Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

pobranie

użytkownik usunięty

siema mozecie podac skad sciagacie filmy za darmo inajlepiej z lektorem?

Tak jak w tytule. Jedyne co mam to zarys fabuły. Postapokaliptyczny świat. W nim żyje sobie facet, który robi
wszystko by przetrwac. Jeździ on swoim ulubionym samochodem. Pewnego dnia naraża się grupie
bandytów (?). Uciekając przed nimi dociera do miasta na środku pustyni.... To wszystko. Proszę o pomoc

Witam,
Szukam filmu, który widziałem w latach 90-tych. Kobieta znajduje w swoim mieszkaniu nieznany obiekt, ,który wpadł przez okno. Po zbliżeniu się do niego w kobietę wnika jakaś zielona plazma, która powoduje, że kobieta ciągle pragnie kontaktu cielesnego z innymi ludźmi, a gdy już dochodzi do kontaktu to wchłania...

więcej

szukam filmu. pomocy

użytkownik usunięty

Film zaczyna się sceną w barze, gdzie dwóch factów (jeden z nich to chyba chińczyk) pije wódkę i jeden obiecuje drugiemu że pochowa go w rodzinnym mieście.. no i tamten oczywiście umiera. Facet zabiera jego zwłoki do tego miasta, najpierw jedzie z nimi w autobusie, potem taszczy go w wielkiej oponie..
W połowie drogi...

więcej

W czasie czytania o dzisiejszej katastrofie samolotu,przypomniał mi się fragment filmu.Otóż,gdzieś
zestrzelono samolot pasażerski...USA próbuje rozwiązać sprawę po czym okazuje się że pod tym
pasażerskim samolotem leciał inny odrzutowiec który szpiegował kraj i wystrzelona rakieta nie trafiła w niego
tylko w ten...

więcej

Zadający motyw ustala ile tytułów należy podać. Będzie sprawiedliwiej, bo będzie
można podać
łatwy
motyw i zażądać np 7 tytułów, albo podać coś ambitniejszego i zażądać dwóch.
Czasem motyw
jest zbyt banalny a czasem zbyt trudny, stąd ten pomysł. Wymaganą liczbę piszemy w
nawiasie,
jak ktoś by nic nie napisał,...

więcej

Poszukuję filmów z fabułą opierającą się na miłości bez granic wiekowych… Może to być
młoda dziewczyna zakochana w starszej od siebie kobiecie/ starszym dużo mężczyźnie lub
odwrotnie… To ta starsza osoba może być zakochana w młodszej… Różne orientacje
wchodzą w grę… Chodzi o tą różnicę wieku :)

Szukam filmu, który jakieś 2 lata temu był emitowany przez MTV. Opowiadał o grupie przyjaciół, którzy gdzieś tam jechali autem w zimie i wpadli w zaspę, czy była lawina ? Coś w ten deseń. Następnie cała fabuła filmu polegała na tym, że chyba 4rka tych znajomych siedzi w tym aucie i nie mogą się wydostać, jednocześnie...

więcej

Hej!

Poszukuje filmu opowiadającego o młodym chłopaku bez perspektyw (chyba
pochodzenia hinduskiego), który zaczyna pajać się małą dilerką. Z tego co pamiętam to
był to film brytyjski, jego tytuł to było chyba imię tego chłopaka, zaczynało się bodajże na
"S", cos jak "Shanky". Okładka filmu była utrzymana w żółtych...

więcej

Ostatnio obejrzałam "Miejsce zbrodni. Witamy w Hamburgu" z Til'em Schweiger'em w roli głównej, tylko mam
problem bo nie mogę znaleźć tego filmu na filmweb'ie. Czy ktoś pomoże?