Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kiedyś oglądałam film o nastolatkach. Było kilku chłopaków czarowników mieli jakieś tam moce. Była jakaś dziewczyna blondynka. Ojciec jednego z chlopakow byl brzydki i wygladal staro przez to że używał czarnej magii... hmm...

Hej!
Będąc małym dzieckiem uwielbiałam pewną bajkę. Zawsze byłam przekonana, że nazywała się ona "Miś Kuleczka", ale jak udało mi się trafić na film na youtubie to to co zobaczyłam nie pasuje do moich wspomnień.
Bajka była o malutkim misiu, była czarno-biała, była tam również jakaś dziewczynka, właścicielka lub...

Witajcie.
Czy możecie polecić jakieś kryminały jak w temacie? Chodzi mi o filmy, miniseriale czy serie typu Poirot,
Panna Marple, The Bletchley Circle,Detektyw Foyle czy Morderstwo w wojennym Londynie?

Siemka czy ktoś kojarzy film w którym ojciec był emerytem z FBI a następnie sprawdzał chłopaka swojej dziewczyny na
wykrywaczu kłamstw chciała bym obejrzeć tej film ale nie pamiętam jak się nazywa proszę o pomoc.

witam, szukam tytulu filmu w którym w llondynie wybucha bomba atomowa i odgradzają część londynu.
oglądałam ten film i nie mogę sobie przypomnieć tytułu i bardzo proszę o pomoc.

Witam serdecznie, kilka miesięcy temu oglądałem film o tematyce nowotworu. Niestety
zapomniałem tytułu a naszło mnie by jeszcze raz to obejrzeć.. w sumie to nie napiszę nic
nowego, dziewczyna chora na raka, zakochuj się w szpitalu w chłopaku, który również jest
chory.. z tego co pamiętam to chyba chłopak zginął...

więcej

Ogladalam ten jeden raz jakies 2 lata temu i nie potrafie go dokladnie opisac, ale chodzilo w nim o to, ze chlopczyk (jego
mama w filmu byla smieretlnie chora i umarla) i dziewczynka kazali sobie nawzajem wykonywac jakies zadania lib sie o cos
zakladali ( nie pamietam dokladnie co) przekazujac sobie nawzajem jakas...

więcej

Ogladalam ten jeden raz jakies 2 lata temu i nie potrafie go dokladnie opisac, ale chodzilo w nim o to, ze chlopczyk (jego
mama w filmu byla smieretlnie chora i umarla) i dziewczynka kazali sobie nawzajem wykonywac jakies zadania lib sie o cos
zakladali ( nie pamietam dokladnie co) przekazujac sobie nawzajem jakas...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jak w temacie, dodam że akcja się dzieje chyba w latach 50 ubiegłego wieku. Ojciec wraz z córką może 7-10
letnią, oszukuję wdowy które niedawno straciły mężów. Ich oszustwo polegało na tym iż sprzedawał on Biblie
którą rzekomo zamówił zmarły mąż dla swojej żony jednak "zapomniał" on zapłacić i dodatkowo zamówił...

więcej