Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Poszukuję filmu akcji. Przedstawia 2 braci. Jeden jest policjantem bądź z grupy antyterrorystycznej, drugi zaś jest prawą ręką bossa kartelu narkotykowego. Ten pierwszy, policjant ma za zadanie dostać się do kartelu (duży, wielopiętrowy budynek) i coś zrobić. xd Na którymś piętrze grupa antyterrorystyczna...

poszukuje fimow o ksiezach:) najlepiej zeby pojawil sie watek romansu:)

Rano w piątki TVP leciało - akcja się zatrzymywala i ludzie siedzący w studiu głosowali jak ma się potoczyć
dalej akcja. Czeska produkcja - chyba o kucharzach.

Witam!

Od dłuuuuugiego czasu szukam filmu, już nie raz mi tutaj pomogliście więc pytam
jeszcze raz ;))

1 FILM

Starszy chłopak, zakochuje się w nim starsza babka i jej córka też. Córka to nastolatka,
próbuje go uwieść pokazując mu bliznę na klatce piersiowej po rzekomej operacji
serca, on potem wyjeżdża...

więcej

Widziałem go kiedyś chyba na HBO. Facet zostaje królem jakiejś wyspy i ma trójkę czy czwórkę poddanych. To tyle co pamiętam, film stosunkowo nowy( sprzed 2000r.) chyba angielski bo to mogła być Walia albo Szkocja ale tutaj nie mam pewności.

czy jest taki film w którym jest gra w zbijaka ?

lub wiewiórki... Nie, raczej psa. Proszę, pomóżcie mi znaleźć tytuł tego filmu.

Bardzo proszę o tytuły poruszające powyższą tematykę.

Fabuła filmu jest taka, że jakiś tancerz jest porwany przez trzy zamaskowane kobiety. Kobiety przykuwają go w jakiejś piwnicy albo stodole karmią go itd. Na początku każą mu się masturbować na swoich oczach a następnie same go gwałcą. Po jakims czasie kobiety jednak go wypuszczają i on odnajduje jedną z nich i chyba...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem