Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.
Jak w tytule wątku. poszukuję tytułów filmów w/g poniższych opisów.

1. Oglądałem go kilka lat temu na Polsacie lub TV4. Poniżej szczątkowe dane, które zapamiętałem. Była to produkcja niemiecka (chyba) prawdopodobnie z dekady 2000-2010r. Dwoje młodych ludzi (para?) dostaje zadanie od swojego...

Kiedyś widziałem film nie pamiętam czy japoński czy chiński. Był on o jap/chinczyku który na początku wydawał sie przygłupi i strasznie niezdarny a okazał się dobrze wyszkolonym agentem specjalnym któremu powierzono specjalne zadanie , prosze o tytuł bo bardzo obejrzałbym sobie ten film.

Kilka lat temu oglądałam film o nastolatkach w każdym bądź razie amerykański i jedyne co pamiętam to to, że główny bohater miał siostrę, która się potem całowała z jakąś starszą babką na chyba balu maturalnym czy coś w tym stylu. Z góry dzięki za pomoc.

Witam poszukuję filmu jedynie co pamiętam to te szczątki: Matka oddała syna do 2 starszych wujków, którzy w przeszłości okradli bank, mężczyźni kupują sobie lwa, pieniądze trzymają ukryte na farmie, przesiadują na werandzie, gdy tylko ktoś podjeżdża odrazu chwytają broń.

Ktoś coś wie kiedy w lepszej jakości ?
http://www.youtube.com/watch?v=fLMsJlhVrtY

Jak wyżej.
Był to film rodzaju z tych głupich komedyjek. Jedyną scenę jaką pamiętam było to, bodajże zakończenie roku w liceum i podczas przemawiania do absolwentów, i w tym momencie dziewczyna z pod sceny zaczęła robić loda temu chłopakowi.
Mam nadzieję że ktoś z Was mi pomoże , bo z ciekawości nie mogę przestać...

Mam ochotę na intymny, osobisty dramat. z miłością w tle (?) macie jakieś propozycje? dziękuję :)

...w których, bohaterowie umierają po kolei lub śmierć bohatera jest nieubłagalna?
Od razu mówię oglądałem serię Piła ;)

dostalem takie cos

kiedys taki fajny byl ze oni niby magikami byli potem pioruny w klatce wytwarzali zabijali te golebie ze zdradzali tajemnice magi

ktos wie co to za film ?

Pamiętam, że film (dzielony według uznania na 2 lub 4 odcinki przez TVP1 i TVP2, bo tam był puszczany ok 10 lat temu) opowiadał o dziewczynie i chłopaku, którzy zaprzyjaźnili się. Chłopak zakochał się w dziewczynie (granej przez aktorkę o blond włosach), jednak ta nie podzielała jego uczucia. Zamiast tego wzdychała do...

więcej