Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję filmu i oczywiście zapomniałam jego tytułu.
Jest o mężczyźnie i kobiecie którzy są na chyba jakimś kursie robienia czekolady. On jest blondynem i ma
jakiś sekret przed tą kobietą ale nie pamiętam już o co chodzi.Film kończy się jakiegoś typu konkursem kto
jest najlepszy w robieniu tej czekolady już nie...

więcej

Witam poszukuję filmu.
Jakiś tam doktor znalazł legendę (obrazkową) o rytuale i jak myślał prowadziła do skarbu.
Jadzie na wyspę (chyba z rodziną) gdzie nic nie ma, jedynie ogrodzenie.
przechodzą przez ogrodzenie i znajdują jaskinie z jeziorkiem. Myślą że to jaskinia z skarbem ale okazuje się
że to był jednak...

więcej

Czy ktoś może wie skąd pochodzi ta scena?
http://fotozrzut.pl/zdjecia/38364e00b4.gif

oraz do "FISHER KING". Jak znacie filmy podobne klimatem do tych filmów to podawajcie tytuły. Z góry dzięki. Szukam też podobnych filmów do "WYWIADU Z WAMPIREM" I "ILUZJONISTĄ"

opis filmu dochodzi do wypadku samochodu z cysterną pod cysterną jes uwięziona dziewczyna i jakiś
strażak tam z nią jest jest prosze o pomoc

Witam.
Szukam filmu, którego akcja rozgrywa się w pociągu, a wszystko kręci się w okół tajemniczej szkatułki/pudełka. Główni bohaterowie zaglądają tam i wiedzą, że zawiera ona jakiś skarb. Z tym, że dla każdego z nich zawartość okazuje się inna.
Ma ktoś jakiś pomysł?

W tym filmie epizodycznie zagrał Duchovny, widziałem ten film z parę razy ale jego ani wcale :/ Kto spróbuje
mnie nakierować gdzie go tam dostrzec hmm ?? Z góry dzięki :)

hej szukam znów filmu. Pamiętam tylko finałową scene. To fim młodzieżowy w scenie finałowej na scenie
występują młodzi ludzie poprzebierani w gorsety jakieś sredniowieczne chyba stroje i tańczą i śpiewają z
muzyką klasyczną przerobioną na nowoczesną nutę

Witam
Szukam filmu, chyba z lat 90-tych. Jest to film o wirusie który zaatakował całe miasto, główny bohater zostaje
w domu z kobieta która jest zarażona tym wirusem, ale jest od niej odgrodzony. Po jakimś czasie się okazuje
że skupisko tego wirusa znajduje się u niego pod domem. Jeśli ktoś będzie wiedział jak...

Pierwszy film opowiada o ataku na ambasadę (prawdopodobnie amerykańską), przez jakąś grupę wojskową. Kojarzę że jacyś cywile zostali wyprowadzeni na plac przez napastników i zabici przez snajperów. W ostatniej chwili przybywają śmigłowce bojowe i jest już koniec filmu. Oglądałem go dobre 4-5 lat temu i chciałbym...