Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

w którym koleś wraca po latach na pustkowie USA, gdzie pompują ropę z ziemi i spotyka swoją eks. Ona jest córką potentata naftowego i bierze ślub, lub już ma męża czy coś; ale przez głównego bohatera nie może mieć dzieci, więc na końcu filmu jej brat wchiodzi do jego pokoju, by pokroić mu twarz. A główny na to:...

szukam filmu, pamietam tylko 1 scene, ona zawarta była w jakiejs parodii na youtube- sprzedawca majacy
siwe włosy,chyba znany aktor, klient a z tyłu okno sklepowe, za oknem żółta (?..) koparka.

Pamietam taka scene-była to ostatnia scena. Podjeżdża samochód, obok jakiś plac i drzewo i zabierają
matce dziecko.Pamietam też jak dostały mieszkanie a tam szczur w lodówce, jakiś murzyn...chyba też zupe
pomidorową gotowano dla biednych w takich garach.. podobno film leciał kiedyś w tvp w dziale okruchy...

Hi. Dawno temu ogladalem film i pamietam, ze było w nim cos takiego : pewien mezczyzna spotkal jakiegos
kolesia co dal mu monete dzieki której mogl cofnac czas. I po jakims czasie jej uzyl...wiecej nie pamiętam;p. Z
gory dziekuje za pomocc.

Szukam polskiego filmu o chłopcu który zaginał i odnajduje się po latach. Akacja toczyła się chyba na jakiejś
wsi. Film prawdopodobnie z lat 80-tych.Proszę o pomoc

jednym z najlepszych horrorów jakie widzialem jest 13 duchów

Szukam filmu z lat ~80 pamiętam tylko scenę jak koleś wampir/demon/diabeł budzi się ze snu łapie czarnego kota i wypija jego krew. Pamiętam, że były tam jeszcze jakieś krzyże niemieckie. Niestety więcej szczegółów nie pamiętam :(.

Kiedyś oglądałam film o nastolatkach. Było kilku chłopaków czarowników mieli jakieś tam moce. Była jakaś dziewczyna blondynka. Ojciec jednego z chlopakow byl brzydki i wygladal staro przez to że używał czarnej magii... hmm...

Hej!
Będąc małym dzieckiem uwielbiałam pewną bajkę. Zawsze byłam przekonana, że nazywała się ona "Miś Kuleczka", ale jak udało mi się trafić na film na youtubie to to co zobaczyłam nie pasuje do moich wspomnień.
Bajka była o malutkim misiu, była czarno-biała, była tam również jakaś dziewczynka, właścicielka lub...

Witajcie.
Czy możecie polecić jakieś kryminały jak w temacie? Chodzi mi o filmy, miniseriale czy serie typu Poirot,
Panna Marple, The Bletchley Circle,Detektyw Foyle czy Morderstwo w wojennym Londynie?