Oglądałam w TV jakiś rok temu. Zaczyna się jak grupka małych chłopców idą w nocy z latarkami czegoś szukają. Jeden z nich wpada do dołu dość głębokiego, tam odnajdują zwłoki kobiet wiszących w foliowych opakowaniach. Sprawę prowadzi pani detektyw o kasztanowych włosach. Przy jednej z kobiet odnajdują łańcuszek z...
Witam w weekend ogladalem u kumpla film komedie ktora chyba ma juz kilka lat (amerykanska typowa
komedia) O dwoch braciach nieudacznikach , z czego jeden mlodszy od dziecka kamerowal rozne scenki itd,
mial olbrzymie archiwum.... musial wszystkiego sie pozbyc bo nastal jak jego dziewczyna robi laske jego
kumplowi...
Witam, około półtory roku temu byłem w kinie. W czasie emisji reklam i trailerów zaintrygował mnie film, którego tytułu niestety nie pamiętam. W związku z czym pisze do was z zapytaniem wierząc, że ktoś będzie wstanie mi pomóc.
Trailer przedstawiał życie nauczyciela pewnej szkoły, Jego dom, pracę i inne perypetie....
Poszukuję filmu (thriller/horror). Akcja filmu działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Były pokazane dwie
grupy osób i była pokazana odcięta dłoń człowieka. Potem te osoby się pokłóciły i zaczeli się bić. Jeden facet
spalił się w piecu, drugiemu facetowi zapaliła się kurtka, trzeci facet mocno oberwał w rękę i miał...
Tematyka filmu sa rozbitkowie nie pamietam dokladnie tylulu filmu nie jest napewno nowy . Jest to film o rozbitkach na podkreslam pompowanej tratwie ratunkowej nie szalupie dokladnie nie pamietam ale chyba cala rodzina na tej tratwie walczyla o zycie i jakis motyw z zulwiem stary dobry film ale ni groma nie mogee...
więcej
w filmie można usłyszeć takie słowa: "Piłem i brałem narkotyki by zablokować wszystkie uczucia. Tak aby nie
myśleć o niczym, tzw. środek znieczulający."
może ktoś pomóc?
Armia boga ? Albo ogólnie o końcu świata , apokalipsie ? czy przewidzenia końca świata . Anioły itepe ?
Zapowiedz, 2012, Constatine , Gabriel , legion oglądałam ;]