Poszukuje filmu w którym rodzina odkrywa, że świat ma się skonczyć czy ma coś wybuchnąc i zamykają sięw
piwnicy z zapasami na 30 lat chyba i po 30 latach syn ich wychodzi i się okazuje, że świat istnieje on się
zakochuje w jakiejś kobiecie itd itd.
Witajcie. PROSZĘ O POMOC. (I jest to moja poprawiona wersja prośby, za pierwszym razem tak się wkręciłam w opis tego czego poszukuję, że zapomniałam o kulturalnym zachowaniu).Błagam wszelkie dostępne mi sposoby zawiodły, łącznie z przeglądaniem, w necie, prawie wszystkich filmów o podobnej tematycye z mniej wiecej...
Oglądałem kawałek filmu o nastolatkach którzy przypadkowo zabijają szykanowaną koleżankę z klasy.Ta się odradza w formie dziewczyny jakby demona i zaczyna się na nich mścić.
Witam. Poszukuje tytulu filmu w, ktorym snajper czeka na budynku na jakiegos chyba podstawionego
biznesmena, ktory mial wychodzic z banku, aby go zabic. Po pewnym czasie zaczynaja mu puszczac nerwy i
tyle praktycznie pamietam. Na koncu filmu wiem, ze pojawia sie jakis rusek w bialym garniturze, ktory kogos
zabija....
Szukam filmów skupiających się na zmysłach ew. zwracających na nie szczególną uwagę; dotyk, smak,
zapach. Pomijając już np. Pachnidło, Czekoladę itd.
:)
Poszukuję filmów w których akcja rozgrywa się w dużych korporacjach, opiera na rozwiązywaniu jakiegoś problemu/kryzysu (dla zobrazowania o co mi chodzi - filmy typu Margin Call).
Najlepiej jeśli fabuła łączyłaby się z kulturą azjatycką (przyk. przedstawiciel handlowy amerykańskiej korporacji jedzie do Azji w celu...
Widziałem kiedyś fragmenty filmu i nie mogę go teraz znaleźć...
Jeżeli się nie mylę, to główny bohater był sobowtórem jakiegoś terrorysty/przestępcy albo może miał
operację? Przechodził jakieś szkolenie, zeby zdjąć tego złego i chyba się pod niego podszywał...
Pamiętam raczej końcową scenę kiedy w nocy na brzegu...
Szukam pewnego filmu o takim ziomku napiszę wam sceny jakie mi utkwiły w pamięci:
No to tak Był szydzony i wyśmiewany w szkole
Jakaś babka na wózku złapała go za genitalia
Poszedł do więzienia (nie pamietam jak to dokładnie było)
Tam jakiś facet nauczył go tego i owego.
Z więzienia poszedł do nowej szkoły do...