Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam filmu albo baśni którą mogę obejrzeć z 9- letnim chłopakiem, ale nie chcę umierać z nudów
pomóżcie ;)

Witam, proszę o pomoc w znalezieniu filmu. Pamiętam tylko to: mężczyzna o coś podejrzany znajduje się na przesłuchaniu na posterunku policji. Opowiada detektywowi historię , która prawdopodobnie zajmuje większość czasu filmowego. Detektyw daje wiarę podejrzanemu i wypuszcza go. Zaraz po tym doznaje oświecenia, że cała...

więcej

Zna ktoś jakieś filmy o wojnach Punickich? Nawiązujące do nich?
Nie chcę filmu edukacyjnego, tylko zwykły film fabularny.

hej, szukam takiego filmu, który oglądałam za młodu, więc podejrzewam, że był z lat 80, lub 90.
zaczynał się chyba jakąś ucieczką z domu przez okno, było dużo białych domów.
był jakiś wątek z kwiatem, który rozkwita raz na sto lat, albo tylko w zaćmienie księżyca, albo coś takiego. mogła to być orchidea.
film był...

więcej

witam:-)
poszukuje filmu,wiem o nim niewiele, tylko tyle, ze jest to prawdopodobnie horror o kobiecie, ktora zamknela swoje dziwci w
szafie...
wiem, ze to niewiele informacji, ale z gory dziekuje za pomoc :-)

Coś z tego klimatu że kilka osób znajduje się w lesie czy innych naturalnych warunkach i muszą walczyć z naturą(dzikimi zwierzętami,wilkami czy niedźwiedziami)

Myślę, że byłoby dobrze powiększyć ilość znaków w komentarzach do ocen do
przynajmniej 200. Ktoś mnie popiera?

witam szukam filmu wydaje mi się podobnego do Paranormal Activity 1,lecz jak pamiętam okładka filmu na
tle zielonym efekt nightvision na niej twarz kobiety.z trailera pamiętam że wprowadzali oni się też do domu lub
o coś zakładali (był to ich dom chyba) była scena własne z ukrytej kamery jak jakaś kobieta wychodzi...

więcej

Siema,

Poszukuję sceny z jakiegoś filmu (starego, lata 60'-90', najlepiej amerykańskiego, jednak
nie jest to nienaruszalny wymóg), w którym dwójka dzieci rozmawiałaby o marzeniach.
O tym kim chciałyby zostać w przyszłości, np. strażakiem, ale ze smutnym akcentem
pod koniec, np. jedno z nich wspomina o śmierci...

więcej

Poszukuje filmu, który oglądałam parę lat temu. Jest to trudne zadanie, ponieważ pamiętam tylko parę scen. Filom opowiadał o tym, że coś stało się na ziemi (Ludzie się chowają, sklepy są pozamykane itp). Możliwe, że chodziło o za wysoką temperaturę.
Pamiętam, że główni bohaterowie jadą samochodem. Zatrzymują się na...

więcej