Witam,
Szukam filmu, jednak wiem o nim bardzo niewiele, a mianowicie:
Matka porzuca dziecko w szpitalu (najprawdopodobniej w szpitalu), później... to dziecko jest utalentowane muzycznie gra sobie tam na czymś i matka go rozpoznaje... wiem, że to niewiele, ponieważ tyle o tym filmie powiedział mi znajomy dla którego...
Witam! Bardzo zależy mi na pewnym Serialu pt. Zaginiony / Vanishing Son "1995" tylko problem w tym że nie
mogę go nigdzie odszukać :( ani wstawić linków do Wygenerowania. Jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc to będę
Niemiłosiernie wdzięczny! :):):)
Forum stwarzam dla wszystkich, którzy szukają jakiegoś filmu a nie pamiętają tytułu, tylko kilka scen fabułę itp.
Piszcze czego szukacie im więcej szczegółów tym lepiej:)
PS Warto takie poszukiwania zebrać w jednym miejscu, bo może później komuś też się przyda.
Szukam filmu w którym kobieta i mężczyzna prowadzą klinikę i mają romans., Nagle mężczyzna zostaje
zamordowany a ona jest podejrzana. Kobieta wyjeżdża chyba na konferencję i tam ginie jej nowy kochanek.
Pomóżcie
Potrzebny jest ten, gdzie Coffey, pod koniec, ogląda Astaire'a i Rogers. Lub, chociaż, który
z ich filmów on oglądał? Ktoś pamięta może?
Przygotowuje przyjaciółce prezentacje zdjęć, filmików itp na wieczór Panieński. Żeby nie byl to kolejny mega nudny pokaz slajdów chciałam go wzbogacić o jakieś bardziej lub mniej kultowe sceny z filmow, cytaty, piosenki, kabarety itp. Pierwsze do glowy wpadl mi fragment "oj córciu, córciu" Kogel-Mogel i to by bylo na...
więcej
Hej.
Szukam filmów typu; ,,Mój przyjaciel Hachiko"... ciepłych, wzruszających ze zwierzakami lub o zwierzakach...
z góry dzięki... z pomoc
Szukam filmów i teraz może być nieco ciężko:
Podobnych do trzeciej części gry Max Payne i bardziej chodzi o klimat Ameryki Południowej: Brazylia,
Argentyna fawele, gangi itd itp. Połączenie tej biednej faweli z bogatym centrum miasta. Dosyć nietypowe
zapytanie, ale wierzę w was :D