Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

filmy o zakazanej miłości pomiędzy np wyznawcami innych religii albo porywaczem a porwaną lub
dziewczyną z dobrego domu a jakimś niegrzecznym chłopcem itp?

Nie wiem jakiej produkcji? na pewno nie Polskiej. Oglądałam go z jakieś 7-10 lat temu w TV. Z góry dodaję niewiele pamiętam. Jakaś wioska, osada, sioło. Niedaleko jakiś pałacyk, bogaty dom, posiadłość w której mieszka przystojny właściciel, dobrze jeździ konno, zawsze w kapeluszu, ma długie włosy spięte w kucyk. I tu...

więcej

Pamiętam że młoda dziewczyna miała opiekuńczego ojca ktory prowadził bar w malym miasteczku. Wszyscy tam wszystkich znali. pewnego dnia dziewczyna niby wychodząc do szkoły postanowiła bez wiedzy ojca gdzieś wyjechać. Gdy się żegnali obydwoje poczuli jakby żegnali sie ostatni raz. i faktycznie tak było. po...

Witam wszystkich!
Szukam filmu z kategorii katastroficzne. Na ziemi pojawił się jakis wirus no i
oczywiście wszystkiemu chce zaradzić USA, sprawa wymyka sie spod kontroli i nie
udaje się i "lepszy" obywatel dostaje szczepionkę? Pamietam tylko urywki np. jak
żołnierz w skafandrze zranił się do krwi i zaraził cały...

więcej

w jakim okresie jest osadzona akcja filmu Pismak? Orientuje się ktoś może?

Dręczy mnie od pewnego czasu pytanie jak nazywa się pewny film. Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi dlatego zalogowałam się tu pierwszy raz od 4 lat (!) ;) Otóż film którego poszukuję nie ma raczej więcej niż 14 lat i główną rolę gra w nim bardzo znana aktorka (ale za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć która i...

więcej

Cześć, poszukuje filmu, którego oglądałem gdzieś 2-3 lata temu. NIe pamiętam dokładnie co tam się działo,
ale wiem że byli tam kosmici , Pamiętam jeszcze że końcówkę która wyglądała tak, że mąż z dziećmi (chyba)
chcieli odebrac sobie życie używając do tego pistoletu, no i tak strzelali jeden po drugim, a gdy...

Szukam horroru w którym bohater szuka na zlecenie zaginionego filmu po którym wszyscy wariują, dodatkowo film (poszukiwany przez gł. bohatera) jest o sadyzmie, torturowanym aniele, np obcinają mu skrzydła.

Cześć. Szukam filmu w którym bohater idzie do wiezienie. Prawnik zalatwia mu opoznienie przez co staje sie silniejszy. Potem rzadzi w tym wiezieniu.

Legion , Gabriel , juz oglądałam ;]
Miasto Aniołow też ;]