Kim jest ten pan ze zdjęcia http://zapytaj.onet.pl/Category/001,003/2,27786993,Znacie_tego_goscia.html ?
Ktoś mi powiedział, że to postać z jakiegoś filmu, ale nie pamięta tytułu ani nazwy granej przez niego postaci. Ja też nie wiem, jak go znaleźć, a bardzo mi zależy. Nie mogę spać, jeść, wciąż szukam...
Oglądałam go jakieś 10-15 lat temu, na pewno nie Polski. W lesie znaleziono chatkę w której mieszkała młoda dziewczyna nie potrafiła mówić a raczej jej mowa była bełkotem. Była zupełnie dzika. Nie pamiętam kto ją znalazł? ale z tego co pamiętam to jacyś ludzie. Początkowo nie mogli jej do siebie przekonać, uciekała...
Ktoś pamięta film irlandzki/nowozelandzki/australijski film o rudej dziewczynie, uznawanej za brzydką? Tytuł chyba
jednowyrazowy. Film ceniony.
Pewna grupa ludzi zabija innych z przyszlosci (wiedza gdzie dokladnie sie pojawią i ich zabijają) dostają za to
sztabki srebra ? czy czegos takiego.
Nie mogę sobie przypomnieć nazwisk aktorów (na czym głównie mi zależy), ale myślę, że łatwiej będzie
znaleźć film po opisie niż aktora/aktorkę.
Film był o pani adwokat/prawnik, która musi bronić byłego męża po nieudanym napadzie na bank.
Pamiętam, że miała dużo psów w domu, jej obecny mąż dostał awans na (chyba)...
Witam szukam dowolnego typu gatunków filmów gdzie się akcja dzieje na wyspie. Chodzi mi klimat wyspy jak np. w filmie "6 dni 7 nocy"
Witam,
Szukam tytułu bajki oglądanej przeze mnie w dzieciństwie na vhs. kaseta musiała być wydana przed
rokiem 1998.
Była to bajka podobna do 'baśni tysiąca i jednej nocy' orientalna, dziejąca się pewnie na bliskim
wschodzie. Składała się tak jakby z 2 czy 3 części, ale najbardziej pamiętam taką w której...
pamiętam, że w tym filmie była grupa ludzi, którzy walczyli ze złoczyńcami czy coś w tym stylu i jednym z tych
ludzi był wojownik chyba samuraj albo coś w tym stylu. Miał na sobie kostium, który zakrywał mu twarz. Wiem
tez, że nie mówił bo chyba po śmierci swojego mistrza przestał się odzywać. Kojarzy mi się tez,...
Witam! Poszukuję filmu s-f który widziałem kiedyś jako dzieciak jeszcze. Film jest o trójce przyjaciół -
nastolatków, z których jeden zdołał stworzyć bardzo trwałą bańkę coś jak mydlaną. Potem 'generując' tę
bańkę na sobie siedzących na siedzisku karuzeli ruszają w kosmos i spotykają kosmitów. Produkcja...
czesc szukam pewnej bajki :) leciala zawsze chyba o 15 podczas domowego kina czy cos takiego :) wydaje
mi sie ze tytul brzmial 'straszne historie' albo cos w tym guscie ale nie moge tego znalezc i tak :\ pamietam ze
w kazdym odcinku byla inna historia, w jednym byla historia dziewczynki ktora jadla bombonierki z...