Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

podajcie jakieś fajne tytuły horrorów. Najbardziej interesowały by mnie filmy typu "Krzyk / Scream" albo albo
filmy typu "Egzorcyzmy Emily Rose / The Exorcism of Emily Rose"

Proszę o polecenie mi ciekawych kryminałów, których akcja dzieje się w południowych stanach USA (tzn.
niekoniecznie południowych, może być też ogólnie prowincja, np. Minnesota). Generalnie chodzi mi o coś w
klimacie Fargo, Śmiertelnie Proste, No Country for Old Men, Detektyw, Cold in July...

Dobry wieczór.
Jakieś 4 lata temu na TVP 1 lub 2 późnym wieczorem został wyemitowany film opowiadający o mężczyźnie,
który wynajął lub kupił domek na jeziorem. Pamiętam, dom był do remontu i on właśnie tym się zajmował.
Poznał tam kobietę (być może jej ojciec mu go wynajął). Bodajże film był o przyjaźni i miłości...

więcej

- Słuchaj musimy wyjść.
- Dlaczego? Fajnie jest, zostańmy jeszcze.
- Nie, zesrałem się.
- Co?!
- Chciałem puścić bąka i przesadziłem.

Jak w temacie, chodzi o thriller naprawdę godny obejrzenia. Najlepiej taki, na którym można się też dość przestraszyć. Z góry dziękuję za propozycje :))

elo, szukam jakis komedii albo komedii romantycznej gdzie akcja rozgrywa sie w amerykanskiej szkole. cos
jak Ona to on, 17 again albo Łatwa dziewczyna czy John Tucker musi odejsc.
Nie polecajcie mi filmow starych. Zalozmy, ze tak od 2004 roku w górę.

Poszukuje dwoch tytulow filmow...
" pierwszy jest o 3 przyjaciolkach, jedna z nich ewidentnie dominowala w ich trio,akcja rozwija sie, dwie z
przyjaciolek morduja trzecia, policja szuka sprawcy, ta dominujaca probuje zastapic dla zrozpaczonej matki
corke..."
" A drugi jest o facecie ktory jest medium, spotyka...

szukam filmu ktory był o prezydencie ktory zabijał wampiry chyba tak to było prosze o odpowiedz :D

Mężczyzna lub para zjeżdża z drogi, autostrady, zatrzymując się w motelu. Tam odbywa się nad nim jakiś sąd,
film ma formułę komediowego horroru, jest raczej znany, być może należy do klasyki w/w gatunku...
Oglądałem go ok 10 lat temu. Nic więcej nie pamiętam, ale ten sąd, groteskowy proces, jest...

Poszukuje tytulu filmu, ktory ogladalem jakos przed 2010 rokiem. Wydaje mi sie, ze film pochodzil z poznych lat 90 lub poczatku 2000. Historia przedstawiona w filmie opowiadala o grupie przyjaciol, ktorzy spotykaja sie o ile dobrze pamietam w domu jednego z nich. Jeden z bohaterow mial raka jader i w wyniku operacji...

więcej