poszukuję tytułu filmu, który pojawia się w tym teledysku http://www.youtube.com/watch?v=TAQucaE2_YM w 40 sekundzie. to czarno białe ujęcie. zerknijcie proszę, może ktoś skojarzy :)
Film na pewno nie USA, ale i nie Polski, chyba kojarzę Skandynawski, pamiętam że był to thriller i tylko jedną początkową scenę pamiętam, miałam go ściągnięty może 2 lata temu. Fabuła filmu osadzona w latach 2000-2012. Młoda dziewczyna blondynka kręcone włosy idzie do autobusu, ktoś ją obserwuje albo z wysokiego...
Film zaczynał się od sytuacji, w której dziennikarz przebiera się za studenta i idzie kupić zioło. Wywiązuje się z tego strzelanina. Następnie pokazana jest scena, że grupka (może dwoje) młodych ludzi wchodzi do budynku jakiejś korporacji. Chłopaka zastrzelają od razu, dziewczyna chowa się w pomieszczeniu, znajdują ją...
więcejFilm z siwym aktorem komediowym, który kojarzy mi się z Leslie Nielsenem, o ślubie córki i urodzinach dziecka córki i jego nowego dziecka w jego starym wieku.
Całkiem niedawno rozmawiając z moją córką wspominałyśmy swoje wczesne dzieciństwo - ja prehistorię,
młoda kilka lat temu. Przypomniałam sobie, że będąc dziewczynką nie potrafiłam wytłumaczyć sobie zjawiska
"kilka lat później". Oglądając jakiś film, w którym bohaterowie starzeli się myślałam, że producenci czekają...
Kolejna odsłona gry wymyślonej przez użytkownika Arya_13
Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu. Mile widziane są filmy znane, ale
można podać też mniej znany tytuł i dodawać podpowiedzi dla innych graczy. Kto odgadnie,
zadaje kolejną zagadkę.
Z uwagi na przestoje proponuję, by osoba, która zgadła,...
cześć wszystkim, szukam filmu, w którym prawdopodobnie grał Matthew McConaughey lub ktoś bardzo do
niego podobny. film opowiada o mężczyźnie, który zostaje zaczarowany przez jakąś wiedźmę czy tam
czarownicę, na skutek czego zostaje oszpecony. na całym jego ciele pojawiają się jakieś blizny czy coś w tym
stylu. ma...
Historia chłopaka, który miał problemy ze swoim osobistym koszmarem. Nawiedzał go we snach i nie dawał mu spokoju (typu, rzucał nim w półki).
Końcówka: jakoś oboje ustalili, że zagrają w pewną grę, i jak wygra, koszmar daje mu spokój. Kolejno przywiązywali się do kolejki, na skraju tęczokolorowej przepaści....