Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałam go może z 6-7 lat temu. Opowiada o zbuntowanej nastolatce która mieszka
w bogatym domu. Ma macochę która nie zwraca na nią uwagi tylko na swoją małą
córkę która ma max 2lata i jest uczulona na mleko lub białko. Ta dziewczyna ma
chłopaka i na sam koniec on zostaje pilotem bo o jest jego marzenie. No i...

więcej

Proszę o podanie parę najciekawszych filmów związanych z modą. Chodzi mi o takie jak: Yves Saint Laurent czy Wrześniowy numer. Z góry dziękuję :)

Jakaś sekta w Ameryce, są oni oddzieleni od reszty społeczeństwa, dziewczęta bardzo szybko wychodzą tam
za mąż, dzieci nie chodzą do szkoły, żona proroka ucieka z dziećmi z tego bractwa, jedna z corek proroka nie
ma pozwolenia na to aby wyjść za mąż za chłopaka w swoim wieku, potem niby dostaje pozwolenie, ale na...

więcej

Witam,dawno temu oglądałem taki film gangsterski mafijny gdzie koleś który był boosem bardzo brutalnym na koniec filmu trafił za kratki tam wychodząc z celi z 2 stron obok niego wyszli skazani i zaczęli go dźgać szpikulcami nie wiem jak mogę trafniej to wytłumaczyc może jakie sugestie?Dziękuję

Szukam filmu w którym wydobywali złoto albo diamenty i gdzieś w połowie filmu była akcja we wiosce
zaatakowali ich i taki murzyn z karabinem wybiegł i mówił jakieś słowo ale brzmiało jak by mówił ku*dwa
ku*rwa i tak z 10x i strzelal w tle był helikopter itp

Poszukuję pomocy w odnalezieniu tytułu - chyba polskiego - filmu rysunkowego o Dzikim zachodzie.
Charakterystycznymi postaciami są dwaj kowboje jeden wysoki i chudy, drugi niski i gruby. Obaj mają kabury
rewolwerów opadające do ziemi i bardzo długie stopy. Nie mam pewności czy to nie jest film Pana Giersza,
ale...

więcej

Film jest stary... opowiada o nastolatce...
Najlepiej pamiętam zakończenie w pustym mieszkaniu(było ono z cegły i pomalowane na biało), Bohaterka
swoje przygody a miała ich wiele (była prostytutką, narkomanką) miała przedstawione w walizkach, była
artystką ona zamykała te walizki i rozpoczęła szczęśliwe życie u...

więcej

Poszukuje filmu, który był rok temu w telewizji, bądź możliwe, że w tym też. Opowiada
o dwóch dziewczynach, z czego jedna ma chłopaka, ale druga jej odbiła i oni byli
szczęśliwi. Ta która odbiła miała wypadek i tamta (prawdopodobnie psychopatka)
przygarnęła ją do siebie do domu i więziła. Gdy chciała uciec tamta...

więcej

Poszukuję filmu, który leciał parę lat temu na Polsacie. Film opowiadał o pewnym bandycie i policjancie.
Obaj byli bardzo podobni do siebie i ten policjant musiał udawać owego bandytę. Pamiętam jeszcze że na
końcu policjant wraz ze swoją rodziną gdzieś wyjeżdżał i ich samochód eksplodował, a ten bandyta później...

jakiś czas temu wiedziałem trailer filmu, ale zapomniałem tytułu. film raczej sci-fi, coś w tym stylu. było w nim
przedstawione, że ludzie są dzieleni na trzy grupy, w zależności od charakteru (nie pamiętam do końca).
jedna (też nie jestem pewien co do płci, ale stawiam, że na 95%) dziewczyna nie może zostać...