Prawdopodobnie z lat 90 tych. Prod USA. Pewien kobieciarz ginie nie pamiętam w jakich okolicznościach.
Następnie powraca na ziemię w ciele kobiety, by zostać zbawionym musi znaleźć przedstawicielkę płci
przeciwnej która go kochała gdy jeszcze żył jako mężczyzna.
Kiedyś oglądałem pewien film. Myślałem że to był Gladiator ale niestety to ni ten. Też był historyczny za wiele z niego nie pamiętam ale wiem że pod
koniec filmu droga do cesarstwa była usnuta rycerzami powieszonymi na krzyżach. Ktoś może wie o
jaki film mi chodzi i zdradziłby jego tytuł?
Witam , poszukuję filmu o dziewczynie która pojechała za granicę do pracy "coś takiego jak z polski do niemiec na truskawki-ogórki" i tam okazuję się że to tylko tak na pozór i nie dostaję pieniędzy za pracę tak jak inni którzy się tam znajdują, chyba nie ma kontaktu z rodziną i bliskimi. Scena którą pamiętam to chyba...
więcej
Film leciał z 10 lat temu na tvp 1 albo 2. Mało pamiętam. Prawdopodobnie akcja
rozgrywała się w Wielkiej Brytanii. Było dwóch kumpli, którzy mieszkali chyba razem.
skazaniec po wykonaniu kary śmierci zamienił sie w ducha/demona i przechodził z ciała na ciało po zajęciu ciała często nucil charakterystyczna melodie...
Moze komuś sie skojarzy film, dzięki wielkie!
Filmy klasy Z (lub też jak mawia moja znajoma klasy Ż - od żałosne) są zjawiskiem specyficznym, acz powszechnym. Jaki był zamysł tworzenia pierwszych pozycji tego typu, czy twórcami kierowały względy finansowe, czy może był to jeden wielki żart - tego pozostaje nam się jedynie domyślać. Nie zmienia to faktu, że obecnie...
więcej
SZukam-wiadomo.
Film o kryzysie mężatki, dojżałej kobiety-która ma dość dotychczasowego życia, chce być zauważona. Mąż
Kupuje obraz (ala Picasso) do sypialni(chyba) przedstawiający nagą kobietę z dwojgiem ust. Żona
sfrustrowana przechodzi załamanie nerwowe i maluje się jak kobieta z obrazu. Pomóżcie proszę-film...