Hej. Mam pytanie, może ktoś pomoże. Na swoim koncie na filmwebie można dodawać ulubionych ludzi kina (aktora, aktorke) poprzez oznaczenie serduszkiem. Jest też zakładka "ulubione postacie". W jaki sposób mam dodać jakąś postać z filmu lub serialu do listy swoich ulubionych postaci??
Witam...
Poszukuje starego filmy - USA - lata 40/50te.
Wydawalo mi sie ze to cos jak Abbott and Costello ale chyba nie.
Akcja dzieje sie w domu... duza willa. Jest tak pelno osob, i jest lokaj, czarny. teraz kojaze scene ktora sie wydazyla. ktos usiadl na fotel i nagle ten fotel jakby sie zapadl na zapadni i ta...
https://www.youtube.com/watch?v=ZIzFuycHn_0
Pamietacie jak w oryginalnej wersji wygladala scena kiedy Arni dostaje ataku na fotelu? Powinien wyrwac porecz fotela co nie? W nowej wersji odpinaja sie jakies pasy tylko. Ogladalem 100 razy na vhs ten film i znam osoby ktore potwierdzaja to ze scena zostala zmieniona...
Dzień dobry. Poszukuję dwóch filmów, emitowanych - jak mi się zdaje - w TVP 1 lub 2, lub 1 i 2.
Film 1 - chyba dramat, smutny film. Emitowany chyba na TVP 1 (a może 2...):
Historia dwóch chłopców, wydaje mi się, że braci. Jeden z nich jest starszy, wielki i silny, drugi natomiast - słaby i bardzo ciężko chory,...
Szukam filmu o bardzo zdolnej dziewczynie, której dokuczają w szkole, nie ma przyjaciół jedynie młodszego niepełnosprawnego brata. Pewnego dnia dostaje od przypadkowo poznanego faceta książkę Annę Kareninę. W szkole jej zabierają tę książkę tzn. wyrywają. Film kończy się jak dziewczyna bawi się z bratem w teatr. Film...
więcejSzukam filmów seriali o związkach relacjach rodzinnych bez dramatów i spin ale też bez cukierkowego przesładzania tematu gdzie ludzie zachowują się realnie nie są idealni ale też nie są idiotami co nie potrafią rozmawiać i z byle czego robią problem . Takie coś by widz przy końcu filmu serialu mógł się utożsamić i...
Jw. polećcie mi jakieś westerny. Dodam jeszcze, że filmy takie jak Rio Bravo, Poszukiwacze, Dobry, zły i brzydki czy Siedmiu Wspaniałych widziałem.
Poszukuję filmu, który kiedyś oglądałam ale nie mogę go znaleźć. Film był o handlu żywym towarem. Akcja rozgrywała się w Europie. To była chyba szwedzka/duńska/holenderska produkcja (nie pamiętam dokładnie). Film oglądałam z polskimi napisami. Główną bohaterką była rudowłosa dziewczyna, która wyjechała za granicę, żeby...
więcej