Witam. Pamiętam że sam tytuł to było damskie imię. Opowiadał on o kobiecie, nie pamiętam niestety dokładnej fabuły, ale wiem że gdzieś pod koniec napisała ona bestseller. Przeżyła też chyba wypadek samochodowy, choć mógł to być też ktoś z jej rodziny. Mógł o być też serial podzielony na 2, 3 odcinki. Byłabym baardzo...
więcej
Film opowiada o małżeństwie(chyba małżeństwie) które postanawia podróżować po ameryce szlakiem ich
ulubionych filmów odwiedzając miejsca w których były kręcone sceny z tych filmów i odgrywając je. Może ktoś
będzie wiedział chociaż wiem, że opis dałam raczej marny. Ten film należy chyba do gatunku sport....
O jakieś dziewczynie co była nieszczęśliwa , samotna , sama i nie ufna i nie wiem potem zakochała się i jej
życie się zmieniło ?
Albo jakieś miłosne dramaty ? oczywiście z Happy Endem ?
Mianowicie, szukam bajki, którą oglądałam w dzieciństwie. Było to o czarnym chyba kocie, który mieszkał na ulicy (chyba z jakimś karaluchem) i pewnego dnia przejeżdżało auto i z niego wypadła biała kotka. I ona była taka arogancka i wgl. I nie mogła znaleźć domu, bo jak wypadła z tego auta, to akurat się preprowadzała....
więcej
młody chłopak prowadzi samochód popisując sie wyłącza światła przez co dochodzi do wypadku. Jego
przyjaciele giną,On przeżył ale ma problemy z pamięcią wszystko zapisuje na kartkach po jakimś czasie
grupa bandytów postanawia wykorzystać go do obrabowania banku czy tam jakiegoś miejsca ,w którym on
pracuje. odam...