szukam tytułu tego filmu już od dłuższego czasu niestety bez rezultatu. Pamiętam tylko kilka scen. jak muzyk wypada/wyjezdza przez okno na motorze, pamiętam że dziewczyna też na końcu filmu śpiewała na scenie aby dostać się do akademii muzycznej. Matka dziewczyny była chyba fryzjerką. Zaszła w ciążę na jednym z...
Film opowiada o dziewczynie ktora tworzyw jakiejś maszynie swój ideał chłopaka i następuje awaria przez co
ona sama zmienia sie w niego. I ci do ktorych nalezala ta maszyna chca ja odmienic wiec probuja go/ja zlapac.
Film leciał kilka lat temu na polsacie.
Poszukuję filmu w którym chyba dochodzi do inwazji kosmitów (lub czegoś z pogranicza SF) i ludzie
porozumiewaja się takim pojedyńczym dźwiękiem, jakby ćwiczenie z emisji głosu, ale tylko jeden wysoki dźwięk.
Pamiętam moment jak kobieta i mężczyzną tak do siebie śpiwają. Film sprzed 20 conajmniej lat.
Poszukuję intensywnych filmów opartych na sztukach teatralnych, coś w rodzaju Detektywa/Pojedynku lub Śmiertelnej
pułapki.
kiedyś oglądałam w tv taki film o kolesiu który albo był tajnym agentem czy kimś tam miał za zadanie chronić
dziewczyny , lub miał za zadanie przetransportować ją gdzieś . Na początku uważał dziewczynę tylko za
zadanie albo za paczkę pozniej ona sie w nim zakochala on rowniez.
jako tak to bylo nie pamietam.
szukam filmu w którym , dwie dziewczyny zakochuja się w sobie , tyle że ta jedna nie wie ze to dziewczyna bo jest przebrana za chłopaka , po jakimś czasie wszystko wychodzi na jaw i bracie tamtej dziewczyny , zgwalca i pobija , dziewczyne która okłamywała ich siostre ..... wiecej nie pamietam , może ktoś coś kojarzy...
więcej
poszukuje tytułu filmu w ktorym główny bohater musial wspiąc się po ścianie po ktorej nikomu nie udało się
wspiąć. było to swego rodzaju więzienie. kilka razy próbował a potem jakiś stary mędrzec dał mu jakąś
oświeconą rade i udało mu się wspiąć na samą górę.
Witam, poszukuję horroru lecz niewiele o nim pamiętam, jest tego chyba kilka części, akcja rozgrywa się
zimą w górach, grupka przyjaciół wybiera się na wczasy do górskiego domku bodajże i tam zaczyna się rzeź,
po kolei morduje ich jakiś facet, który chyba tam mieszka w okolicy. Wszystkie części rozgrywają się zimą.
witam chce ocenic film i nie wiem co kliknac najlepiej najfajniejszą funkcje jak sie ocenia? na odpowiedź
czekam tylko tydzień pozdrawiam