Film USA. Małżeństwo lub para, jedzie nocą samochodem przez las, psuje im się auto lub nie mogą znaleźć drogi, kłócą się. Mężczyzna postanawia poszukać pomocy, kobieta zostaje sama i zauważa światło wśród drzew. Puka do domku, gdzie otwiera jej stara kobieta, która zaprasza ją do środka. W domu jest na wózku...
Film akcji, sensacyjny. Dwóch pilotów wojskowych USA dokonuje lotu samolotem Lockheed Nighthawk. Jeden z nich okazuje się współpracować z terrorystami chcącymi ukraść bombę atomową znajdującą się na pokładzie tego samolotu. Dokonuje zrzutu bomby nad pustynią. W dalszej części filmu terroryści transportują bombę przez...
więcej
Witam szukam odcinka Rodziny Zastępczej gdzie posterunkowy kupił sobie psa małego i nazwał go tajniak
i on przybłąkał się do Kwiatkowskich pozniej posterunkowy chciał poradnik o psach czy ktoś wie jaki tytuł
ma ten odcinek z góry dzięki ????????????
widziałam kiedyś niecały u znajomej film, to był chyba thriller na początku młoda
dziewczyna spotkała się z o wiele starszym stanie (mógł być jej ojcem ) i potem poszli do
jego mieszkania, wydawało się że to on może chce ją porwać i zgwałcić a to go uspała i
związała :D
Przesyłam link do bloga na temat filmów, myślę, że może kogoś to zainteresować.
Serdecznie zapraszam:
http://nocnyfilozof.blogspot.com
Hej wszystkim Mam problem z odszukaniem filmu, jest on chyba z 2008r nie pamiętam kto tam grał, ale pamiętam dość sporo co się w tym filmie działo. Film zaczyna się ze jest rodzinka, facet, kobieta i dzieci. Zona prosiła swojego męża aby nie klad się z papierosem do łóżka, i jednej nocy on zasnol z tym papierosem,...
Film o śmiertelnej epidemii, wirusa przenosiła małpa, przywieziona przez azjatyckiego marynarza na statku
do USA, a głównym bohaterem był chyba lekarz, który odkrył szczepionkę. Pamiętam jeden dialog z filmu, pod
sam koniec, pilot ma zrzucić bombę na tereny objęte epidemią, a główny bohater mu mówi, że odnalazł...
szkam filmu o nastolatku, który był dręczony przez pewna dziewczynę z liceum, pewnego dnia on ją pobił i zostawił gdzieś chyba w lesie albo on ago tak pobiła... skończyło się na tym, że ona zginęła, została znaleziona na brzegu rzeki utopiona, miała młodszego brata, który zaprzyjaźnił się z tamtym chłopakiem, a i chyba...
więcej
Witam,
leciał kiedyś taki film po bajkach Disneya też film Disneya: dużo nie pamiętam bo było to dawno jak go oglądałam, film przygodowy związany z archeologią pamiętam chyba że ktoś tam jeździł na wózku inwalidzkim jakiś starszy gościu tak mi się wydaje, i oni czegoś szukali i nie jestem pewna czy to było w tym...