Film o śmiertelnej epidemii, wirusa przenosiła małpa, przywieziona przez azjatyckiego marynarza na statku
do USA, a głównym bohaterem był chyba lekarz, który odkrył szczepionkę. Pamiętam jeden dialog z filmu, pod
sam koniec, pilot ma zrzucić bombę na tereny objęte epidemią, a główny bohater mu mówi, że odnalazł...
szkam filmu o nastolatku, który był dręczony przez pewna dziewczynę z liceum, pewnego dnia on ją pobił i zostawił gdzieś chyba w lesie albo on ago tak pobiła... skończyło się na tym, że ona zginęła, została znaleziona na brzegu rzeki utopiona, miała młodszego brata, który zaprzyjaźnił się z tamtym chłopakiem, a i chyba...
więcej
Witam,
leciał kiedyś taki film po bajkach Disneya też film Disneya: dużo nie pamiętam bo było to dawno jak go oglądałam, film przygodowy związany z archeologią pamiętam chyba że ktoś tam jeździł na wózku inwalidzkim jakiś starszy gościu tak mi się wydaje, i oni czegoś szukali i nie jestem pewna czy to było w tym...
Witam
Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu filmu z Jackem Nicholsonem.
Jest on chyba właścicielem stacji benzynowej i przygarnia kobietę z dzieckiem. W okolicy dochodzi do morderstw dzieci, mordercą okazuje się kierowca śmieciarki. Tyle pamietam.
Pozdrawiam Iwona
Witam, szukam odcinka o tresowanym psie.
Porucznik co jakiś czas rzucał mu jakieś słowo.
Np: waruj, trampki - żeby sprawdzić jego reakcję.
Proszę o pomoc !
witam, szukam filmu który oglądałem jakoś w 2002-2005 w tym okresie na tvp2, zapamiętałem faceta w
kłopotach, żółtego mercedesa ( starą beczkę ) małego chłopca, widziałem w telewizji reklamę nie dawno 5-6
tyg temu ale nie zapamiętałem tytułu ponieważ gotowałem i słyszałem lektora który mówił o filmie i wszystko...
Szukam starej francuskiej komedii albo włoskiej, o gościu który pracował w firmie, raz ta firma zorganizowała
zawody kolarskie, był bardzo mały, miał bardzo brzydką córkę. Bardzo śmieszna. Siedzi mi w głowie i nie
mogę sobie przypomnieć
Witam, witam was serdecznie. Chciałbym wam powiedzieć, a raczej poprosić żebyście mi podali filmy z
podobną fabułą. Chodzi o filmy gdzie niższa rasa ludzi wygrywa z wyższą (ja oczywiście nie dzielę ludzi na rasy
, nie wiedziałem po prostu jak to napisać =.=), a jak widzisz jak mniejsi rozwalają tam tych... jest w...