Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć co to za film ??
https://31.media.tumblr.com/a06aee427c9d901c32f947617ea7d4f2/tumblr_n6lzbmkt9t1r 3bttko1_400.gif

Cześć, poszukuje tytułu filmu w którym chodziło o to że 4/może więcej nastolatków chce się dostać na
koncert swojego ulubionego zespołu -KISS. Gdzieś widziałem fragment filmu ponad 10 lat temu i z tego co
pamiętam to bohaterowie zdecydowali się zdobyć pieniądze na koncert.

Witam. Chodzi mi po głowie pewien film, na który natknęłam się będąc jeszcze mała ( załóżmy jakieś 7-8 lat temu), a wtedy mnie bardzo zaintrygował.
Niestety niewiele pamiętam. Był to dramat o bodajże patologicznej rodzinie. Dochodziło tam między innymi do kazirodztwa. Pamiętam scenę kiedy do dziewczyny w nocy...

Hej szukam kilku filmów-horrorów. kiedyś je oglądałam i nie mogę sobie przypomnieć tytułów.
1) Młoda kobieta opiekowała się starszym, niepełnosprawnym mężczyzną. Była tam scena, w której facet napisał coś na prześcieradle. jak się nie mylę, nie można było mieć luster w tym domu. Skończyło się tak, że parka starców...

U mnie to Skowyt 4: Nocny Koszmar

Wątek był taki że grupa ludzi przyjechała do opuszczonego szpitala psychiatrycznego, żeby spędzić tam noc i
nakręcić o tym miejscu film. Z góry dzięki za odp :)

Zapadł mi w pamięci fragment filmu, którego tytułu oczywiście nie znam ;) Był bodajże na zone europa lub
alekino. Akcja działa się na jakiejś pensji, stancji lub internacie dla dziewcząt. Lata 40-60, aczkolwiek film
powstał dużo później. Fabuła bliżej nie znana. Pamiętam jedynie wątek, w którym owe nastolatki...

Poszukuję tytułu filmu. Film był o tym że podczas drugiej wojny światowej Niemcy posiadali swoją tajemną broń czyli zombie, z góry dzięki :)

Czesc!

Od jakiegos czasu wraz z moim chlopakiem regularnie, min. raz w tygodniu, robimy sobie wieczorny seans filmowy, a wiec kilka godzin przed wypozyczamy z wypozyczalni kilka
filmow. Czasami jest to, co juz ktores z nas ogladalo, a czasami nowosci, ktore zdarzaja sie dosyc kiepskie. Dlatego chcialabym Was...

Szukam filmu nr. 4

użytkownik usunięty

Prawdopodobnie z lat 90 tych. Prod USA. Pewien kobieciarz ginie nie pamiętam w jakich okolicznościach.
Następnie powraca na ziemię w ciele kobiety, by zostać zbawionym musi znaleźć przedstawicielkę płci
przeciwnej która go kochała gdy jeszcze żył jako mężczyzna.