Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

...z podtekstem erotycznym. Niesttety niewiele pamietam. Jedyne szczegoly sa takie
ze jakas osoba dostawala SMS z wiadomoscia gdzie ma sie odbyc spotkanie. Nikt nie
wiedzial z kim sie spotka. Nie wolno im bylo ze soba rozmaiwac a nastepnego dnia
mieli udawac na ulicy ze sie nie znaja. Gdzie i kiedy odbedzie sie...

więcej

Witam.
Jak w temacie, szukam filmu o trzech młodych chłopakach z Moskwy, którzy jadą do NRD...
Zacząłem kiedyś oglądać, chciałbym skończyć ale kompletnie nie pamiętam tytułu.
Z góry wielkie dzięki za pomoc.
Pozdrawiam,
Radek

Zna ktos moze film, w ktorym chlopak zaklada sie, ze wypelni kilka lub kilkanascie zadan z jakiejs szkolnej
ksiegi? Pamietam, ze staral sie o jakas dziewczyne, pamietam kilka zadan:
-ze musial przeciagnac jakis balon na teren szkoly
-chyba pobic jakiegos goscia
-cos zrobil w sklepie z jakims artykulem...

Wie ktoś może gdzie można znaleźć ten film online po polsku lub napisy do niego?
Film z 1980r. z A. Hopkinsem.

Jak w temacie, szukam filmu, który widziałam wiele lat temu, pamiętam tyle, że prawdopodobnie był to dramat,
była dziewczynka albo jakiś chłopiec, który wypisywał wszędzie jakieś numery i była też kapsuła czasu w tej
podstawówce i jakiś wypadek, chyba samochodowy albo apokalipsa, już nie pamiętam...

wał małą niedzwiedzice,po jakimś czasie wygonił ją,bo inaczej nie poradziłaby sobie na wolnosci,gdyby z nim zostala,jak ten chlopak szedl lub łodzią płynął to spotkal ją,jako dorsłą niedzwiedzicę,ze swoimi mlodymi ,poznał ją chyba po tym,że nałożył jej za młodu na noge opaske czy coś,niedzwiedzice nazwał PAKA,to imie...

więcej

Szukam filmu s-f który był jeszcze czarno-biały, stary na pewno ale już z dźwiękiem.
Pamiętam jedn moment kiedy to ludzi w skafandrach goniła jakaś maź czy lawa czarna po stożkowatej konstrukcji, kiedy pod koniec lawa doganiała ich, jeden mężczyzna strzelił do niej a ona się cofnęła. Film opowiadał prawdopodobnie o...

Swego czasu czytałem pewne opowiadanie polskiego pisarza o demonicznym koniu który zabijał ludzi. Mam pytanie czy istnieją podobne filmy grozy ? Możecie polecać obojętnie co nie musi być to ambitne i mądre kino.

Ten film dręczy mnie już od kilku dobrych lat. Nie pamiętam dokładnie treści, ale
może ktoś rozpozna, byłabym bardzo wdzięczna. Film był o dziewczynie,
prawdopodobnie nastolatce, która została uwięziona i wrzucona do morza, oceanu, w
skrzynce lub klatce. widziała przez ten czas tylko niebo, a gdy patrzyła na...

Facet miał dziewczynę o blond włosach, potem z nią zerwał, chodził z inną dziewczyną, która miała wypadek . Po tym wypadku jego była porwała jego obecną dziewczynę i trzymała u siebie w domu i miała nadzieje, że tamten do niej wróci. Później dowiedział się,że jego była porwała jego obecną, pobiegł ją uratować. A na...

więcej