Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam

Kilka lat temu około 5-6 lat oglądałem film o dwóch dziewczynach mieszkających w akademiku w anglii. Nie
mogę nigdzie go znaleźć ani skojarzyć tytułu.

opis według mnie:
Dwie dziewczyny mieszkają razem ze sobą w pokoju w akademiku w Anglii. Nocami oraz po kryjomu
okazują wobec siebie uczucie w pewnym...

więcej

witam
potrzebuje tytul filmu a mianowice;facet morduje na wzgorzu swoja zone
a potem udajac chorego na wozku probuje przechytrzyc (polijcę)ktora podszywa
sie za zwyklych ludzi i w roznych okolicznosciach chce go zmusic do przyznania sie
film chyba z lat 80-tych

To zadanie trudne, dla prawdziwego konesera horroru. Mam nadzieję że jakaś osoba będzie w stanie
pomóc.

Poszukuję filmu.

Jest to Horror. Złą siłą jest/są w niej demony/upiory. Nie wiem jak to nazwać. Na pewno nie jest to jakiś
tam potwór.

Większość akcji w filmie dzieje się na terenie jakiejś...

ekspedycja przypadkiem w jaskini budzi latajacego potwora nic o tym nie wiedzac. Po jakims czasie dziewczyna pracujaca jako straznik lesny albo cos podobnego zostaje atakowana przez tego potwora

Film był o 3 dziewczynach ,które opiekowały się dzieckiem pana Clarka-córeczką Jasmine. Wszystkie później
wdały się z nim w romans.Pamętam też ,że jedna dziewczyna była bardzo pobożna , miała iść do szkoły
katolickiej i straciła dziewictwo z panem Clarkiem.Na końcu jedna zachodzi w ciąże z jakimś...

Witam,

pamiętam z dzieciństwa (ok. 1993-2000) film, w którym była rasa z trzecim okiem. Dzieci uczyły się go
używać. Gdy otwarte, pozwalało na telekineze itp. Myślałem, że to jeden z serii Star Trek, ale nie mogę
znaleźć.

Szukanie jest trudne gdyż jest film "third eye" i zbiera wszystkie frazy.

Może ktoś...

więcej

Witam , znacie moze jakies tytuły filmów ( lub filmikow z Youtuba) z wątkami w ktorych dziewczyna , płacze , tęskni , ucieka , jest ponizana , bita, itp . Jezeli mielibyscie jakis material , podsyłajcie prosze.

Niewiele wiem o tym filmie. Film jest z Korei Płd. Pamiętam tylko scenę jak inspektor/detektyw stoi i
rozmawia z dziewczynka. Rozmawiają o jakieś scenie zbrodni po czym dziewczynka mówi mu że jakiś tam
facet też o to pytał. Na końcu tej sceny inspektor/detektyw patrzy się w kamerę. Głowni bohaterowie stoją w...

No więc kiedyś ogladałam film chyba na tvp 1 była w nim nastolatek i jego sioastra z przyjaciółka którzy wyjechali z rodzicami na wakacje. Ojciec wynajał ochoronę żeby na wakacjach pilnowali jego córki i tej przyajciółki która potem okazała sie też być ochroniarzem. Gdy byli na tych wakwacjach ta laska z koleznaka...

Pomocy!
Od dłuższego czasu poszukuję polskiego filmu, w którym przedstawione są losy 2 chłopców. Opuściła ich matka (poszła w tango z jakimś mężczyzną). Młodszy choruje, dostaje zwidów - murzyn i jakieś zwierzę chodzą po pokoju.
Później coś się dzieje, dom zaczyna oddychać, a w końcu odrywa się od pozostałych domów...

więcej