Witam, szukam odcinka o tresowanym psie.
Porucznik co jakiś czas rzucał mu jakieś słowo.
Np: waruj, trampki - żeby sprawdzić jego reakcję.
Proszę o pomoc !
witam, szukam filmu który oglądałem jakoś w 2002-2005 w tym okresie na tvp2, zapamiętałem faceta w
kłopotach, żółtego mercedesa ( starą beczkę ) małego chłopca, widziałem w telewizji reklamę nie dawno 5-6
tyg temu ale nie zapamiętałem tytułu ponieważ gotowałem i słyszałem lektora który mówił o filmie i wszystko...
Szukam starej francuskiej komedii albo włoskiej, o gościu który pracował w firmie, raz ta firma zorganizowała
zawody kolarskie, był bardzo mały, miał bardzo brzydką córkę. Bardzo śmieszna. Siedzi mi w głowie i nie
mogę sobie przypomnieć
Witam, witam was serdecznie. Chciałbym wam powiedzieć, a raczej poprosić żebyście mi podali filmy z
podobną fabułą. Chodzi o filmy gdzie niższa rasa ludzi wygrywa z wyższą (ja oczywiście nie dzielę ludzi na rasy
, nie wiedziałem po prostu jak to napisać =.=), a jak widzisz jak mniejsi rozwalają tam tych... jest w...
Cześć. Szukam tytułu filmu w którym czarnoskóry facet w mundurze szkoli grupkę dzieciaków na poligonie do zawodów międzyszkolnych.Zależy mi na pilnym znalezieniu tytułu bądź aktora który tam grał.
Witam, jak w temacie, poszukuje dobrych tytułów filmów, najlepiej opartych na faktach, gatunek horror, thriller
, byłbym wdzięczny, pozdrawiam ! ;)
Witam, szukam filmu, oglądałem go dość dawno i za cholerę nie pamiętam nazwy, a chciałbym obejrzeć
go z dziewczyną ;).
Opis filmu:
Z tego co pamiętam był on na faktach, akcja działa się w domu, gdzie popełniono zbrodnię, bodajże żona
zabiła wszystkich, bo była zazdrosna o męża, chyba tak. kilka lat później...
Opowiada o dziewczynie, ktora z ojcem wyjezdza na kajmany , tam popada w zle towarzystwo , alkohol, narkotyki... Moze ktos
zna tytul? :)
szukam horroru na okładce kasety vhs była taka ręka z ziemi wystająca a film był coś że jakieś zło wychodziło w nocy z dziury chyba na ogrodzie z tyłu domu...