Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Szukam tytułu filmu, w którym główną bohaterką jest dziewczyna. W dzieciństwie jej rodzinę mordują
mężczyźni poszukujący takiej małej 'karty', którą chowa pod językiem. Jako dorosła dziewczyna, postanawia
ona pomścić swoją rodzinę, zabijąc członków "mafii" (tej, która zabiła jej rodzinę).

Z góry dziękuję...

więcej

film op kobiecie która jest jubilerem, gubi jakiś brylant czy coś w mieszkaniu, ma dziecko. w pewnym
momencie traci wzrok. jest moment kiedy przychodzi do niej chłopak/ narzeczony i ja szarpie, ona osuwa się
na podłogę i znajduje zgubę. na końcu na pewno poznaje jakiegoś mężczyznę i się w sobie zakochują....

z pewnych źródeł wiem że
Verne Troyer grał w tym filmie brzdąca w scenach ucieczki itd lecz nie został on
wymieniony w obsadzie. a propos zdjecia chopaków grających brzdąca są nie właściwe
prosił bym o sprawdzenie źrudeł i zaktualizowanie. tu są aktualne i właściwe zdjęcia...

Witam oglądałem kiedyś w telewizji pewien musical chyba o ile pamiętam aktorzy śpiewali i mówili po
niemiecku film opowiada o dziewczynie która chodzi do bardzo dobrej szkoły muzycznej (o ile się nie mylę
szkoła nazywała się Amadeusz) gdzie ćwiczy muzykę klasyczna na fortepianie lecz pewnego dnia wstępuje
do...

Kobieta rasistka, choruje na to co Michael Jackson, tylko że na odwrót, stawała się czarna.

Hej, kojarzycie może film, w którym główny bohater zostaje rzucony przez dziewczynę, ponieważ nie zadowalał jej życia seksualnego. Mężczyzna poznaje dziewczynę, która pracuje w klubie nocnym i ona uczy go jak zdobyć dziewczynę.
Pozdrawiam

Witam, szkuam filmu, w którym w Halloween, koleś przebrany za Diabła zabija ludzi. Maska zabójcy była
czerwona, podobna do maski z Krzyku, z dziwnym uśmiechem.

1. Chłopak przenosi się do gry próbuje wrócić i blablabla tak jak w niektórych książkach mam nadzieje że jest
chociaż jeden tego typu film.
2. O powrocie na ziemie po tym jak ludzie byli zagrożeni tam wyginięciem wielkie zmiany i wgl.
3.Rozwinięcie gatunkowe, chodzi mi o np. człowiek roślina, syreny lub tego typu...

więcej

Poszukuję tytułu horroru o dziewczynie która przyjmuje się w jakimś opuszczonym szpitalu żeby segregować
dokumenty i tam po pewnym czasie widzi jakieś duchy. Jedyne co oprócz tego pamiętam to to, że okazało się
na końcu, że to nie były żadne duchy,jej się w głowie coś działo a później okazało się,że ona jest...

Szukam filmu o gościu, który uratował w parku tonącego chłopca. Syn miał go za bohatera. Jedno życie
uratował. Teraz chce jakieś odebrać i zobaczyć jakie to uczucie. Uprowadził kobietę. Mąż jej szuka i trafia do
niego. Facet proponuje mu, że dowie się, co spotkało jego żonę. Musi tylko poddać się jemu i doświadczy...

więcej