Szukam Filmu w którym grupa "badaczy" dostaje zgłoszenie i odwiedza dom na wsi, w którym ojciec stracił dziecko w wyniku porwania przez ufo. Potem rozkładają kamery na całym obszarze a następnie starają sie rozwikłać tą zagadkę. Pojawia się "duch" tego dziecka prowadzący ich do starej szopy gdzie odnajdują jakąś...
Proszę o pomoc w znalezieniu filmu o dwóch więźniach niesłusznie skazanych na dożywocie, którzy całe życie przesiedzieli w więźieniu, ich koledzy współwięźniowie z biegiem czasu umierali i zostawało ich coraz mniej, a oni kopali im groby, gdy byli juz w podeszłym wieku zaczeli zajmowac sie pielęgnacja ogródka...
Poszukuję filmu, którego akcja rozgrywa się na weselu, ludzie zostają zarażeni (najprawdopodobniej przez
coś) i całe wesele zostaje zniszczone, film o tej właśnie zarazie, państwo młodzi z kilkoma osobami szukają
wyjścia z budynku tak żeby nie zostali zarażeni, film kończy się tak, że dwoje ludzi ocalało ale przy...
Cześć, mam poważny problem. Na pewien przedmiot zgłosiłam się, aby przygotować pracę na temat filmów o dzieciach
- zabójcach, ogólnie takich które krzywdzą. Tych filmów jest masa i o tym wiem, obejrzałam już Sporo Synalków, Mikeyów
i innych....Ale coś nie daje mi spokoju...
Pamiętam jeden film, który widziałam...
pewien gośc odbiera zaproszenie nie adresowane do niego i trafia na turniej gdzie gra się w rosyjską ruletkę na smierc i życie. Nie może się wycofac z tego turnieju i wygrywa go. może zna ktos tytuł tego filmu
Szukam tytulu dwoch bajek światecznych. Jedna jest z serii kacze opowieści. Młodzi sb zyczyli zeby świeta trwały wiecznie, i codziennie rano gdy sie budzili byly swieta. Zna ktos dokładny tytul?
A druga leciała kiedys na tvp 2 w wigilijny ranek. Opowiada historie swietego mikołaja. Mieszkał on w lesie, strugał z...
jak w stylu Grave Encounter 1,2 Rec znam wszystkie czesci, kroniki zywych trupow rowniez sa jeszcze jakies ? i chodz mi tez o filmy juz nie nagrywane amatroska kamera.. takie bardzo prawdziwe o zyciu na przyklad alkohol narkotyki itd... prosze o tytuly
Szukam tytułu filmu, który jest przedstawiony na tym filmiku - https://www.youtube.com/watch?v=roJbPN-VC8s
Chodzi mi o te części, gdzie blondynka zdradza swojego faceta.
Baaaardzo proszę o pomoc! (:
Poszukuję filmu chyba z lat 90, albo 80. Pamiętam, że był o łyżwiarce, która trenowała od wczesnych lat
młodości. Kiedy była nastolatką umarła jej matka i dziewczyna zamieszkała ze swoją trenerką chyba, a
ostatnia scena to taka na lodowisku, gdy łyżwiarka wykonuje jakiś super trudny układ i nagle z nastolatki...