Nie pamiętam za dużo.
Młody chyba to był diplodok, szukał swoich rodziców z jakimś małym stegozaurem (dziewczynką) . Bardzo ładnie zrobiona animacja.
Witam wszystkich :)
Poszukuję pewnego filmu z lat 90.
w tym świecie były walczące kangury (podajże cztery), które walczyły z kimś złym. byly one gdzies na pustyni czy cos takiego. jeden zginal w jakims labolatorium czy cos .
Czy ktoś może zna tytuł tego filmu?
jw. szukam filmu, gdzie naukowcy doprowadzali torturami kobietę (?) do kresu
wytrzymałości by dowieść, że Bóg istnieje (ta kobieta będąc na granicy życia i śmierci
miała powiedzieć naukowcom czy coś widzi, czuje).. Pamiętam tylko, że kobieta była
obdzierana ze skóry i przymocowana do stojącego łóżka (?)
Proszę...
Kto wie, gdzie mogę pobrać ten film? Szukałam na torrentach, przeglądam program telewizyjny bo kiedyś go widziałam na aleKINO+ ale nic.
Może ktoś wie?
Film na pewno nie USA raczej Włoski, Słowacki itp, oglądałam go jakieś 3 lata temu w TV. Jakiś transport żołnierzy zatrzymuje się na peronie małej mieściny, wioski, wiem że mieszkańcy są wrogim narodem dla żołnierzy. Obserwują ich nie nawiązują przyjaźni. Żołnierze muszą się zatrzymać i zanocować w dworcowej...
Głównym bohaterem jest lekarz. Facet ma problemy z podrywaniem kobiet. Miał jakiś lekki uraz nogi i musiał jeździć na wózku przez parę dni, na parkingu potrąciła go autem babka i w ramach rekompensaty zaprosiła na kawę. Ona myślała, że na stałe porusza się na wózku, więc on udawał kalekę, bo myślał, że w ten sposób...
lata 80te/90te. kiedyś miałam to w domu na kasecie vhs.
jest para. mężczyzna niby był taki dobry dla kobiety jak się poznali. jak zaczął do niej
przychodzić, dziadek, który nie potrafił mówić wywijał do niego laską, dawał znaki, że jest
zły. byli w podróży poślubnej i ona z tej podróży wróciła pobita, ale...
Szukam filmu w którym jest szczegółowo pokazanie kiedy kobieta odgryza (nawet zębami) facetowi penisa lub jądra. Niewiem czy taki film jakiś istnieje ale proszę jesli ktoś zna taki film to proszę podać mi tytuł
Witam , film którego szukam jest dość mętny fabularnie dlatego nie spodziewam się cudów, za to plusem jest to, że to typowa produkcja lubiana przez nasze polskie stacje.
Film leciał albo na tvp2 albo coś w ten deseń ładnych pare lat temu i stworzony na oko gdzieś w latach 80/90, anglojęzyczny.
Bohaterką jest...