Witam! Poszukuję pewnego filmu. Został nakręcony na pewno przed 1996 rokiem. Oto zarys fabuły, który
pamiętam:
Z więzienia wychodzi facet, który ma chytry plan jak łatwo zrobić dużą kasę. Jedzie do miasta, które jest
położone na morskim wybrzeżu (akcja toczy się prawdopodobnie w USA). Wmawia mieszkańcom, że gdzieś...
Film koreański, japoński lub chiński. Scena odbywa się na statku. Dziewczyna huśta się na huśtawce nad wodą, zawieszonej na kadłubie lub czymś wystającym ze statku, chyba ktoś próbuje trafić w jakąś tarczę namalowaną obok niej na statku.
Witam mam pytanko na pewno są bardzo dobre seriale które można obejrzeć :) moja tematyka horror thriller sci fi :) Oglądałem true blood , supernatural , grimm , lost itp :) Poszukuje na prawde bardzo dobrego serialu z bardzo dobra grą akorów oraz wartką akcją :) the walking dead również ogladałem :)
Cześć
kilka, może kilkanaście lat temu oglądałem film i męczy mnie tytuł. Fabuły nie pamiętam dokładnie, ale zaczyna się jak amerykański kryminał z lat 50-ych - miast, noc, ktoś dokonuje zabójstw, a może znikają ludzie - nie pamiętam już dokładnie. Bohater usiłuje wyjaśnić zagadkę, a im jest bliższy prawdy, tym robi...
Cześć!
Sonda kosmiczna zostaje otwarta w jakimś zamkniętym laboratorium, okazuje się, że w środku siedzi niezłe cholerstwo, które robi krwawy bałagan, zabija naukowców i wreszcie ucieka poza teren obiektu. Jedna z ostatnich scen: jest noc, obcy wygląda nagle zupełnie inaczej, niż wewnątrz placówki - zapamiętałem go...
Hej!
Poszukuję filmów o grupce znajomych/nastolatkach/parze jak gdzieś sobie wyjeżdżają na wakacje/do lasu i tam ich ktoś napada/morduje. Coś w stylu Zły skręt czy też Eden Lake.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc!
W filmie którego szukam kobieta zgłasza się do psychologa o pomoc w rozwiązaniu jej problemów w
małżeństwie. Z czasem terapeuta coraz bardziej ingeruje w jej życie. Mąż o niej odchodzi i dzięki temu
uwalnia się od tej chorej sytuacji. Syn zostaje homoseksualistą i ogólnie wszyscy w końcu świrują a
psycholog nimi...
Niestety pamiętam tylko kawałek, ale to był dobry film
Bohaterzy uprawiają trzy pozycje seksualne w łóżku, pamiętam, jak ona na nim siedziała, było zdanie
"widać, jak jestem gruba" albo coś w tym stylu haha
Kobieta jest w ciąży, w następnej scenie nagle wychodzą pół nadzy i reszta domowników na podwórku i coś się...
Witam.
W sierpniu 2013 brałem udział w projekcie filmowym Łaźni Nowej zainspirowanym twórczością Juliana
Tuwima. Na informację o projekcie natknąłem się w gazecie. Z początku nie byłem przekonany do tego
pomysłu,jednak rodzice w końcu przekonali mnie do
spróbowania. Następnego dnia poszedłem do teatru. Przede mną...
Też skorzystam z tej opcji :)
Film ogladałam w dzieciństwie i później jescze kilka razy, więc musi być dosyć stary, stawiam na lata 85 - 95.
W moim przekonanu był to horror, ale to, co kiedyś się nim wydawało, niekoniecznie nim bylo.
Pamietam kilka szczegółów: jedną z postaci była dziewczyna, która nosiła sie...