Szukam filmu komediowego (dosyć kiepski film), który opowiada o chłopaku, który jest prawiczkiem i nagle rozsiewa się plotka, że ma wielkiego penisa, przez co wszystkie kobiety w miescie chca uprawic z nim sex. Z gory dzieki za odpowiedz
Wiem, że jest to ździebko głupie, ale ostatnio na mistrzach trafiłem na coś takiego:
http://mistrzowie.org/621079/Szuka-filmu
i tu pojawia się pytanie, czy wie ktoś może co to za film, tudzież, czy takie "dzieło" w ogóle istnieje? :D
Witam w sadze o predatorach obcych inzynierach istnieja sprzeczności, ktore chce aby ktos wyjasnil
1 w każdym filmie o predatorach bohaterowie zachowuja sie jakby 1 raz ich widzieli, kiedy ziemie odwiedzali juz w starozytnosci co moglo byc wytlumaczalne ze pamiec zaginela o nich ale pojawiali sie tez w pozniejszych...
Macie jakieś pomysły jakie filmy byście sobie obejrzeli w Sylwestrowy wieczór? Jakieś nowościi których nie widzieliście a może jakieś starsze filmy które z chęcią zobaczylibyście kolejny raz ? Ja w Sylwka ide do kina z żoną ale po powrocie chcemy coś w domu obejrzeć, bo w tym roku Sylwek w domu.
Macie jakieś...
Szukam rosyjskiego filmu o marsie z lat 90. Fabuła zasadzała się na tym, że astronauci lądując na marsie znaleźli się na jakiejś radzieckiej wsi, a wszystko sprowadzało się w pewnym stopniu do matrixa.
Kategorie:
1. DRAMAT (w tym obyczajowy, wojenny, psychologiczny, sensacyjny itD.)
2. KOMEDIA
3. THRILLER/ HORROR
4. SCIENCE-FICTION
1. Dramat (tutaj wojenny) - Furia
2. Komedia - Milion sposobów, jak zginąć na Zachodzie
3. tutaj Horror - Zbaw nas ode złego
4. Sci-fi - X-Men, przeszłość, która nadejdzie
Tak jak w tytule poszukuję dobrych filmów biograficznych sławnych kobiet. Jeśli macie jakiś do polecenia, piszcie:)
Ten film widziałam w dzieciństwie, początek lat 90-tych. Wiem napewno, że filmu nie obejrzałam w całości. Było to tak, że moja mama przełączała kanały i natrafiła na ten film, ale później go chyba przełączyła. Ja ukradkiem się mu przyglądałam ;) No ale do rzeczy. Film był dziwny. Na tyle co zdąrzyłam zobaczyć...