Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu w którym dwóch facetów rzekomo szuka pracy w kłamstwie przed żoną jednego z nich
(fałszywe telefony,że był na rozmowie itp) i chyba załapuja sie do policji,mają mieć testy a jarali zioło itp,nie
pamiętam aktorów ale chyba grał tam jeden latynos,film jest amerykański. Z góry dzięki za pomoc.

Od kilku dni poszukuję pewnego filmu, opowiada on o chorym chłopcu, któremu nie pomagały przepisane
leki, więc on, bądź jego rodzice postanowili pozwać koncern farmaceutyczny produkujący ów lek. Na końcu
sąd orzeka winę koncernu i nakazuje mu zapłacić chłopcu w ramach zadośćuczynienia kilkanaście lub...

czesc,

szukam serialu lat 80,90 ,który leciał na tvp.Akcja tego filmu działa się na plaży.
Z tego co pamietam to głownymi bohaterami w tym serialu były armie
wojowników.Jedni mieli niebieskie szaty ,drudzy czerwone.

Proszę o pomoc w odnalezieniu serialu

pozdrawiam,

Cześć szukam pewnego filmu był to chyba horror nie pamiętam go dokładnie bo bardzo dawno go oglądałam . Film ten opowiada historię kilkunastu dzieci których rodzice musieli zabić dla jakiegoś rytuału czy coś takiego . Jednemu chłopcu udaje się uciec chyba czy to ojciec mu daruje życie jakoś tak . W dorosłym życiu...

Szukam nazwy jednego filmu romantycznego o tym jak jedna para po kilkudniowym romansie
postanowiła spotykać się co roku ze sobą w tym samym dniu (chyba 15 sierpnia), on po kilku
latach jest prezenterem telewizyjnym, ona uczy w szkole a z czasem pisze książki dla dzieci. Po
kilku latach spotykania się co roku...

Szukam filmu. Widziałam go w tamtym roku prawdopodobnie na tv4. Fiklm był stary /lata 90,
80/. Mało pamiętam z niego. W jakimś domu miało być wesele i kilka kobiet był niedaleko u
jakiejś znajomej fryzjerki. Tam siedziały rozmawiały i fryzury robiły sobie. Możliwe, ale pewna nie jestem, że były w
tym filmie 3...

Witam. Jestem uczennicą 2 klasy liceum ogólnokształcącego i od dluższego czasu
zastanawiam się nad rozpoczeciem nauki w łodzkiej filmówce na scenariopisarstwie.
Niestety, pomimo względnie wnikliwych poszukiwań nie udalo mi sie znaleźć informacji
o tym, jak NAPRAWDĘ wygląda egzamin wstepny na tak prestiżową...

Witam,dosyć dawno temu oglądałem film więc mogę niedokładnie opisać go ale spróbuje to co pamiętam.Był to film o pewnej dziewczynie która chodziła do szkoły,tam miała jakieś lekcje rysowania lub malowania chyba nie była zbyt lubiana i w pewnej scenie ona pisze na kartce jakieś dziewczynie że została zgwałcona czy coś...

więcej

http://38.media.tumblr.com/872d2f07b915dcb126ef972e5f219c19/tumblr_n8t6ca81dm1re avnho1_500.jpg

moze ktos kojarzy..

Szukam filmu, powstałego w latach 2000 - 2004. Jest to niemiecki (chyba) kryminał rozpoczynający się od tej
zagadki z nurkiem zawieszonym na drzewie w spalonym lesie. Akcja rozgrywa się w jakiejś mieścinie nad
jeziorem