Potrzebuje pomocy. film to komedia. nakręcony juz jakiś czas temu. przedstawia historię wyścigu. ścigają się w nim również przestępcy. podczas jednej ze scen, kradną paliwo a jeden z nich opija się nim.
Filmu o nastolatkach których ktoś zabijał. Pamiętam że było tam bogate rodzeństwo chłopak i dziewczyna i ta
dziewczyna dała narkotyki takiej jednej i ona odurzona tymi narkotykami wypadła przez balkon w domu.
Później ktoś zabijał wszystkich co byli zamieszani w ta sprawę. Na końcu okazało się że to chat wszystko...
Główną rolę gra kobieta, blondynka ok. 30l. Jest ona dziennikarką, ale zastopowano druk gazety dla której pisała, więc
została bez pracy. Ma partnera, który poświęca się pracy. Zostawia on ją dla pracy w Pitsburghu. Kobieta zostaje
zaproszona do rodziny na Święto Dziękczynienia. Każdy chce poznać jej partnera (...
Szukam filmu, ale mało o nim pamiętam. Pamiętam tylko, że ktoś bodajże chciał coś upozorować i w
samolocie na siedzeniach posadzono zwłoki zamiast żywych osób. Potrzebny mi jest ten film, kojarzy ktoś?
Witam! Poszukuję filmu, który widziałam kilka lat temu (nie pamiętam ile). Opowiada o tym, że rodzina z małym chłopcem (ok. 6 lat) przeprowadza się do miasteczka. Po pewnym czasie chłopca nocą zaczyna odwiedzać kobieta w żałobie. Ma długie czarne włosy, jest blada, długa czarna suknia.Nie pamiętam dokładnie tego filmu,...
więcejFilm oglądałam dobrych kilka lat temu i dlatego niewiele pamiętam. Był to dość typowy horror o nawiedzonym domu. Mąż i żona (dość młodzi) i być może dzieci (chociaż nie jestem pewne) przeprowadzili się do nowego domu, miejsce okazało się nawiedzone, w związku z czym małżonkowie postanowili szukać pomocy u...
Polecicie mi jakiś dobry film? chodzi mi o coś lekkiego, ciepłego, miłego w odbiorze, bez zabijania i nienawiści:)
Witam, zapomniałem nazwę pewnego filmu. Film opowiada o ojcu, który ma syna, który zachorował na chorobę serca i potrzebuje przeszczepu. Ojciec okrada bank, żeby zdobyć pieniądze. Na końcu zostaje chyba ułaskawiony przez sąd. Proszę, jeśli ktoś kojarzy ten niech poda mi jego nazwę. Z góry dziękuję. :)