Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

1. Przypomina mi się scena w ciemnym, zasyfiałym pokoju, w którym przy ścianie siedziała młoda dziewczyna, była cały czas ubrana chyba w piżamę. Pewnej nocy przyszedł jakiś facet z kolegami i powiedział do swoich kumpli, że mogą przelecieć tę dziewczynę tyle razy ile chcą, ale za każdy "stosunek" :lol: muszą dać jej...

więcej

Siemka :) Poszukuję pewnego SERIALU/filmu,który kiedyś leciał w TV " nie pamiętam roku " ale pamiętam
doskonalę że główny bohater grał na Skrzypcach :) i " chyba " podróżował aby znaleźć własne miejsce życia ;)
z tego co jeszcze mogę napisać to miał Brata,który wszedł na złą ścieżkę życia " Triada " i zawsze...

Jedyne co wiem, to tyle że byli tam dwaj przyjaciele z czego jeden miał żonę blondynkę a drugi jeździł rowerem i albo rower był żołty albo kask, przyjaciel bardzo się starał pomagać we wszystkim temu pierwszemu a on ze swoją żoną mieli go po pewnym czasie dość. Był moment że posprzątał im w domu i wszystko zgarnął do...

więcej

Cześć :)
Poszukuję tytułów dwóch filmów. Oglądałam je dosyć dawno temu i nie mogę ich teraz znaleźć. Oba
niemieckie, komedie romantyczne bądź romanse.
Pierwszy opowiada o dziewczynie z Zagłębia Ruhry, która porzuca swojego chłopaka dla księcia. Kiedy
planują ślub, okazuje się, że są rodzeństwem.
Drugi w...

Witam, ostatnio widziałam film o chłopaku, który bardzo lubił kino, lecz w tych czasach
to było zakazane. Po jakimś czasie poznał rodzeństwo- dziewczynę i chłopaka, do
których wkrótce się przeprowadził. Oni mieszkali w kamienicy w Paryżu chyba,

Zdarzyło sie Wam kiedyś obejrzeć taki film. Mnie zdarzyło się to kilkakrotnie. Przy:

1)Mroczne miejsca
2)Fabryka śmierci: krwotok
3)Piła II
4)Piła III
5)Pokerowa zagrywka aka Potrójny blef
6)Doberman
7)Siedem (co ciekawe, z innymi filmami Finchera tak nie miałem)
8)I Spit On Your Grave (remake - przerwałem po...

więcej

Cos jak Hostel/piła, ale musza byc dobre efekty specjalne.Prosze pisac tytuły.

Szukam filmu o grupie znajomych którzy nie chcą chodzić do szkoły i zakładają stronę szkoły by okłamać rodziców, potem dostają/kupują akiś budynek i niespodziewanie dużo osób zapisało się do tej szkoły

Czasem pamietamy fragment, i chcielibysmy obejrzeć jakiś film ponownie. Niestety zdaża sie ze nie
pamiętamy tytułu, natomiast inni pamietaja. Zatem możemy sobie pomóc, temu służy ten temat .

Witam szukam tytułu filmu, prawdopodobnie brytyjskiego, o trójce znajomych : dziewczynie i dwoch
chłopakach z których jeden jest bi, a obaj zakochuja sie w tej dziewczynie. Ona tez nie potrafi wybrac miedzy
nimi bo obu kocha. Film kończy sie scena w ktorej cała trójka jest w łożku. Z góry dziękuje za pomoc.