Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam poszukuje filmu który lata temu ogladałam.
Historia dziewczyny która była przetrzymywana przez swoją matke Bodajże w piwnicy. Po latach została
uwolniona i odebrana matce.
Dokładnie nie pamietam ale kobieta która sie zajmowała tą sprawą chciała sie dziewczyną zaaopiekować i
zabrała ją na swoje ranczo,...

Krótka piłka, potrzebuję filmu którego nie mogę znaleźć tylko przez to, że nie zapisałem sobie tytułu.
Oglądałem go dawno temu, ale przypuszczam, że to rocznik od 1999 do 2004, mogę się mylić. Zaczyna się mniej więcej od ładnej pogody, pracy na liniach wysokiego napięcia, prawdopodobnie przewija się budowa czegoś tam,...

więcej

Krótka piłka, potrzebuję filmu którego nie mogę znaleźć tylko przez to, że nie zapisałem sobie tytułu.
Oglądałem go dawno temu, ale przypuszczam, że to rocznik od 1999 do 2004, mogę się mylić. Zaczyna się mniej więcej od ładnej pogody, pracy na liniach wysokiego napięcia, prawdopodobnie przewija się budowa czegoś tam,...

więcej

fajne wakacyjne filmy familijne?

użytkownik usunięty

Szukam tytulu filmu gdzie wystepowal koles uzalezniony od morderstw. Podczas jednej z akcji, gdzie
mordowal parę młodych ludzi zauwazyl, ze ktos go obserwuje. Byl to chlopak, ktory pozniej zaczal go
szantazowac. Chcial wziac udzial w jednej z akcji, w zamian za zachowanie tajemnicy. Pomoze ktos blagam !

Film z roku mniej więcej 2000. Zaczyna się tak, że grupka znajomych gubi się w lesie, po czym znajdują ruiny dawnego zamku (?) , siadają tam i nawzajem opowiadają sobie straszne historie. Co z nich pamiętam:

- historyjka o dziewczynce, którą chciał zabić jakiś psychopata, pamiętam że miała psa, ,,ludzie też potrafią...

więcej

Dawno temu widziałem film, z którego zapamiętałem takie sceny:
- facet wychodzi na taras domu, jakiejś doliny i zaczyna grać na gitarze, inny muzyk mu
odpowiada, i tak zmiana co chwilę, pamiętam, że na końcu filmu spacerując po mieście
usłyszał ten motyw muzyczny i poznał tego muzyka
- inny bohater jest...

Tylko proszę mi nie spamować. Jak nie podajecie tytułu, albo rady jak można go znaleźć to nie
zaśmiecajcie fw swoimi żalami. Ja wiem czego szukam i czego nie lubię w filmach. Nic nie poradzę, że
brzydzi mnie oglądanie gwałtów, wątków kazirodczych, czy innych zwyrodnień. Może jestem inny, ale
musicie to...

Witam, poszukuje filmu o napadzie na bank (?) Z tego co pamięta była tam scena z poruszającym się śmietnikiem który uruchamiał alarm, śmigano samochodem i mierzyli czas dojazdu do banku (?)

Drugi film którego poszukuje, prawdopodobnie również był o napadzie na bank. Jeden starszy mężczyzna wynajął pokoik u starszej...

więcej

co to za film nie znam rodzaju , ale wydaje mi się że to wojenny.
Pamiętam z tego tylko jedną scenę w której Arab rozmawiał z jakimś Amerykaninem i mówił tak że ich
kobiety to są prostytutkami bo się tak ubierają no i że mogą robić co chcą, że mają tyle praw a u nich jest
odwrotnie i coś tam dalej. Chyba coś ,...

więcej