Filmy już mają pół miliona głosów, jeśli więcej osób raz dziennie założy 10 kont, ciekawe jak szybko osiągną
milion i będą na 2 pierwszych miejscach toplisty wszechczasów.
Potem IMDB :D
Z tego odcinka utkwiło mi w pamięci zdanie ,, Ugryzie raz, ugryzie drugi, woda spłaci twoje długi'' czy jakoś tak. I jeszcze jakaś kobitka miała drugą kobitkę oblać wodą. A były dwie kobitki do wyboru, takie same i ona musiała wybrać tą złą i ją oblać.
nie pamietam go dokladnie.. jakis chlopak mieszkal z ojcem i siostra i byl taki chamski i wgl a jak poznal dziewczyne to
chcial sie zmienic.. a na koncu sie okazalo ze ta jego dziewczyna była lesbijka z jego siostro i on byl nadal chamski i wgl ..
cos takiego ;d wiecie moze ?
SZUKAM FILMU
Pamiętam tylko że jakiś chłopak z kumplami poszedł gdzieś gdzie były rózne zabawy, i ogólnie atrakcje fajne sprzęty i wgl. I on wszedł do takiej maszyny , że można było zmieniać swój wygląd ... On zrobił sie na jakąś blondynkę i wtedy się coś zepsuło i tak został .. dalej co było juz nie pamiętam . Ten...
Film dość stary, na pewno znany.
Opowiada o dziwnym trójkącie (czworokącie?) Bohaterami, których pamiętam są kobieta oraz mężczyzna znajdujący się na wózku inwalidzkim. Winnym jego kalectwa jest strażak (?), który go skądś wyciągał (?). Film posiadał sceny erotyczne. Mężczyzna na wózku grał w swoim mieszkaniu w...
Film nie jest polski. ale z lektorem. Na początku filmu przyjaciółka głównej bohaterki zaszła w ciąże.
Pamiętam że bohaterka miała brązowe włosy a jej przyjaciółka była blondynką.. w filmie był pogrzeb ojca
tego dziecka. główna bohaterka poznała przystojnego chłopaka z którym chodziła do szkoły. zakochali się w...
Siemka, oglądałem dawno takie 2 filmy. Ale jedyne co pamietam to opis ich.
Pierwszy film był o Gościu który jezdzil białym sportowym samochodem, mial się ożenić z Włascicleka sklepu
jubilerskiego. Spotkał grupe przestępcza w której kobieta uwodziła ludzi a potem ich okradali. Zaczał z nimi się scigać i
pomogł im...
Film najprawdopodobniej produkcji czechosłowackiej, opowiadający o grupie wojaków (albo obozowiczów).
Zapamiętałam jedną scenę: przełożony udaje się pod prysznic, gdzie grupka mężczyzn albo podkłada mu
spreparowane mydło albo wcześniej ubrudzony ręcznik - tak czy inaczej, ich szef wychodzi spod prysznica z...
FilmŁebowicze Pomocy :)
Może ktoś pamięta serię filmów pełnometrażowych rodem, bodajże z Wlk. Brytanii. Było ich chyba ponad
20-cia. Datuje je na lata 70-te, 80-te.
WAŻNE: w tytule każdego filmu z osobna znajdowała się nazwa jakiegoś zawodu, profesji. I właśnie na
tym zawodzie skupiał się główny watek danej...
Witam kinomaniaków.
Pewnego dnia oglądałem w TV pewien film. Chętnie obejżałbym go jeszcze raz, ale nie wiem jaki jest jego tytuł.
Pokazywany był chyba na TVN w 2003 albo 2004 roku. Czyli to musiał być jakiś starszy film.
Film oparty był na faktach. Chodziło o pewną książkę, która ze szczegółami wyjaśniała jak...