Od dłuższego czasu szukam tytułu filmu katastroficznego. Pamiętam, że akcja działa się w jakimś mieście w
USA (NY?), gdzie bodajże woda wypłukała pod ulicami ogromne przestrzenie. Główny bohater (chyba jakiś
inżynier) wykombinował żeby to wypełnić pianką montażową xD . Wydawało mi się, że grał tam Harrison Ford...
Był o chłopcu. Chyba nie miał rodziny, przygarnęło go jakieś bezpłodne małżeństwo. Pewnego razu na schodach
podsłuchał rozmowę swoich przybranych rodziców, nie jestem pewna, ale chyba kobieta źle się czuła i powiedziała coś w
stylu, że to przez dziecko. Generalnie zaszła w ciążę. Chłopiec nie słyszał wszystkiego i...
Witam, poszukuje filmu.
Był on o kobiecie która została porwana w raz z jej synem. Okazało się, że jej mąż jest przestępcą przez co została porwana. Ci co ją porwali kazali jej przesłuchiwać kasety by znaleźć sygnały jakie używał jej mąż. Była przetrzymywana w jakimś magazynie czy coś ale w osobnym pokoju niz jej...
Mam ochotę obejrzeć film w stylu "współlokatorki" gdzie jedna osoba osacza drugą i zabija wszystkich którzy chcą się do niej zbliżyć. Sublokatorkę, misery i powrót do domu widziałam więc proszę tych filmów nie proponować.
Dodatkowo obejrzałabym film w stylu "nigdy więcej" o przemocy domowej, niekoniecznie jeśli...
Dobra to może być dosyć ciężki przypadek, to co wiem mniej więcej to:
- para, chyba mąż i żona podróżują samochodem
- zostają zaatakowani przez jakiegoś psychopatę i są więzieni w jego domu i torturowani
- film ten jest chyba z lat 80
- jest to ponoć mocno ryjąca banie produkcja
- o ile się nie mylę jakieś wielkie...
Witam! Poszukuję filmu… Chłopak/mężczyzna będący w związku zakochuje się w matce
swojej dziewczyny/narzeczonej/żony… Czy ktoś z Was kojarzy jakiś tytuł i mógłby się nim ze
mną podzielić? Z góry bardzo dziękuję za każdą odpowiedź :)
Witam :)
Od dłuższego czasu szukam niżej opisanego filmu, ale niestety bezskutecznie.
Filmu ten oglądałem kiedyś w tv (mniej więcej jakieś 10 lat temu), jest z gatunku SF i opowiada o "wypożyczaniu" ludzkich ciał.
Otóż jest sobie pewna firma (koncern), która za grubą kasę oferuje bogatym prominentom i kacykom...
Witam,
poszukuje pewnego filmu, mój opis raczej zbyt nie naprowadzi, bo widziałem go tylko urywkami 2-3 lata temu. Pamiętam tyle, głównymi bohaterami był policjant, o dośc niekonwencjonalnych metodach, momentami wydawało mi się, że coś z nim jest nie tak. Oraz młody policjant (tak rpzynajmniej pamiętam), któremu nie...
Byl to film o zabojcy rudych dziewczynek. Które byly pacjentkami zabójcy, film zaczyna się kiedy dziewczynka
wbiega do pewnego domu w lesie i woła o pomoc, to nie film alphabet killer, w filmie byla dziewczyna która ma
wizje dotyczace następnego ataku mordercy i chlopak któremu owy zabojca zabil siostre przed 15...