Tak jak w tytule. Otóż szukam filmu, komedii romantycznej w którym główna bohaterka została wysłana przez
szefa do małego miasteczka/ wsi by zająć się tamtejszą fabryką. Bohaterka z tego co pamiętam była
blondynką. Musiała użerać się z robotnikami oraz ich obrońcą w którym, w dalszej części filmu się zakochała....
Szukam komedii romantycznej USA Jak facet zakochał się w dziewczynie pracował z nią razem i powiedział
jej to po 20 latach. Zna ktoś tytuł ?
Nie na temat, choć dotyczy filmów. ;p Wie ktoś jak dodać taki filtr w Camtasia 8? https://www.youtube.com/watch?v=YVKmlocZPr4
Wczoraj przez przypadek zacząłem to oglądać i dosłownie wryło mnie w kanapę.
Rekiny latające w tornadzie, które w dodatku zjadają ludzi, w prognozie pogody zapowiadają deszcze rekinów i ludzie co biegają po ulicach zamiast chować się w budynkach a jeden budynek który miał 60 pięter zaczął być zalewany wodą
To było...
Witam,
poszukuję filmu animowanego na vhs "Leśna Rodzina". Film ma dla mnie ogromną wartość sentymentalną.
Jeśli takie stare vhs zalegają komuś na strychu lub piwnicy - chętnie odkupię. Proszę o kontakt.
Witam. Dosyć dawno temu, ponad 20 lat, oglądałam w telewizji film i teraz nie mogą skojarzyć jego tytułu a chciałabym go zobaczyć jeszcze raz. Akcja dzieje się w XVIII lub XIX wieku, policja podejrzewa bogatego mężczyznę o spisek, nie pamiętam przeciwko komu. Nie mogą mu w żaden sposób udowodnić winy i wtedy...
Siema! Dawno temu , obejrzałem już wyspę tajemnic i nie ukrywam to jeden z moich ulubionych filmow , jezeli chodzi o ten gatunek ;) jeżeli znacie jakieś podobne, to możecie sie podzielić, dzięki ;)
Witam od dłuższego czasu - kilka lat poszukuje filmu pt.
Letnie opowiesci (1958)
"Racconti d'estate" (oryginalny tytuł)
Obejrzałem go kiedyś i nawet nagrałem ale płyta się zagubiła. Film jest piękny i ma
niesamowity,wakacyjny klimat lat 50 we Włoszech. Gdy ktoś wiedział skąd można go
dostać lub miał ten film...