szukam filmu podobnego do Epidemia (1995) z tym że w tym filmie ludzie chorowali na coś i połykali jakieś pigułki po to żeby umrzeć spokojnie w łóżku, a nie przez tą chorobę i główni bohaterowie przemieszczali się w łodzi podwodnej
Film jest pochodzenia włoskiego ... oglądem go kilka lat temu z polskim lektorem... film opowiada... o
ludziach którzy w życiu mieli szczęście ... np. dziecko uratowało się z samolotu jako jedne przeżyło... film jest
podobny do filmu trzynasty ze Jason Statham...akacja toczy się podczas wojny... i ludzie wykupują...
Witam,
ostatnio zaczęły mnie nawiedzać wspomnienia z dawnych lat i uderzył mi do głowy
pewien dość dziwny film, którego tytułu od roku próbuję znaleźć ale niestety na
próbowaniu się kończy. Nie znam tytułu dzieła, ani z jakiego kraju ten twór pochodził ale
równe 10 lat temu rozśmieszył mnie do punktu zerowego...
Filmy z tego roku, które warto obejrzeć lub dopiero czekacie na premierę.
Pozwolę sobie zamieścić moją osobistą listę:
Inherent Vice
Interstellar
Big Eyes
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
Zaginiona dziewczyna
Into the Woods
Grand Budapest Hotel (już widziałam i polecam :))
Boyhood
Mommy
Magia w blasku...
Jakiś czas temu (szczerze to może być z 5 lat) oglądałam gdzieś na jednej ze stron internetowych pewien film, do którego z przyjemnością bym wróciła, ale niestety pamięć nie pozwala mi się dokopać do tytułu :P
Generalnie pamiętam, że wysoka dziewczyna z ciemnymi włosami, córka amerykańskiego albo angielskiego...
Witajcie, potrzebuje pomocy w namierzeniu tytułu filmu. Przeszukałem już całe forum oraz całe google. Niestety bezskutecznie. Podejrzewam, że film ten jest klasykiem aczkolwiek ja oglądam bardzo mało amerykańskich filmów. Otóż fabuła filmu dzieje się gdzieś w slumsach jednego z amerykańskich wielkich miast (chyba...
witam
potrzebuje tytul filmu a mianowice;facet morduje na wzgorzu swoja zone
a potem udajac chorego na wozku probuje przechytrzyc (polijcę)ktora podszywa
sie za zwyklych ludzi i w roznych okolicznosciach chce go zmusic do przyznania sie
film chyba z lat 80-tych
Witam
Poszukuję starego (lata 80) typowego filmu akcji
Opowiadał on o współpracy amerykańskich special forces i radzieckiego specnazu
Był tam terrorysta składający jakąś bombę w domu który się z prezenterką tv zaprzyjaźnił po uratowaniu jej
życia
Pozdrawiam :)