Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak każdy wie, żyjemy w świecie, w którym każdemu zależy na pieniądzach, każdy chce być bogaty, politycy to oszuści i złodzieje, antypiraci to również złodzieje itd.

Szukam filmów i seriali, gdzie nie ma pieniędzy. Bezwartościowy papierek. Za to będzie istniał np. handel wymienny, ktoś da komuś jedzenie za siekierę,...

więcej

Witajcie, szukam filmu z którego pamiętam kilka szczegółów: film USA, kilku kumpli spotyka się na spacerach w parku ze swoimi dziećmi - generalnie małych w wózkach, główny bohater jest bezdzietny i więc i traktowany przez nich inaczej :). Na koniec filmu jego żona jedzie do Afryki i adoptuje murzynka. Koniec filmu to...

więcej

ciągnie mnie strasznie od kilku lat w gór, a na wyjazd nie mam pieniędzy dlatego proszę o filmowe propozycje by chociaż z dala popatrzeć na piękno Tatr

Pamiętam tylko Tyle że jechała para i potrącili człowieka, oni zabrali go do tego samochodu i rozmawiał z
nimi i chyba potem ten człowiek ich zaatakował.

Proszę o Pomoc.

Ostatnio na ekrany wszedł film Zakochany Anioł. Nie oglądałam, ale postanowiłam zapytać: Najlepszy film z motywem aniołów jaki widzieliście. Nie musicie rozumieć tego dosłownie.

P.S. Przepraszam jeśli temat się powtarza:)

Witam wszystkich :)
ostatnio przypomniał mi sie jeden film, tylko nie pamiętam tytułu, pamiętam z niego mniej więcej to: kobieta razem z dziećmi i swoim facetem wyrusza na spływ chyba jakąs tratwą, jest ona bodajże jakąś przewodniczką. Później albo jej facet, albo jacyś facieci, co też zaczęli z nimi płynać okazują...

więcej

Witam
szukam filmu co lecial w latach 90 w kocham kino,pamientam ze zaczynal sie od sceny jak kobieta ( płatny
zabójca, jedzie kabrioletem zatrzymuje sie i wymiotuje .Pózniej poznaje 2 chlopaków ze szkoly filmowej i
ruszaja w trase razem.
Ci goscie maja za zadanie nakrecic film w ramach poprawki niezaliczonej...

Zasady gry (dla nowych użytkowników;) starym wyjadaczom nie trzeba już
przypominać :)

1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej
jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi
przez zadającego.
3. Film musi mieć...

Historia Jezusa , Albo Marii , Arka noego i tak dalej ;o

Witam :D Poszukuje filmu o windsurfingu. Ci co surfowali ze stanów byli a sponsoring red bulla był :D
Pamietam ze w scenie jak robili wavea na windzie( windsurfing na fali) to leciała metallica.