Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmow bardzo podobnych do Po prostu walcz.
Tzn. glownie chodzi mi o to, zeby bylo pokazane jak bohater trenuje, zeby pokonac swojego rywala.

Głownie chodzi mi o amerykanskie produkcje, raczej nie za stare filmy.

użytkownik usunięty

To chyba leciało w czerwcu albo lipcu. Dziewczyna została napadnięta, uratował ją gość w masce. Potem
zabrał ją do siebie, bo on był poszukiwany, a ją z nim widziano i chyba też poszukiwano. Pamiętam jeszcze, że
uwziął się na policjantów i wysadził chyba jakiś budynek. Nie zapisałem tytułu, a właśnie mi się ten...

Nagle przypomniałam sobie o filmie, który oglądałam może z 2/3 lata temu i postanowiłam, że zamieszczę tu posta, może ktoś będzie wiedział o jaki film chodzi. A mianowicie wydaję mi się to był thiller. Film był o parkingowym, który był obsesyjnie zakochany w jakiejś kobiecie i tam było coś takiego, że on ją uwięził na...

więcej

Szukam filmu o UFO/Obcych, którego akcja dzieje się na terenach pustynnych/skalistych. Przewija się motyw
jakichś tajemniczych trójkątów, anomalie czasowe/przestrzenne. Kończy się sceną, w której pokazany jest
żołnierz podpięty do jakiejś aparatury i unoszący się nad łóżkiem.
Coś? Ktoś?

Film zaczyna się w mrocznym domu, jego mieszkańcy się cicho zachowują, maja wyczerpane zapasy i jedzą
bardzo skromnie. Wygląda to na biedującą rodzinkę ale wkrótce okazuje się że jest tam mrocznie nie dla
tego że jest noc, tylko dla tego że okna są zabite dechami a na zewnątrz grasują... chyba zombie - nie...

Hej

poszukuje filmu podobego do Igrzysk smierci…Ludzie sa ubrani na bialo i biora codzinnie tabletki az do
czasu kiedy chlopak sie buntuje….czy ktos moze wie co to za film?

witam

szukam tytulu filmu o dziewczynce i mezczyznie z noego yorku (chyba) ktorzy sa bezdomnymi.
para oszukuje ludzi pokazujac jak dziewczynka dobrze czyta wyuczony na pamiec tekst.
naciagaja pewna bogata kobiete i ogolnie na tym polega akcja.
pamietam wyraznie jedna scene z filmu jak dziewczynka wstaje w nocy i...

więcej

parę lat temu na tvp1 oglądalem fantastyczny film(fabularny) o kibolach angielskich..fabuła była taka ze policjant miał rozpracować kiboli jakiejs druzyny ang poprzez wnikniecie w ich szeregi i skonczyl maszerujac w pochodzie faszystów..film b.ciekawy,bijatyki,dymy(zwlasz cza gdy dwoch kiboli gosci wbilo sie na sektor...

więcej

Witam, dawno temu obejrzałam stary polski film o niebie i piekle. Pamiętam, że bohaterami byli tam m.in.
starszy pan i dziecko, prawdopodobnie dziadek z wnuczkiem, wędrowali oni po niebie i piekle, spotykali
aniołów i diabłów, byli też inni bohaterowie, chyba też młoda atrakcyjna kobieta, ale dokładnie nie...

SZukam filmu.Widziałem go w latach 90
Żona wynajmuje zawodowego morderce by zabił jej męża bo
ten skrobał swoje tosty
Pamiętam jak bandziorek umówił się z nią w hotelu
Ona podchodzi do recepcji i mówi(mogę się mylić z
nazwiskiem i imieniem) Ja do pana Smitha
-Recepcjonistka:Jakiego Smitha
Kobieta: Johna...

więcej