Witam
Poszukuję filmu, który oglądałem dawno temu i nie pamiętam tytułu.
Film czarno biały, wydaję mi się ze po angielsku. Fabuła to opowieść o mężczyźnie który był życiowo nieporadny i nie mógł poderwać dziewczyny. Tak trafił do szkoły dla podrywaczy którą prowadził pewny siebie facet sukcesu. Oboje zakochują się...
Witam szukam filmy, niestety nie za wiele pamiętam.
Wiem że było dwóch lokatorów, którzy popełniali morderstwa.
Raz wpadła do nich policjantka, oni ją uwięzili, później wsadzili do auta, samochód podpalili i zpuścili z góry
żeby pozbyć się dowodów. kojarzy ktoś?
Szukam filmu o doktorze, który kobiecie w zabiegu in vitro podał swoje nasienie, ona zorientowała się dopiero po latach gdy jej syn miał około 8 lat, zobaczyła w telewizji jakiś reportaż o nim że podawał kobietom swoje nasienie i wtedy zobaczyła jaki jej syn jest podobny do tego doktorka. pamiętam też że musiała...
Witam,
Szukam tytułu filmu w którym mąż ratował kochaną żonę z więzienia, która się w nim znalazła nie z jej winy - jest jakiś motyw z guzikiem. Mąż robi wielki plany.
Jak się nazywał ten film? Mieli też syna.
Z tego co pamiętam to leciał on 2006-2007 Ale pewien nie jestem. Był w tym serialu chłopak który jeździł na
rolkach po szkole po domu, było to o nastolatkach i ich problemach.
Proszę o pomoc.
Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź. :) Jeśli nie znacie podobnych filmów może chociaż jakieś dramaty przyjdą Wam do głowy? Z góry dzięki!
Hej kilka lat temu (więcej niż 5) byłam w kinie na fajnym filmie tylko nie pamiętam tytułu i nie za bardzo fabułe
ale postaram sie coś jakoś... no to zaczeło sie że pewna dziewczyna przyjechała do (chyba) wuja który
mieszkał w domu w lesie na drugim końcu lasu mieszkał jej wuja sąsiad z którym się niewidzili od...
Poszukuję filmu o małżeństwie które żyło sobie dobrze do czasu gdy mąż zaczął się dziwnie zachowywać, stał się chyba jakiś bardziej agresywny a kobieta zaszła w ciążę, później okazało się że został on podmieniony przez kosmitów, kosmita przybrał ciało męża tej kobiety i udawał go by móc się rozmnożyć. W tym mieście...
nie wiem jak u was ale u mnie filmweb chyba psuje się, np jak daje na wyszukiwarce poszukaj filmy to nie wyskakują wszystkie gatunku,kraj,rok produkcji film jaki ustawiłem , wie ktoś jak nazywa się ten film co mówi o powstaniu styczniowym chyba albo był przed rokiem 1914.
Szukam filmu o kolesiu który szukał skarbu. Drogę do skarbu wskazywały trzy złote krzyże.Jak podgrzało się tył krzyża to pojawiał się napis z miejscem ukrycia następnego - taka gra w podchody. Koleś miał już trzy krzyże ale w żaden sposób nie mógł na mapie utworzyć gwiazdozbioru Wielkiego Wozu. Jak myślał że się nie...
więcej