Właściwie chodzi mi o tytuł.Akcja filmu rozgrywa się w Wietnamie,mężczyzna(nie
pamiętam czy
żołnierz czy jakiś reporter) wciąga się w pomoc dzieciom z sierocińca.Na koniec filmu chce
adoptować jedno z dzieci,ale wcześniej dochodzi do zamachu,w którym to dziecko ginie.
Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek...
Witam, szukam pewnego filmu, horror/thriller nie pamiętam go zbyt dobrze, oglądałem go kilka lat temu.
Pamiętam tylko tyle że znaleziono jakiegoś mężczyznę (żywego) był jakby poskładany z różnych ciał, sama
twarz składała się z elementów różnych ludzi, policzki, usta, oczy, nos każda część od innej osoby, mężczyzna...
Film jest o aktorze który kiedy grał drakule i od tego czasu nie potrafi znaleźć pracy z żadnym fimie. Bierze narkotyki (chyba heroine), cały czas żyje wspomnieniem swojej sławy. prace pomaga znaleźc mu jakis młody chłopak z którym sie zaprzyjaźnia i na jakis czas przestaje brac narkotyki. Pod koniec drakula chyba...
witam, szukam tytułu filmu, który oglądałem jakies 3 lata temu. To co pamietam- film chyba brytyjski, bohaterowie uzywali
funtow, auta jezdzily lewa strona, mniej wiecej film byl o tym ze grupa bogaczy siedziala i obstawiala wyniki turnieju, turniej
polegal na tym ze jacys ludzie biegali i sie zabijali na wzajem,...
Witam wszystkich
Szukam filmów, których bohaterowie sa ucielesnieniem wymienionych w tytule typów
temperanentu. Takicimi wzorcowymi, że od razu widać że ten to choleryk, tamten
flegmatyk. A gdybyscie jeszcze podpowiedzieli odpowiednie sceny obrazujace te typy....
Spieszy mi sie więc... No byłbym niesamowicie...
Mężczyzna brał z dziewczyną ślub a ona uciekła spod ołtarza. Chłopak postanowił wybrać się z kumplem na wakacje na jakąś rajską wyspę. Chłopakowi spodobała się jedna dziewczyna i on zaciekle o nią walczył. Jego kolega poznał jakiegoś człowieka w średnim wieku i cały czas z nim siedział. Kłopoty zaczęły się wtedy kiedy...
więcej
Kilka lat temu oglądałam film o człowieku marchwi/człowieku nać czy coś w tym stylu.
Film był kręcony prawdopodobnie w latach dziewięćdziesiątych, ew wczesnych dwutysięcznych, nie jestem pewna. Jest to komedia, coś w klimacie podobnego do "Chłopaki nie płaczą".
Niestety więcej nie pamiętam, nie mogę nigdzie go...
-Czerwone auto na samy początku jak tylko zaczyna się film (taki jakby garbus czy coś)
-Chłopka jest w wojsku albo w jakiejś szkole na pewno z dala od rodziny (scena w szatni on dostaje od
kogoś list albo paczkę)
-wraca do domu i kiedy ktoś z rodziny otwiera mu drzwi stoi on w nich z dziewczyną i oznajmia że jest...
http://www.filmweb.pl/user/Thrawn4/blog/562761-Gry+Blogowe+-+zast%C4%99pstwo
(1 kategoria to filmy lat 50tych na pewno, 2 do ustalenia)
zasady itp w linku
wie ktoś może jaki tytuł ma film w którym: był jakiś facet, który chyba córkę miał odnaleźć w jakimś budynku, to blok był albo wieżowiec, i tam były jakieś zjawy potwory nie pamiętam już, widziałem tylko zwiastun a tam mało było pokazane. okolica była opuszczona zdaje się, był tylko on i te straszydła. Nie wiem z...