Witajcie,
wczorajszy dzień upłynął mi pod znakiem Halloweenowego Maratonu Filmowego - I BYŁO WSPANIALE:
masa horrorów, strach i wogle. Dzisiaj znowu dzień wolny i chętnie powtórzyłbym wczorajszą zabawę robiąc
Świętozmarłowy Maraton Filmowy. I TU PYTANIE - Jakie filmy polecacie?
Witam
Poszukuję tytułu bardzo starego filmu.
To co z niego pamiętam to tyle, że akcja dzieje się w mały amerykańskim miasteczku do
którego przyjeżdża grupa motocyklistów na krosach i potrącają śmiertelnie dziecko.
Ojciec by ratować syna udaje się do czarownicy ( tu nie pamiętam dlaczego) i finał jest
taki że...
Oglądałem go jakiś rok temu w telewizji, nie pamiętam z którego roku, nie pamiętam aktorów. nie obejrzałem go do końca. Pamiętam że główny bohater był detektywem. Największą wskazówkę jaką jestem wstanie dać to scena w której detektyw wraca do domu. pukając do drzwi słyszy prysznic. Żona która otwiera jest sucha....
''Pęknięcia'' - wedlug mnie podobna fabula: w grupie dziewczyn pojawia sie nowa, dziewczyny sa zazdrosne,
scena finalowa zadziwiajaco podobna jak w Malenie
zalezy mi na jeszcze jakims podobnym filmie
nie musi byc to wlsoski film w tym samym klimacie ale zeby fabula byla podobna
zazdrosc, gnebienie, zazdrosne...
poszukuje pewnej werski kopciuszka w ktorej to nie wrozka chrzestna czaruje ale czarodziejski krzak rozy posadzony na grobie mamy kopciuszka. na konciu kasiaze znajduje kopciuszka w gąlebniku a i jej sukienka jest zlota albo srebna
W filmie są 3 koledzy zamieniają się w wampiry.
Pod koniec filmu jeden kolega nie chce sie przemienić w człowieka.
Kiedyś w telewizji leciał film (nie wiele o nim pamiętam, ale był bardzo wciągający), o młodej dziewczynie
niewidomej, która mieszkała w wiosce z dala od normalnego świata. W wiosce ludzie wierzyli, że w lesie jest
potwór i nikt nie ważył się przekraczać lasu. Wszyscy chodzili w żółtych pelerynach. Potwór którego...
Koleżanka opowiadała mi film,który jej się podobał dawno dawno temu ale nie zna tytułu.Kobieta widzi zabójstwo innej kobiety,morderca widzi ,że ona go widzi jak zabija tą drugą i gania po biurowcu tą pierwszą.Jest też tam stary ochroniarz.Tyle pamięta ale mówi,że to dobry film i trzyma w napięciu,film raczej z tych...
więcej