Oglądałam go może z 6-7 lat temu. Opowiada o zbuntowanej nastolatce która mieszka
w bogatym domu. Ma macochę która nie zwraca na nią uwagi tylko na swoją małą
córkę która ma max 2lata i jest uczulona na mleko lub białko. Ta dziewczyna ma
chłopaka i na sam koniec on zostaje pilotem bo o jest jego marzenie. No i...
Proszę o podanie parę najciekawszych filmów związanych z modą. Chodzi mi o takie jak: Yves Saint Laurent czy Wrześniowy numer. Z góry dziękuję :)
Jakaś sekta w Ameryce, są oni oddzieleni od reszty społeczeństwa, dziewczęta bardzo szybko wychodzą tam
za mąż, dzieci nie chodzą do szkoły, żona proroka ucieka z dziećmi z tego bractwa, jedna z corek proroka nie
ma pozwolenia na to aby wyjść za mąż za chłopaka w swoim wieku, potem niby dostaje pozwolenie, ale na...
Witam,dawno temu oglądałem taki film gangsterski mafijny gdzie koleś który był boosem bardzo brutalnym na koniec filmu trafił za kratki tam wychodząc z celi z 2 stron obok niego wyszli skazani i zaczęli go dźgać szpikulcami nie wiem jak mogę trafniej to wytłumaczyc może jakie sugestie?Dziękuję
Szukam filmu w którym wydobywali złoto albo diamenty i gdzieś w połowie filmu była akcja we wiosce
zaatakowali ich i taki murzyn z karabinem wybiegł i mówił jakieś słowo ale brzmiało jak by mówił ku*dwa
ku*rwa i tak z 10x i strzelal w tle był helikopter itp
Poszukuję pomocy w odnalezieniu tytułu - chyba polskiego - filmu rysunkowego o Dzikim zachodzie.
Charakterystycznymi postaciami są dwaj kowboje jeden wysoki i chudy, drugi niski i gruby. Obaj mają kabury
rewolwerów opadające do ziemi i bardzo długie stopy. Nie mam pewności czy to nie jest film Pana Giersza,
ale...
Film jest stary... opowiada o nastolatce...
Najlepiej pamiętam zakończenie w pustym mieszkaniu(było ono z cegły i pomalowane na biało), Bohaterka
swoje przygody a miała ich wiele (była prostytutką, narkomanką) miała przedstawione w walizkach, była
artystką ona zamykała te walizki i rozpoczęła szczęśliwe życie u...
Poszukuje filmu, który był rok temu w telewizji, bądź możliwe, że w tym też. Opowiada
o dwóch dziewczynach, z czego jedna ma chłopaka, ale druga jej odbiła i oni byli
szczęśliwi. Ta która odbiła miała wypadek i tamta (prawdopodobnie psychopatka)
przygarnęła ją do siebie do domu i więziła. Gdy chciała uciec tamta...
Poszukuję filmu, który leciał parę lat temu na Polsacie. Film opowiadał o pewnym bandycie i policjancie.
Obaj byli bardzo podobni do siebie i ten policjant musiał udawać owego bandytę. Pamiętam jeszcze że na
końcu policjant wraz ze swoją rodziną gdzieś wyjeżdżał i ich samochód eksplodował, a ten bandyta później...
jakiś czas temu wiedziałem trailer filmu, ale zapomniałem tytułu. film raczej sci-fi, coś w tym stylu. było w nim
przedstawione, że ludzie są dzieleni na trzy grupy, w zależności od charakteru (nie pamiętam do końca).
jedna (też nie jestem pewien co do płci, ale stawiam, że na 95%) dziewczyna nie może zostać...