Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, szukam filmu w którym ojciec wychowuję córkę na Syberii. On jest byłym agentem i
uczy córkę zabijać. Później ona trafia do specjalnego ośrodka z którego ucieka. Leciał
kiedyś na canale + ale zasnąłem :D

szukam bajek typu np barbie i nowych z kin

Kojarzę z filmu tylko tyle, że pewien gość idzie zmęczony do baru i spotyka tam mężczyznę który przekonuje
go żeby dla zabawy wpisał na serwetkę kilka imion osób które chce żeby zginęły. Tamten gość wpisuje i te
osoby zostają po kolei zabijane przez "mężczyznę z baru". Finałowa scena chyba rozgrywa się w...

Muszę się trochę do edukować w polskim filmie, więc proszę o propozycje. Widziałam ich naprawdę bardzo mało, bo 47, a przed 2000 rokiem z kilkanaście. Mogą być te najlepsze jak i takie które były bardzo znaczące dla polskiej kinematografii :)

Taki film o końcu świata, na końcu były dwa słońca...

Oglądałem "Kalifornia" . Thelma i Louise, Easy Rider itp

Witam znalazłem film Miasto 44 online ! W końcu się udało po wielu próbach filmyprostozkina. blogspot. com
Wystarczy usunąć spacje :)

Witam,
pamiętam, że jakieś 15-18 lat temu ogladałam film (chyba z lat 80) o młody chłopaku, który siedział w
więzieniu, wytatuował sobie łezkę na policzku i taką też miał ksywę. Zakochał się w młodej dziewczynie z
dobrego domu, którą "czył życia". Pamiętam też jedną secenę, gdzie w jakimś parku leżą na trawie i...

więcej

Witam od dłuższego czasu szukam dwóch tytułów ciekawych filmów opowiem o nich tyle ile mogę, a więc:

1 film: Nazwa tego filmu to chyba była nazwa ulicy i numeru mieszkania, pamiętam że na początku filmu w mieszkaniu grupa ludzi zajmowała się handlowaniem prochów, po czym ktoś nie wiem kto zrobił im nalot na to...

Poszukuje filmu, w sumie pamiętam wszystko o nim, tylko nie to co najważniejsze - tytuł.
Mianowicie film jest o kobiecie która uczy mężczyznę jak podrywać kobietę. Ona generalnie chyba była
niespełnionym architektem wnętrz i wraca do swojego miasteczka, zamieszkuje u siostry która ciągle naciska
aby ta znalazla...

więcej