witam szukam filmu gdzie akcja zaczyna sie od momentu gdy mlody wzorowy uczen wchodzi do szkoly potem z wiekiem
omija szkole
dosc dawno ogladalam go na tvp1 albo tvp2. W tym filmie glowna bohaterka byla dziewczyna, ktorej zycie wlasnie zaczelo sie ukladac, chlopak do niej zagadal w szkole i wlasnie tego dnia byla jakas awaria elektrowni atomowej. I wtedy wszystko sie zaczelo. Ludzie zaczeli wyjezdzac, uciekac, jej matka akurat byla w pracy,...
więcej
Oglądam kiedyś dobrą komedię... Niestety nie pamiętam tytułu Może ktoś pomoże?
To była komedia wielowątkowa z czarnym humorem... w tym filmie pewien szalony scenarzysta opowiadał
jakiemuś producentowi swoje scenariusze które bardzo pragnął zrealizować. Każdy scenariusz był inny - w
formie filmów. Był np. wątek o...
czy ktos zna jakies ciekawe filmu w stylu
- Szesc dni siedem nocy,
- Blętkitna laguna 1i 2
- Cast Away
Najlepiej ara na bezludnej wyspie
hej a ja szukam filmu, chyba francuskiego, podobno dość kontrowersyjny, pamietam fragment z zapowiedzi
jak dziewczyna na dworze "robi dobrze" swojemu chłopakowi i nagrywa to tel. i jeszcze jeden moment jak
pielęgniarka wiezie pacjenta chyba na operacje i coś tam mówią a w windzie czeka jego dziewczyna. film z...
Szukam dwoch filmow
1 jeden ma miejsce w jakims obozie konc pamietam ze akcja dzieje sie w czasach dzisiejszych(nie pamietam
ktory rok bo ogladalam go chba zanim nie poszlam do liceum) dziewczyna chciala zrobic sobie tatuaz pozniej
cos tam bylo jakis splot wydarzen cofnol ja w czasie pozniej chyba z rodzina...
Jakaś małolata poznaje faceta chyba przez internet, on zaprasza ją do siebie, wiem że mieszka gdzieś na pustkowiu, ów dziewczyna zaczyna go szantażować, dlaczego nie wiem, ale wiem że chyba zmusi go do popełnienia samobójstwa. Kojarzę ja w czerwonej pelerynie.