J/W . Lubie sie czasem pomeczyc, podobaly mi sie "Being John Malkovich", "Big Fish", "Mullholland Dr.", "Śniadanie mistrzow" i pewnie cos tam jeszcze o czym w tej chwili nie pamietam. Ale jesli ktos poleci jakas fajna schize bede wdzieczny
Witajcie:)
podobne wątki już były, ale tylko PODOBNE. Poszukuje filmów, w których bohater na bieżąco komentuje
zaistniałe wydarzenia, tj. wychodzi z akcji, rzuca komentarz i z powrotem wskakuje w postać.
Każda odpowiedź będzie pomocna :)
Witam, mam problem otóż poszukuję filmu wydaje mi się, że może być to przełom lat 90 a rok 2000+, Chodzi
o jakiś dramat/horror. JEst tam ruda kobieta w krótkich włosach o ile dobrze pamiętam zatrudnia ona
asystentkę, na pozór szara myszka. później okazuje się, że próbuję ona upodobnić się do tej rudej i w dalszej...
Szukam dosyć starego filmu. Młodzi ludzie zorganizowali imprezę, akcja rozgrywa się nad wodą. Nagle
goście pokolei zaczeli ginąć, ale na koniec okazało się że to był żart.
Szukam filmów podobnych do "Nie kupisz miłości";"Charlie";"Keith".Chodzi mi o takie w
których nerd zakochuje się w osobie bardziej popularnej czy coś podobnego.Chodzi o jakieś filmy ze szkołą
średnią w tle.Liczę na odpowiedzi;)
Poszukuję filmu , oglądałam go w 2012 w Holandii , po holendersku chyba :D nie wiem z którego jest roku .
Był to film o kobiecie aktorce , która porwała jakaś kobieta taka brzydka strasznie .
Przetrzymywała ją w starym domu , w piwnicy chyba . Ta brzydka miała psa i się spalił .
Ta porwana udawała że się...