filmy o zakazanej miłości pomiędzy np wyznawcami innych religii albo porywaczem a porwaną lub
dziewczyną z dobrego domu a jakimś niegrzecznym chłopcem itp?
Nie wiem jakiej produkcji? na pewno nie Polskiej. Oglądałam go z jakieś 7-10 lat temu w TV. Z góry dodaję niewiele pamiętam. Jakaś wioska, osada, sioło. Niedaleko jakiś pałacyk, bogaty dom, posiadłość w której mieszka przystojny właściciel, dobrze jeździ konno, zawsze w kapeluszu, ma długie włosy spięte w kucyk. I tu...
więcejPamiętam że młoda dziewczyna miała opiekuńczego ojca ktory prowadził bar w malym miasteczku. Wszyscy tam wszystkich znali. pewnego dnia dziewczyna niby wychodząc do szkoły postanowiła bez wiedzy ojca gdzieś wyjechać. Gdy się żegnali obydwoje poczuli jakby żegnali sie ostatni raz. i faktycznie tak było. po...
Witam wszystkich!
Szukam filmu z kategorii katastroficzne. Na ziemi pojawił się jakis wirus no i
oczywiście wszystkiemu chce zaradzić USA, sprawa wymyka sie spod kontroli i nie
udaje się i "lepszy" obywatel dostaje szczepionkę? Pamietam tylko urywki np. jak
żołnierz w skafandrze zranił się do krwi i zaraził cały...
Dręczy mnie od pewnego czasu pytanie jak nazywa się pewny film. Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi dlatego zalogowałam się tu pierwszy raz od 4 lat (!) ;) Otóż film którego poszukuję nie ma raczej więcej niż 14 lat i główną rolę gra w nim bardzo znana aktorka (ale za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć która i...
więcej
Cześć, poszukuje filmu, którego oglądałem gdzieś 2-3 lata temu. NIe pamiętam dokładnie co tam się działo,
ale wiem że byli tam kosmici , Pamiętam jeszcze że końcówkę która wyglądała tak, że mąż z dziećmi (chyba)
chcieli odebrac sobie życie używając do tego pistoletu, no i tak strzelali jeden po drugim, a gdy...
Szukam horroru w którym bohater szuka na zlecenie zaginionego filmu po którym wszyscy wariują, dodatkowo film (poszukiwany przez gł. bohatera) jest o sadyzmie, torturowanym aniele, np obcinają mu skrzydła.
Cześć. Szukam filmu w którym bohater idzie do wiezienie. Prawnik zalatwia mu opoznienie przez co staje sie silniejszy. Potem rzadzi w tym wiezieniu.