Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam :D Poszukuje filmu o windsurfingu. Ci co surfowali ze stanów byli a sponsoring red bulla był ;D
Pamietam ze w scenie jak robili wave na windzie( windsurfing na fali) to leciała metallica.

Film pamiętam jedynie ze zwiastuna. Była tam scena jak jakaś rodzinka siedziała na ganku przed domem a
dwóch gości próbowało ściąć drzewo. Jeden wziął piłę łańcuchową z taką długą prowadnicą. Kobiety, które
siedziały na ganku kibicowały tym kolesiom w całym tym ścinaniu. Ogólnie to jakaś komedia była.
Z góry...

Kochani filmwebowicze,

w związku z tym, że macie łeb pełen filmów zwracam się do was z prośbą o rozszyfrowanie tytułu filmu.

Jeżeli chodzi o fabułe filmu to: cała akcja dotyczyła wycieczki szkolnej, która została porwana. Znaczna
część filmu rozgrywała się w podziemnych jaskiniach. Porywacze nosili jakieś...

Na bank jeden ze starszych filmów, bo widziałam go gdzieś w 2000-2005 roku.
Ogólnie występował w nim motyw nawiedzonego domu.
Była grupa nastolatków, która (CHYBA) miała dostać za noc w tym domu kasę, ALBO po prostu się tak
wprowadzili. Wiem, że na bank była grupa ludzi i tak na 70% byli to...

Poszukuję tytułu filmu, którego fragment widziałem bardzo dawno, około 10 lat temu w TVP2. Film opowiadał
o dziewczynce ok.10-letniej, osieroconej, która trafia pod opiekę pewnej kobiety. Ta jednak, gdy okazuje się
że nie może się nią zając, przywodzi dziecko do wiejskiej chatki pewnego starszego, zgorzkniałego...

chciałem znaleźć film w ktorym kobieta wychodzi pobiegać i potrąca ją samochod i ona przecięta w pół żegna się ze swoim męzem ...pomożcie jaki to był tytuł???

Dokładnie nie pamiętam ale to była Impreza cały film opiera się o dziewczynie. Po jakims czasie dziewczyna
została sama i tylko tam gdzie swiatło jest bezpiecznie :D Było cos takiego ze pomagał jej jakis facet czy cos
.cała akcja odbywa sie w nocy na koncu filmy chyba ktos umiera jest swiatło itp Dziewczyna jest...

więcej

Niedawno przypomniałam sobie o filmie animowanym, który chyba miałam kiedyś na kasecie VHS i nie pamiętam tytułu, ale trochę fabułę.
Opowiadał on o tym, że tata pewnej dziewczynki zaginął i została ona sierotą. Mieszkali w takim dużym drewnianym domu chyba nad rzeką i wchodziło się do niego po schodach.
Dziewczynka...

więcej

witam , poszukuje filmu chyba chiński, japoński te klimaty o dziewczynie a chyba raczej jej rodzinie mieszkają razem nie mają za dużo pieniędzy i chyba nagle pojawia się propozycja pracy dobrze zarobkowej w kopalni chyba wyburzanie czy coś, tylko muszą tam byś sami mężczyźni, ale ona się tam dostaje bo się ukrywa....

Film oglądałam chyba od połowy i bardzo dawno temu :) Główną bohaterką jest dziewczyna (chyba ruda, chyba w lokach ...). która zachodzi w ciążę i pracuje jako krawcowa (szycie sukni, coś takiego). Ma złe relacje z matką i musi mieszkać sama. Opis dość skąpy (więcej nie pamiętam), ale może komuś coś świta...? :)