Film zaczyna się od napadu na bank, policja
nie umie złapać ich, później planują kolejne
napady i są nie uchwytni. Pewien policjant
trafia na ich trop. Głowni bohaterowie to 2x
(lub 3x) i kobieta. Jeszcze co kojarzę to jakiś
policjant kazał napaść im na bank (chciał ich
wrobić i zgarnąć łup) i jakiś koleś ich...
Poszukuje filmu w którym była scena ja pewien mężczyzna czyta bajkę a za nim pojawiają się czarno białe
ilustracje. Opowiada o chłopcu który nie wiedział kiedy ma się narodzić tak jak jego matka, o drzwiach w
podłodze których się bali otworzyć i o dzieciach które do nich przyjechały na święta i je otworzyły....
Pamiętam że film był o wyścigach na motocyklach coś w rodzaju MotoGP
, głównie opierał się na wyścigach na torach, w filmie również była akcja że główny aktor przejechał swojego kolege robiąc z niego kalekę i pozbawiając go możliwości dalszego uczestniczenia, oskarżyli go o to ale po dokładnie zbadanej sprawie wyszło...
Najprawdopodobniej thriller/dramat. 3 osobowa rodzina, na samym początku filmu matka się zabija (wykrwawia się w wannie), dzieciak widzi jej ciało. Film ponoć dość znany.
Poszukuję już kilka lat filmu, który dawno temu, gdzieś chyba w 2003/2004 roku oglądałam na TVN, to był film w trzech odcinkach o porwanym chłopcu, który znika z treningu hokeja, gdy matka po niego przyjeżdża już go nie ma, cieć, który był wtedy w szkole nic nie wie o zniknięciu. W sprawę angażuje się jakaś...
Witam,
Jakis czas temu na Canale Plus ogladalem film o romansie faceta z mlodsza kobieta...
Poznali sie w pociagu ktorym razem jezdzili do pracy. Ona pracuje na silowni gdzie ten
facet sie zapisuje. Pozniej spedzaja co raz wiecej czasu razem az okazuje sie ze Ona jest w
ciazy ze swoim chlopakiem z ktorym jest...
Widziałam, że ktoś szukał go ostatnio ale zgubiłam wątek..
Film leciał tak z miesiąc temu. Kobieta razem z synem zostali porwani. Każde z nich jest
przetrzymywane osbno. Kobieta ciągle jest obserwowana przez kamery. Musi odsłuchiwać
nagrań z kaset ktore były ''zamontowane'' w jej domu i znaleść cos co doprowadziło...
Hej,
Poszukuję filmu, który był emitowany w maju 2004 na TVP1 lub 2.
Opis filmu w skrócie:
Młoda dziewczyna, studentka, opiekuje się dziećmi jakiejś znajomej pary, która wyszła gdzieś. Nagle dzwoni telefon i facet mówi, że zepsuł mu się samochód obok domu, w którym jest i on potrzebuje pomocy, czy ona może jej...
Cześć, poszukuje trzech tytułów:
1. W tytule chyba coś ze skarbem, lub złotem. Film opowiada o grupie dzieciaków które wybrały się do
jakiegoś zamku(chyba)? Po drodze spotkali osobnika podobnego do quasimodo, który chyba nic nie
mówił tylko dziwnie wył, zaprzyjaźnił się z grubaskiem(jednym z dzieciaków) ;d....
Za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu, aktorów i tak dalej. Film jest o wieloletniej relacji kobiety z jej
służącym - kończy się (a kołacze mi się po głowie, że i zaczyna, ale nie jestem pewna) śmiercią kobiety.
Charakterystyczne jest to, że kobieta i służący grają w "grę", z tego co pamiętam polegającą na tym,...