był on o staruszce która coraz bardziej dziwaczała i była...
więcej