Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktos zna tytul filmu-horroru o hokeiscie?

Szukam filmu, o bogatym mężczyźnie który otrzymuje od swojego brata kartę podarunkową do jakiejś firmy.
Mężczyzna udaje się tam i zapisuje się do gry która ma się toczyć w jego życiu.

chyba horroru , ogladalem strasznie dawno temu , pamietam skrawki doslownie , bylo to o kobiecie ktora wstala z grobu czy straszyla jako duch , pamietam ze odbyl sie jej pogrzeb byla chowana w zielonej chyba koszuli nocnej i w tej koszuli potem chodzila , duzo tego nie jest ale tego filmu chyba z 10 lat nie widzialem i...

więcej

Chciałbym, obejrzeć bardzo straszny, schizowy, psychiczny horror. Żadnej krwi, ani rzeźni, szukam takiego horroru, abym chciał przerwać w jego połowie ze strachu. Rocznik obojętnie jaki.

j.w.

Witam kiedyś oglądałem komedię prawdopodobnie amerykańską gdzie młody uczeń odbył stosunek z
nauczycielką i chyba ona zaszła w ciąże coś było dalej ale nie mogę sobie przypomnieć ktoś pomoże?

Szukam podobnego serialu do Pamiętników Wampirów i Tajemnic Smallville

1) są oparte na faktach
2) są "mocne", wstrząsające, szokujące itp.

np. "Amerykańska zbrodnia", "W imię ojca"

Dzięki za pomoc :)

Witam, poszukuje filmu, ktory ogladalem bardzo dawno temu i juz dokladnie nie pamietam co dokladnie
dzialo sie w tym filmie ale MUSZE! go jeszcze raz obejrzec :). Film był o 3 znajomych 2 kobiety jeden facet.
czasy filmu jakos tak od wojny domowej w hiszpanii do konca II wojny swiatowej. bohaterowie byli chyba...

Cześć :)
Jakie wrażenia wywarł na was 2 sezon American Horror Story?
Jaką dajecie mu ocenę od 1 do 10 ?
Który sezon według was jest najlepszy, a który najstraszniejszy? :D
Ja właśnie skończyłam 1 sezon i jestem bardzo ciekawa drugiego. :P
Pozdrówki :>