Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałem bardzo dawno i z tego powodu niewiele z niego pamiętam.

W filmie chodziło chyba o to, że kobiety podczas "stosunku" zmieniały się w jakieś macki i zjadały facetów.

Początek: główna postać przyjeżdża do jakiegoś miasteczka, wchodzi do opuszczonego/pustego domu i tam spotyka kobietę (z którą potem się...

więcej

bodajże o czarnoskórych złodziejach, może po prostu gangsterach. Pamiętam tylko jeden fragment z tego filmu. Pewien gość ucieka przed kimś w jakimś hotelu, czy po prostu większym budynku i z roztargnienia wpada na scenę, gdzie ma wystąpić jakiś wielki magik. Jakiś po prostu wielki mistrz. Prezenter się myli i myśli, że...

więcej

SZUKAM FILMU

użytkownik usunięty

Bardzo dawno oglądałam film gdzie grupa ludzi idzie na jakąś wyprawę i chodzili po takim wielkim moście z
dziurami (takim z desek, liny itd), bardzo wysokich skałach i różnych niebezpiecznych miejscach i co chwilę
ktoś ginie. Była wśród nich rodzina i było kilkoro dzieci, na koniec dochodzą do jakiegoś raju czy coś w...

więcej

Od kilku dni poszukuję pewnego filmu, opowiada on o chorym chłopcu, któremu nie pomagały przepisane
leki, więc on, bądź jego rodzice postanowili pozwać koncern farmaceutyczny produkujący ów lek. Na końcu
sąd orzeka winę koncernu i nakazuje mu zapłacić chłopcu w ramach zadośćuczynienia kilkanaście lub...

Pamiętam taki film, kiedyś kilka razy leciał w TV. Niestety nie pamiętam aktorów, którzy tam grali. Produkcja
najprawdopodobniej USA.
Był to film o rodzinie, która przeprowadziła się do nowego domu na jakimś osiedlu (?). Było tam dziwnie, nie
można było nic robić. Nawet chyba nie można było tam biegać (Wiem, że...

więcej

Kiedyś oglądałem film komediowy ale zapomniałem jego tytułu. Pamiętam jedynie, że z trzech kumpli jeden
umiera, a pozostała dwójka wyrusza na wyprawę życia. W głowie świta mi jeszcze akcja z palącym się polem
marichuany i ujaranymi psami :D.
Z góry dzięki za pomoc.

Cześć,
Jak w temacie wspomniałem poszukuje od dłuższego czasu serialu o fabule wyścigów ulicznych, interesuje
mnie serial typu filmu: "Fast Track" Lub coś na podstawie "Fast & Forius". Mam nadzieje że wspólnie
pomożecie mi namierzyć tego rodzaju seriale :)
Z góry dziękuje.

Pozdrawiam Mikey19PL

Cześć dawno temu oglądałem pewien film i nie moge go znaleźć. Z tego co pamiętam to był to film o
emigrantach z irlandii lub anglii na początku XX w . Chłopak z pewnej biednej rodziny zakochuje się w bogatej
dziewczynie. rodzice dziewczyny nie zgadzaja się na to, więc chłopak wraz z dziewczyna uciekaja do...

szukam filmu

użytkownik usunięty

Bardzo dawno oglądałam film, gdzie grupa ludzi idzie na jakąś wyprawę i chodzili po takim wielkim moście z
dziurami, bardzo wysokich skałach i co chwilę ktoś ginie i na koniec odkrywają jakiś raj czy coś w tym
rodzaju :P i chyba to była jakaś rodzina i dzieci też były, z góry dziękuję

fabuła thrilleru/horroru opowiadała o chłopcu rozwożącym gazety na rowerze i całe miasteczko się go obawiało i
kiedy tylko słyszeli dzwonek od roweru tego dziecka zamykali się w domach?