Witam. Poszukuję konkretnie jakiegokolwiek filmu sportowego/zawierający sportowe wątki, którego akcja rozgrywa się w okół chłopca który nie cierpi, a zostaje zmuszony (tu zastraszany, szykanowany, lub torturowany)do morderczych ćwiczeń przez swojego zbyt chorego na ambicję ojca lub trenera którzy wywierają na nim...
Film był horrorem/thrillerem, akcja miała miejsc w zimie, dwie rodziny z dziecmi spędząły razem okres
przedświąteczny, dzieci zachorowały na dziwną chorobą przez co zaczęły zabijac dorosłych (głównie prze niby
wypadki).
Witam.Nie potrafie sobie przypomnieć nazwy filmu.Akcja dzieje się w anglii.Młody policjant podczas pościgu prawie chwyta podejrzanego jednak ten strzela mu w kolano zamiast go zabić i ucieka.Po kilku latach podejrzany pojawia sie w nowej sprawie i policjant ma szanse go złapać.Partnerka policjanta(ładna brunetka która...
więcej
Kiedyś oglądałam film o młodzieży która pojechała na wakacje na jakąś wyspę. Na wyspie była góra
strzeżona przez tubylców. młodzież nie posłuchała sie ludzi i weszła na górę gdzie znajdowała się roślina
która wchodziła do wnętrza ciała i zabijała. Ocalała tylko jedna dziewczyna. Czy ktoś oglądał ten film i zna jego...
cześć wszystkim mam pomysł tylko nie wiem jak się za niego zabrać chodzi mi o filmy do których dają
dubbing zamiast lektora a to psuje film może zrobimy na stronie filmweb strajk coś w rodzaju zbioru
podpisów ze dubbing niech dają do bajek a nie do filmów może jak większa ilość ludzi zacznie się buntować
to coś...
Cześć , poszukuje filmu (thiller) o tematyce przeprowadzki i prześladowaniu przez sąsaidów itp , albo coś na
zasadzie stalking'u
Pozdrawiam
Cześć! Pomożecie?
Kryminał, trochę zabawnych motywów. To dość nowy film.
Akcja dzieje się chyba w Las Vegas.
W jakimś hotelu ukrywa się szef jakiejś grupy przestępczej. Jest ćpunem. I w większości filmu jest
nafukany. Pod koniec jedyne co robi, to wciąga :D
Charakterystyczny jest jego ochroniarz - Rosjanin, czy...
Witam poszukuję pewnego starego filmu pamiętam tylko fragmenty z niego a więc :
Dzieje się to w miasteczku w którym tworzy się sekta (rasistów) , sekta postanawia zabić pastora ponieważ jest czarny
(pastor posiada syna) który trafia po zabiciu ojca do domu szeryfa. Niedługo po tym zdarzeniu przybywa brat żony...