Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dwóch czubków na froncie w wersji Polskiej ktoś posiada, bo w necie nic znaleść nie mogę z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Prawdopodobnie wyprodukowany po roku 2000. Dramat, prawdopodobnie francuski, chociaż niekoniecznie. Nastolatka mieszka tylko z matką, ale nie ma między nimi dobrych relacji. Jedyną osobą, która ją rozumie jest babcia, niestety potem babcia umiera. Ta dziewczyna zakochuje się w chłopaku, chyba z tej samej klasy. Trochę...

więcej

które wam się podobały najbardziej ?

moje typy :
1 OldBoy
2 A-jeo-ssi
3 pani zemsta
4 pan zemsta

czesc szukam dosc nietypoywch bo nieco erotycznych filmow.
1. film o chlopaku który był uzależniony od masturbacji, nie pamietam aktorów wiem ze był to mlody chlopak.
film ogladalem juz pare lat temu.
2. dziewczyna która (chyba) uzależniła sie od seksu, generalnie malolata puszczala sie nieziemsko, miala
potem...

więcej

Witam. Uwielbiam filmy Tima Burtona (takie jak : Gnijąca panna młoda, Miasteczko Halloween, Sok z żuka
Charlie i fabryka czekolady, Edward Nożycoręki, Frankweenie, Duża ryba).
Szukam czegoś z podobnym smaczkiem :) . Myślę raczej generalnie o wiktoriańskiej/ mrocznej fantastyce,
familijnych "horrorach" i czarnych...

nie wiecie może gdzie moge sciągnąc z internetu jakieś filmy w systemie 5.1 (dźwięk przestrzenny).

Szukam filmu, w którym odbywał się turniej/show w którym uczestnicy zabijali się nawzajem. To był jakiś film
z lat 80' gdzie główną rolę grał, któryś z ówczesnych gwiazdorów - jakiś Stalone, albo inny Van Dame. Wiem
że biegali po jakiejś hali, jednym z zadań była walka w jakichś pojazdach... To był taki teleturniej...

więcej

witam serdecznie...
wiem że forum dotyczy filmów ale...
po głowie chodzi mi KSIĄŻKA czy też opowiadanie które ścięło mój młody wtenczas świat....
była to historia wersji s-f
chodziło o psa który został podarowany dziewczynce od młodych lat...
piesek ten był modyfikacją genetyczną i potrafił mówić, z czasem...

Może ktoś polecić mi stronę na której mogę obejrzeć ten film "palo alto" z polskimi napisami?

Witajcie. Mam pewną sprawę i liczę na Wasze odpowiedzi i wskazówki :) Przepraszam
moderację FilmWebu jeśli wybrana przeze mnie kategoria jest niewłaściwa.

Jestem młodym, kreatywnym twórcą. Mam kilka pomysłów na filmy i seriale (które
zacząłem materializować jako scenariusze). Sęk w tym, że nie udaje mi się znaleźć...

więcej