Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam , szukam filmu który oglądałem bardzo bardzo dawno , nie pamiętam tytul ani niestety nic :( ,

Początek filmu jest taki ze gnębiona dziewczyna w szkole, popełnia samobójstwo we włąsnym mieszakniu poprzez powieszenie sie

trzej główni bohaterowie pamiętam tylko ich kolory skóry 2 ciemnych i 1 biał , w jednych...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Poszukuje tytułu filmu w który bodajże Danny Glover szuka jakiegoś mordercy i pomaga mu w tym gość mieszkający jak odludek z dala od ludzi który chyba jest przewodnikiem obaj idą kawał drogi przez śnieg i takie tam i szukają właśnie gościa jakiegoś. Więcej szczegółów nie pamiętam ale coś w ten kant było , proszę o...

Witam,

Poszukuję dosyć starego filmu. Wydaje mi się że fabuła opowiadała o amerykańskim okręcie (kanonierce?),
którego celem była ewakuacja obywateli amerykańskich z terenów zajmowanych przez Japończyków jeszcze
przed wybuchem drugiej wojny światowej. Kluczową sceną jest ucieczka wspomnianego okrętu z zatoki....

więcej

Witam. Poszukuję filmu który leciał kiedyś na TVN (kilka lat temu). Film opowiada o wujku (lub krewnym) który ma
zaopiekować się dziewczyną i chłopakiem w podobnym wieku (rodzeństwo). Jest to osoba chora psychicznie i chce on się ich
pozbyć. Scena która najbardziej zapamiętałem to ta, kiedy zostawił ich zamkniętych...

więcej

witam. poszukuje filmu który opowiada o grupce ludzi która jest uwięziona w jakiejś przestrzeni w której nie ma
podłogi (spada się w nieskończoność) i ta grupka ludzi stara się przejść do wyjścia..

W Harrym Potterze można by się zakochać, ale w Danielu Radcliffe szkoda gadać.

hejka, oglądałem taki filmek jak ktoś wyruszał w dżungle miał tam jakiś przyjaciół i przygody jednak w tej
dżungli mogli sie pozabijać podobno były tam niebezpieczne gatunki zwierząt które mogły pogryść kogoś na
śmierć film leciał na kulturze ale późno: gdzieś o północy albo o 1:00 w nocy fajny filmek a w roli...

witam poszukuję filmu który najprawdopodobniej rozgrywa sie w angli co wnioskuje po akcencie. z Filmu
pamietam jedna akcje bardzo wazna jest tam policjantka blondynka ktora goni typa po schodach az dobiegaja
do jakiegos parkingu samochodowego na dachu nagle tam staja ona orientuje sie ze jest sama a przed nia 10...

więcej

Pamiętam końcówkę, bohater z jeszcze kimś dociera na jakiejś planecie do jakby hangaru w którym spotykają
kosmitę który pokazuje im przeszłość ziemi i główny bohater postanawia z kosmita opuścić ziemię. Odbywa się
to tak, że wchodzi on do kapsuły która wypełnia sie płynem i w momencie kiedy bohater się nim zaciąga...

więcej