Szukam japońskich (ewentualnie mogą być też chińskie) filmów z motywem policyjnym. Gdzie główną rolę gra
policjant. Coś podobnego do "Słomiana tarcza", "Brutalny glina", "Tokyo dogs"
1. Grupa 10~ osob zostaje zamknieta w willi, jakis nieznany czlowiek daje im racje zywnosciowe co jakis czas
mniejsza o jedna osobe. Ostatnia osoba ktora przetrwa wygrywa mln $ i ma wyjsc na wolnosc, jednak kiedy juz
zostaje ostania osoba, dostaje pieniedza i wychodzi przez wielkie drzwi za ktorymi spotyka kolejne...
To był jakiś western, chyba komediowy. Była w nim taka scena, że główny bohater zmierzał
do kasyna (?) swojego przeciwnika, na środku pustyni. Ta budowla składała się tak jakby z
poskładanych kolorowych sześcianów (był tam jeszcze wiatrak lub zegar?). I bohater razem
ze swoją ekipą zastanawiali się jak tam wejść....
Szukam filmu gangsterskiego, gdzie jest scena, w który króliczek playboya wysypuje wór dolarów na sali sądowej. Ktoś widział? Ktoś słyszał? Widziałem w dzieciństwie na VHS, a za cholerę nie pamiętam tytułu,
Witam. Nie wiem czy piszę to w dobrym temacie, gdyby nie to bardzo przepraszam :)
Poszukuję filmu pełnometrażowego, animowanego, pochodzącego z Japonii albo Chin. Oglądałam go w
telewizji jak byłam dzieckiem (około 10-8 lat temu), wiem że szedł na święto zmarłych. Jedyne co z niego
pamiętam to jakaś świątynia, i...
Witam
Poszukuję filmu który widział kilka lat temu. Z tego co pamiętam to tytuł nosił nazwę "Nic się nie stało" Tylko w
tym problem, że nie mogę go znaleźć a filmy o tym samym tytule bardzo odbiegają od tego, który widziałem.
Fabuła była mniej więcej taka, że 2 współlokatorów mieszkało w starych domu pod autostradą...
Witam.
Kiedyś dawno temu leciał w tv film o osobach niepełnosprawnych.
Była to grupka niepełnosprawnych, z jakiegoś ośrodka.
Pewnego dnia wybrali się na dyskotekę.
Jakaś muzyka klasyczna była w tle tego filmu, kojarzy mi się Mozart - Rondo alla turca.
Lata emisji przypuszczalnie 80`te lub 90`te.
Bardzo...