Pewien chłopak ma dziewczynę która jest blondynką. On ma obsesje na jej punkcie. nigdzie nie pozwala jej wychodzić. Chłopak ją więzi w domu. Jest to film podobny do "Koszmar matki" tylko że głównym bohaterem jest chłopak. Znacie tytuł?
Nigdzie nie mogę znaleźć tytułu filmu o kobiecie, która znajdowała się na wielkim billboardzie. Co noc
schodzi z tego plakatu. Zakochuje się w niej mężczyzna i przychodzi pod ten billboard co noc....
Film jest z lat '80.
W tematyce troche podobny do filmu "Manequin"
Może ktoś kojarzy co to był za film.
1) Szukam filmów, seriali, gdzie ktoś otrzymuje/uzyskuje jakiś stopień władzy i to prowadzi tę osobę do zguby
2) Szukam też filmów (osobno), w których ktoś uzyskuje w jakiś sposób pieniądze i te pieniądze zmieniają tego człowieka nie do poznania, zaczyna dziwnie się zachowywać, jest przez nie zaślepiony i to...
Witam szzukam filmu który będzie posiadał jakas ciekawa tajemnice takie jak np. Kwiatki na poddaszu
(Flowers in the attic) czy Płatki na wietrze. Zależy mi zeby byla tam taka chora historia. Z góry dziękuję.
Szukam filmu. Młody chłopak jest wzorowym uczniem. Ma brata który został usunięty ze szkoły w której obecnie przebywa i uczy sie główny aktor. Potem akcja jest paę lat do przodu i ten sam wzorowy uczęń nie jest wzorowym uczniem wpadł w złe towarzystwo młodych przestępców. Był też motyw gdzie jego brata zamkneli a ten...
więcejSzukam polskich filmów dokumentalnych o nieletnich przestępcach, którzy trafili do poprawczaka. Coś takiego "ku przestrodze". Znalazłam tylko "Adrenalinę", ale w tym filmie chłopcy opowiadają o swoich wybrykach. Potrzebuję czegoś pokazującego życie w zakładzie poprawczym, ew. więzieniu i młodych przestępcach. Tak, żeby...
więcej
Film polega na tym że jakaś zjawa/istota nawiedza ludzi i mówi im że za jakis czas bedzie jakas katastrofa i
podawała im liczbe ofiar. Na końcu filmu jest katastrofa na moście i udaje sie uratowac jedna osobe. Więcej
nie pamiętam film ogladałem tak dawno że tylko tyle z niego pamiętam.
Może coś skojarzycie? (:
Film był o chłopaku ok. 20-letnim, dość wysokim szczupłym brunetem/szatynem, który miał autyzm albo zespół downa i mieszkał w przyczepie, i dziewczynce ok. 11-12 lat - jego przyjaciółce, była drobną blondynką z kucykiem i on w pewnym momencie filmu trafił do szpitala, ona poszła i nie chcieli...
Niestety pamiętam tylko ostatnią scenę filmu:
"Starzec leży w objęciach młodej kobiety, która chyba jest androidem lub czymś innym długowiecznym,
pustynia, zachodzi słońce, to ostatni zachód słońca, który ogląda starzec. Kobieta obdarzyła uczuciem tego
człowieka świadoma, że ten dzień nadejdzie, że jego czas...