Sluchajcie potrzebuje pomocy. Jakis czas temu ogladalem fajny film, gosciu (meksykanin) mial wiele kobiet i po roku przyszla do niego jedna z nich i dala mu jego corke ktora wychowywal i pojechal z nia do ameryki, pracowal jako kaskader.
Z gory dzieki ;)
Komedia amerykańska o 40 letnim pisarzu, który wprowadza się do swojej mamy żeby się dowiedzieć dlaczego nie radzi sobie w związkach z kobietami. Film chyba z końca lat 90 tych. Gra w nim dosyć rozpoznawalny aktor komediowy ale nie pamiętam nazwiska( ma kręcone włosy).
Czy ktoś kojarzy ten film??
Witam, chciałbym się dowiedzieć jaki jest film od 2:20, bardzo mi na tym zależy. https://www.youtube.com/watch?v=j-AV7_HSNAw
z góry dzięki :)
Witam,
film oglądałem dosyć dawno i niestety nie mogę sobie przypomnieć tytułu..
W filmie chodziło o to, że kobiety znikały z wyspy?
Grał tam chyba Daniel Craig lub Evan McGregor lub ktoś do nich podobny..
Ten facet, który porywał i torturował kobiety jeździł bodajże Range Roverem lub Mercedesem G-klasą i mieszkał...
WITAM KOLEGA OPOWIADAL MI O FAJNYM FILMIE TYLKO NIE PAMIETAL TYTULU,MOWIŁ COS ZE LUDZIE JEZIDZILI DO PRACY PRZEZ JADRO ZIEMI JAKIS TYP MIAL DZIEWCZYNE I MIELI JAKIES ZEGARKI NA DLONIE ZE POTEM SIE COS OKAZALO ZE PRZEZ TEN ZEGAREK TEN TYP JEST PODSLUCHIWANY POTEM GO WYRWAL JAKOS TAK TO LECIALO^^ PROSZE O POMOC;)
Szukam tytułu filmu, w którym mężczyzna psuł samoloty, ponieważ jego żona jeden rozbiła i chciał
udowodnić, że to nie była jej wina, że samolot spadł, a błąd mechanizmu - na końcu okazywało się, że to był
jednak błąd tej żony. Ktoś coś podpowie? Bo szukam już kupę czasu...
chłopak zostaje pobity przez kolesi była z nimi dziewczyna i ona ostatecznie go kopneła mysleli ze go zabiła i ukryli ciało w lesieOkazuje sie ze gosc zyje a jego (duch)chce aby jego ukryte ciało odnalezli ale nikt go nie słyszy Film ogolnie kreci sie wokól tej dziewczyny
Film opowiada o pisarzu, który wprowadza się do swojej matki, ponieważ ma problemy z kobietami i obwinia o to właśnie matkę. Są tam zabawne sceny ze wspólnymi zakupami i okazuje się że matka ma własne życie,przyjaciela o którym syn nic nie wie. Błagam niech ktoś mi przypomni jaki jest tytuł tej amerykańskiej komedii bo...
więcej
1. ojciec i syn podróżują razem, jedz hamburgery na stacji, chłopiec ma latawiec/balonik, który przyczepia się do wielkiego drzewa. Chłopak usiłuje go zdjąć. Po chwili dziecko znika, zostaje porwane.
2. kiedyś na TVN go oglądałam. Policjant zatrzymuje kobietę mówiąc jej, że przejechała na czerwonym świetle/nie...
cześć. Kojarzycie może ten film: czasy współczesne. akcja dzieje się na wyspie, zdaje sie
niedaleko UK, islandii. mieszkają tam sami starsi ludzie i od niedawna niezamężna
młoda dziewczyna. jej mama chyba prowadzi hotelik, nie jestem pewna. w pewnym
momencie dziewczyna ta poznaje faceta który bierze ślub w...