Znam tylko niektóre sceny ale wydaje mi się że wystarczą.
Pamiętam że film dział się chyba w jakimś domku w lesie.
Grupka nastolatków tam przybyła.
Była tam scena w której chłopak ukrył się w szafie i podglądał jakąś nagą laskę.
(pewnie duch)
Nagle znikła.
Pojawiła się chwile potem przed kamerą.(to na 100%...
Szukam filmów podobnych do filmu Jedna noc z królem
Król zakochuje się w zwykłej dziewczynie albo odwrotnie coś przygodowego połączonego z romansem byle to
nie był bollywood bo tego nie znoszę.
Mogą być też filmy w których główni bohaterowie na początku się nie znoszą a później zakochują się w sobie.
Szukam filmu który oglądałem dość dawno,słabo go pamiętam .Był to i film animowany (może
manga),motywem było chyba zabicie ducha natury czy jakoś tak używano karabinów i dynamitu ,w filmie były
dziwaczne zwierzęta ,w pamięci utkwiła mi scena ,gdy główny bohater? opuszczał jakieś miasteczko i
postrzeliła go jakaś...
Witam, szukam tytulu filmu w ktory glowny bohater nastwia serce jak budzik/zegar po
tem umiera i budzi sie gdzie indziej.
Hej, kontynuując tradycję zakładam kolejny tego typu temat. Sama mam problem, więc
zwracam się do Was o pomoc :))
Nie mogę zidentyfikować dwóch filmów:
1) do mieszkania latynosów wbijają zabójcy, bo szukają dyskietki. Zabijają całą rodzinę
oprócz jednego chłopca, który ze wspomnianą dyskietką ucieka z...
Film był o tym, że była sobie jakaś dziewczyna, która jechała ze znajomymi ulicą i ona przewidziała że za
chwilę będzie wypadek w którym zginie dużo ludzi i postanawia zrobić coś, żeby do tej katastrofy nie doszło.
Do tragedii nie dochodzi, ale potem Ci, którzy mieli zginąć i tak giną ale w innych okolicznościach....
Witam, oglądałam kiedyś horror na jednej z dostępnych platform z filmami online, jednak nie pamiętam jego tytułu i byłabym wdzięczna jeśli ktoś umiałby mi pomóc. Film był o grupie przyjaciół którzy wybrali się do kopalni, nie jestem pewna ale pojechali do niej dlatego ,że kilka lat wcześniej zginął w niej brat jednego...
więcej
Witam, kiedyś widziałem film o dwóch policjantach i jeden z nich, strzelił w coś w niebo i po wybuchu tego
miał jakieś dodatkowe moce ale jak widział czerwony kolor te moce się zaburzały. Jeden był młody chudy
blondyn a drugi gruby starszy i łysawy.
Film wojenny/dramat , dosc stary,wyprodukowany w latach 1970-1985.Akcja filmu dzieje sie podczas II wojny swiatowej.Przed hitlerowcami ucieka grupa ludzi.Uciekaja przez góry(prawdopodobnie Alpy).Ludzie ktorzy uciekali przed hitlerowcami to byla najprawdopodobniej zydowska rodzina.Byla tam jedna scena we filmie ktora...
więcejHrabina, która ma dużo pieniędzy i pałac, wie że niewiele czasu jej zostało i pragnie by sprowadzić jej wnuczkę do pałacu. Jej syn umarł a ona sprzeciwiała się jego małżeństwu z biedną kobietą, więc nie pozwala matce dziewczynki by mieszkała z nią w pałacu. Hrabina chce by dziewczynka odziedziczyła jej majątek i chce...
więcej