Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu, w którym odbywał się turniej/show w którym uczestnicy zabijali się nawzajem. To był jakiś film
z lat 80' gdzie główną rolę grał, któryś z ówczesnych gwiazdorów - jakiś Stalone, albo inny Van Dame. Wiem
że biegali po jakiejś hali, jednym z zadań była walka w jakichś pojazdach... To był taki teleturniej...

więcej

witam serdecznie...
wiem że forum dotyczy filmów ale...
po głowie chodzi mi KSIĄŻKA czy też opowiadanie które ścięło mój młody wtenczas świat....
była to historia wersji s-f
chodziło o psa który został podarowany dziewczynce od młodych lat...
piesek ten był modyfikacją genetyczną i potrafił mówić, z czasem...

Może ktoś polecić mi stronę na której mogę obejrzeć ten film "palo alto" z polskimi napisami?

Witajcie. Mam pewną sprawę i liczę na Wasze odpowiedzi i wskazówki :) Przepraszam
moderację FilmWebu jeśli wybrana przeze mnie kategoria jest niewłaściwa.

Jestem młodym, kreatywnym twórcą. Mam kilka pomysłów na filmy i seriale (które
zacząłem materializować jako scenariusze). Sęk w tym, że nie udaje mi się znaleźć...

więcej

Witam,

Szukam filmu, jednak wiem o nim bardzo niewiele, a mianowicie:
Matka porzuca dziecko w szpitalu (najprawdopodobniej w szpitalu), później... to dziecko jest utalentowane muzycznie gra sobie tam na czymś i matka go rozpoznaje... wiem, że to niewiele, ponieważ tyle o tym filmie powiedział mi znajomy dla którego...

więcej

Witam! Bardzo zależy mi na pewnym Serialu pt. Zaginiony / Vanishing Son "1995" tylko problem w tym że nie
mogę go nigdzie odszukać :( ani wstawić linków do Wygenerowania. Jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc to będę
Niemiłosiernie wdzięczny! :):):)

Forum stwarzam dla wszystkich, którzy szukają jakiegoś filmu a nie pamiętają tytułu, tylko kilka scen fabułę itp.

Piszcze czego szukacie im więcej szczegółów tym lepiej:)

PS Warto takie poszukiwania zebrać w jednym miejscu, bo może później komuś też się przyda.

Chodzi mi o normalne Halloween - żaden horror, litry krwi czy inna psychoza. Zna ktoś coś ????

Szukam filmu w którym kobieta i mężczyzna prowadzą klinikę i mają romans., Nagle mężczyzna zostaje
zamordowany a ona jest podejrzana. Kobieta wyjeżdża chyba na konferencję i tam ginie jej nowy kochanek.
Pomóżcie

Potrzebny jest ten, gdzie Coffey, pod koniec, ogląda Astaire'a i Rogers. Lub, chociaż, który
z ich filmów on oglądał? Ktoś pamięta może?