Akcja filmu rozpoczyna się gdy chłopak i dziewczyna siedzą na wzgórzu. Chłopak ma otwartą jakąś księgę
i chce rzucić klątwę. Po przeczytaniu tam czegoś ( oglądałem to 2 lata temu ) musi popełnić samobójstwo
i strzela sobie w głowę. Klątwa spada na dziewczyne która ucieka i mówi że ktoś ją goni. Zamykają ją w...
Oglądałam go jakieś 5 lat temu. Jedzie małżeństwo z dzieckiem pusta droga, nagle kogoś lub coś potrącają chyba zwierzę, lub coś im wpada na przednią szybę. Dojechali do jakiegoś opustoszałego miasteczka, po kolei w jakiś sposób dojadą tam też inni losowo wybrani ludzie. Pamiętam że po kolei zaczynają ginąć i nie...
Witam mam do was pytanko mianowicie szukam filmu na dziś wieczór co możecie mi polecić ?
dodam że jarają mnie filmy takie jak "Jestem Bogiem" " Efekt Motyla" (tylko jedynka) mogą też być jakieś filmy akcji byle godne uwagi. Ogólnie film z taką zajebistą rozkimnką jak w filmach wyżej :D licze na was ;)
Witam serdecznie,
poszukuje komedii chyba z lat 80. Niestety nie pamietam fabuly filmu. Jedyne co pamietam to mlodzi ludzie (chyba) przenosza sie w czasie. Jeden z kolegow pod koniec filmu gdy wraca z przeszlosci informuje kolegow o tym, ze nikt nie wie kim byl Jezus (w starozytnym Rzymie). Jest scena w villi gdzie...
A pamiętacie film, w którym chłopak zakochuje się w dziewczynie a ona w nim itd. itp. a później ona chyba ginie w jakimś wypadku czy coś i on jej wszczepia jakiś procesor ze swojego starego robota. Ona ożywa i zachowuje się jak ten robot. W końcu zaczyna odzyskiwać świadomość kim jest ale chyba na końcu go zabija......
więcej
Witam, poszukuję tytułu filmu, którego opis na Filmwebie brzmiał zachęcająco.
Akcja tego filmu została osadzona na 90% w trakcie wojny w Rwandzie.
Do Afryki przylatuje lekarka, by nieść pomoc chorym. Za nią przylatuje jakiś samolot z ludźmi
ostrzegającymi, że na teren, na którym sięona teraz znajduje, nadciąga...
Pamiętam jedynie że jest sobie rodzina w domu (rodzice i chyba jedno dziecko) no i pewnego dnia okazuje się że za ich oknami i drzwiami jest tylko metalowa ściana. Nie wiedzę w ogóle o co kaman, próbują się wydostać i tyle chyba z niego pamiętam.
Jakie są fajne filmy dramatyczne w którym są sceny medyczne? Byle nie seriale! Może być tam miłość
przyjaźń cokolwiek. Byle było warte uwagi ... Z góry dzięki za uwagę
Dwie grupy ludzi zaczynają ze soba rywalizować chowając bodajże piłkę do koszykówki w różnych
miejscach
I muszą znaleść gdzie rywale tę piłkę schowali
Pamiętam że jedni szukali w parku
W końcu jedni się zlitowali i powiedzieli że w tym a tym kościele
Pamiętam że jak poszli po piłkę pogonił ich ksiądz
Film bodajże...