Szukam jednego odcinka o Batmanie, w tym odcinku byli faceci grający w bilard i jakiś szalony koleś i była postać Harley
Quinn. Czy ktoś zna tytuł odcinka ?
Szukam jednego odcinka o Batmanie, w tym odcinku byli faceci grający w bilard i jakiś szalony koleś i była postać Harley
Kilkoro osób podczas wykopalisk archeologicznych dopada jakis wir
Potem przenoszą się do różnych wydarzeń biblijnych
Narodzenie Jezusa
To było w latach 90 chyba na Polsacie albo TVP
Hej hej!
Z racji wakacji (:D) mam ostatnio więcej czasu na filmy i chciałabym zapytać, jakie polecicie filmy w klimacie ślubów/druhen/wieczorów panieńskich itd.?
Prosiłabym, żeby były amerykańskie, bo jeśli chodzi o ten gatunek to tak bym po prostu wolała :)
Od razu powiem, że oglądałam już "Powiedz tak",...
poszukuje filmu to jest amerykanski co szykuje pewna grupa specialsitow i robia skok na kase i a jeden wyszedl z wieziania i zbiera cala kase i niewiem jak sie film nazywa moze mi ktos pomoze :) z gory dzikuje :)
Witam, widziałem parę lat temu w telewizji film o gościu, który został skazany na śmierć i przed śmiercią ksiądz mu podał hostię w której był jakiś chip. W momencie gdy prąd poraził skazańca na krześle elektrycznym, chip zadziałał i tak jakby przeniósł jego duszę do sieci. Potem jego twarz pojawiała się w telewizorach...
więcej
Witam wszystkich :)
Poszukuję pewnego filmu z lat 90.
Z fabuły pamiętam tyle, że był chłopak, który prawdopodobnie żeby udowodnić coś swoim kolegom, próbuje przejść przez rurę nad wirem wody i wpada do niej. Wtedy przechodzi do innego świata. I w tym świecie były walczące kangury (podajże cztery), które walczyły z...
Witam forumowiczów.
Poszukuje tytułu dwóch filmów Sci-Fi i proszę o pomoc.
1. Film pierwszy.
Akcja dzieje się na wyspie - wojsko prowadziło tam eksperymenty na schwytanych obcych. Ich statek został zamknięty w betonowym sarkofagu by odciąć pojazd od światła słonecznego - źródła jego energii. Po latach na...
ogladałem taki film dawno temu byl bardzo fajny chciałbym go jeszcze raz obejrzec tylko nie pamietam tytułu
tam było tak ze chłopak sie słabo uczył a taka pewna dziewczyna nielubiana w szkole miałą mu udzielac
korepetycji i kiedy do niej przyszedł było wszystko spoko ale w szkole kiedy jego koledzy sie zapytali czy...