Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje filmu ......jest to zapewne melodramat wojenny .........akcja rozgrywa się podczas wojny (nie
wiem jakiej)

-chłopak pracuje na budowie i poznaje młoda bogatą dziewczynę która przynosi im kanapki (zakochują
się w sobie
-chłopak wstępuje do wojska wraz z kolegami
-bogata dziewczyna przestaje być...

Zgubiłam tytuł podobny do Lilja 4-ever (prostytucja dziecięca, human trafficing). Już miałam wyszukany i gdzieś mi się zapodział. Pamiętam z opisu, że pojawiają się tam dwa punkty widzenia, dwa wątki: chyba Austriaka i dziewczyny z Bloku Wschodniego. Ktoś coś kojarzy?

Pamiętam że kiedy byłem mały w TV był taki film o dwóch gościach. Byli oni ubrani w
garnitury, kapelusze [chyba], i nosili okulary. Bodajże były 2 części. Z filmu zapamiętałem
2 sceny. Gdzie jakaś starsza pani biła ich bejsbolem i gdzie przejechali na żółtym świetle
i policjant się do nich doczepił i się z nim...

więcej

Jeszcze jedna prośba.Tym razem jest to animacja,którą oglądałem dawwno temu w tv.Pamiętam jedynie tyle
że lektorem był jeden z naszych znanych i lubianych asów,ale który nie pamiętam . kreska była zbliżona do
tej ze "szczepana i irenki" ale chyba kolorowa.aha najważniejsze jest jedno zdanie,w którym zawiera się...

Witam. szukam dwóch tytułów.
pierwszy: To film prawdopodobnie z lat 90ych.O grupie kumpli-kiboli.Pamiętam tylko tyle,że jeden z nich
wyszedł z więzienia i kąpali się nago w morzu a potem koledzy załatwili mu dziewczynę po że tak powiem
latach celibatu.Wiem to skromny opis ale więcej nie pamiętam,mam przebłyski że...

więcej

Potrzebuję filmu dla dzieci (zakres od 12, no, w ostateczności od 16 lat), jeśli chodzi o
gatunek, to coś podobnego do filmów akcji typu Jeździec Znikąd- "odnowiony?", Avengers
czy inne. Proszę o akcję, przygodę lub komedię. Błagam, tylko nie bajki! PILNE!!!

Szukam filmów, które swym klimatem, przede wszystkim zdjęciami przypominają np. Antychrysta.
Chodzi też o kino przesiąknięte psychologizmem, nic wprost, niewiele słów, związek człowieka z naturą.
Oczywiście niekoniecznie wszystkie te elementy muszą występować wspólnie. Szukam filmów nie tyle
przerażających co...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

pierwszy z nich to z Bogusławem Lindą jak on wciąga kokę i patrzy na niebo na chmury i jest takie super ujecie chmur takie jakby magiczne. drugi z filmów to u ukochanym Johnem Travolta jest on tam chuliganem stadionowym i rozrabia. a trzeci z filmów to o chłopaku co jeżdził deskorolka i palił trawkę i chyba ganiał się...

więcej

Nie ma to jak ubawic sie do łez przy dobrej komedii.
Jakie wedłud ciebie są najlepsze.
Pozdro dla wielbicieli gatunku:)